Τρίτη 21 Ιανουαρίου 2014

Δύο κλεφτρόνια είχαν ρημάξει καταστήματα στη Θήβα

Συνελήφθησαν, χθες (20-01-2014) το απόγευμα στη Θήβα, από αστυνομικούς του τοπικού Τμήματος Ασφαλείας, δύο (2) ημεδαποί, ηλικίας 47 και 44 ετών αντίστοιχα, σε βάρος των οποίων σχηματίσθηκε δικογραφία για διακεκριμένες περιπτώσεις κλοπών.

Ειδικότερα, χθες το πρωί καταγγέλθηκε στο Τμήμα Ασφαλείας Θηβών από 48χρονο ημεδαπό, η κλοπή εμπορεύματος από κατάστημα ιδιοκτησίας του, η οποία έλαβε χώρα από άγνωστους δράστες το χρονικό διάστημα από μεσημβρινές ώρες της 19-01-2014 έως πρωινές ώρες της 20-01-2014.

Οι αστυνομικοί, αξιοποιώντας κατάλληλα στοιχεία και πληροφορίες, εντόπισαν χθες το απόγευμα και συνέλαβαν τους δύο κατηγορουμένους, στην κατοχή των οποίων βρέθηκαν και κατασχέθηκαν τέσσερα (4) ασημένια γυναικεία δαχτυλίδια, τα οποία όπως εξακριβώθηκε είχαν αφαιρέσει από το κατάστημα του 48χρονου.

Σε νομότυπη έρευνα που πραγματοποιήθηκε στην οικία του 44χρονου συλληφθέντα στη Θήβα, στην οποία φιλοξενούσε προσωρινά και τον 47χρονο συνεργό του, βρέθηκαν και κατασχέθηκαν πλήθος γυναικείων κοσμημάτων – φο μπιζού, ρούχα, τσάντες και άλλα είδη, τα οποία επίσης είχαν αφαιρεθεί από το προαναφερόμενο κατάστημα και αποδόθηκαν στον 48χρονο ιδιοκτήτη τους.

Στο πλαίσιο της αστυνομικής έρευνας, προέκυψε ότι δύο συλληφθέντες το χρονικό διάστημα από 12-01-2014 έως και 20-01-2014 είχαν από κοινού διαπράξει ακόμη:
Κλοπή σε κατάστημα καφεκοπτείο, ιδιοκτησίας 61χρονου ημεδαπού, από το οποίο αφαίρεσαν το χρηματικό ποσό των (650) ευρώ, έναν φορητό ηλεκτρονικό υπολογιστή και διάφορα προσωπικά έγγραφα του ιδιοκτήτη.
Απόπειρα κλοπής – διάρρηξης σε κατάστημα παιδικών ρούχων, ιδιοκτησίας 34χρονης ημεδαπής, στο οποίο προκάλεσαν φθορές στην κεντρική είσοδο.
Απόπειρα κλοπής – διάρρηξης σε μεσιτικό γραφείο, ιδιοκτησίας 60χρονου ημεδαπού, στο οποίο επίσης προκάλεσαν φθορές στην κεντρική είσοδο.

Τις έρευνες και το προανακριτικό έργο διενεργεί το Τμήμα Ασφαλείας Θηβών, ενώ οι δύο συλληφθέντες, οδηγήθηκαν σήμερα στον κ. Εισαγγελέα Πρωτοδικών Θηβών και παραπέμθηκαν για να απολογηθούν αύριο (22-01-2014) ενώπιον του κ. Ανακριτή Θηβών.

Viotiashop


Ευχαριστούμε πολύ για την επίσκεψη! thiva post

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Ευχαριστούμε πολύ για την επίσκεψη!

Τα μόνα σχόλια που σβήνω είναι οι ύβρεις.

Χειρουργικό Ιατρείο

Χειρουργικό Ιατρείο