Σάββατο 25 Ιανουαρίου 2014

Στα Τίρανα αξιωματικοί της ΕΛ.ΑΣ. για τον Ιλίρ Κούπα - Συνελήφθη σήμερα τα ξημερώματα

Κλιμάκιο αξιωματικών της Ελληνικής Αστυνομίας μεταβαίνει στα Τίρανα, όπου συνελήφθη σήμερα τα ξημερώματα ο Αλβανός δραπέτης των φυλακών Τρικάλων Ιλίρ Κούπα.

Οι Έλληνες αξιωματικοί, οι οποίοι βρίσκονται σε στενή συνεργασία με τις αλβανικές Αρχές, θα ερευνήσουν τον χώρο διαμονής τού Αλβανού δραπέτη, ενώ θα εξετάσουν και τον ίδιο, με σκοπό τη συλλογή στοιχείων για την απόδραση από τις φυλακές Τρικάλων.
Στόχος των Αρχών είναι να διευκρινιστεί ποιος τη σχεδίασε, πώς οργανώθηκε, ποιοι συμμετείχαν και κυρίως να συλλέξουν στοιχεία για τα κυκλώματα μέσα και έξω από τις φυλακές και τους συνεργούς των δραπετών.


Συνελήφθη τα ξημερώματα - Ποιος είναι ο Κούπα
O επικίνδυνος κακοποιός, δραπέτης των φυλακών Τρικάλων και συνεργάτης του Μαριάν Κόλα, Ιλίρ Κούπα είχε καταφέρει να αποφύγει τα πυρά των ΕΚΑΜΙΤΩΝ και να διαφύγει στην Αλβανία, όπου και συνελήφθη.
Μετά τη φυγή του στην Αλβανία, μπήκε σε παρακολούθηση η σύζυγος του. Πριν από 8 ημέρες εκείνη έφυγε για τη γειτονική χώρα και παρακολουθείτο από την αλβανική αστυνομία με αποτέλεσμα να οδηγηθούν οι αρχές στα ίχνη του αδίστακτου κακοποιού.
Ο 27χρονος Ιλίρ Κούπα μετά τη συμπλοκή και δολοφονία του 37χρονου υπαρχιφύλακα Γιώργου Ανδριτσόπουλου στο Δίστομο Βοιωτίας, στις 17 Ιουνίου 2013, μαζί με πέντε από τους συνολικά επτά, τότε, δραπέτες των φυλακών Τρικάλων, πήρε τα βουνά προκαλώντας ένα πρωτόγνωρο κυνηγητό αναζήτησης τους από τις αρχές.
Είχε προηγηθεί η συμπλοκή στα Ίσθμια Κορινθίας, όπου μία από τις σφαίρες των σκληρών κακοποιών είχε σκοτώσει την 25χρονη ξενοδοχοϋπάλληλο Κατερίνα Ζώγαλη, που είχε την ατυχία να βρεθεί ανάμεσα στα διασταυρούμενα πυρά.

newsbomb



Ευχαριστούμε πολύ για την επίσκεψη! thiva post

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Ευχαριστούμε πολύ για την επίσκεψη!

Τα μόνα σχόλια που σβήνω είναι οι ύβρεις.

Χειρουργικό Ιατρείο

Χειρουργικό Ιατρείο