Παρασκευή 24 Ιανουαρίου 2014

Άγραφα Ευρυτανίας:Καταγγέλει "κουκούλωμα" για υπόθεση αρχαιοκαπηλίας

Επανέρχεται στην επώνυμη καταγγελία του ο Θ.Ν,  κάτοικος απο το Ραπτόπουλο Ευρυτανίας ο οποίος με επιστολή του αναφέρεται σε υπόθεση αρχαιοκαπηλίας απο ιερόσυλους σε σπήλαιο στο Λιθοχώρι(Φώτο).
Ο ίδιος στην καταγγελία του που στέλνει προς τον Άρειο Πάγο,το Σδοε,τους δήμους της Ευρυτανίας,στο Εσωτερικών υποθέσεων της Αστυνομίας αλλά και στην Α.Δ Ευρυτανίας,κάνει λόγω για απόσυρση της υπόθεσης χωρίς λόγο στο αρχείο και αναφέρεται σε "περίεργες" μετακινήσεις υπαλλήλων.
Καλό θα ήταν οι αρχές να ξεκαθαρίσουν την υπόθεση αυτή που αιωρείται στα Άγραφα εδώ και δύο χρόνια και που ακούγονται και διακινούνται στο διαδύκτιο  τρανταχτά ονόματα για δήθεν εμπλοκή τους .
Ωστόσο εντύπωση προκαλεί που ενώ ακούγονται και "διασύρονται" συγκεκριμένα άτομα μεγάλης εμβέλειας απο τον κάτοικο εν τούτοις κανένας απο αυτούς δεν έχει καταφύγει σε ένδικα μέσα για
προσβολή των όσων λέγονται.Τοπικοί παράγοντες για το συγκεκριμένο θέμα διαρρέουν μη υπαρκτό  θέμα και χαρακτηρίζουν ως... "χαμηλής νοημοσύνης" τον καταγγέλλοντα.
Μην ξεχνάμε όμως όπως λέγαν στο χωριό μου ...ότι απο παιδί και απο  τρελό μαθαίνεις την αλήθεια(χωρίς ίχνος χαρακτηρισμού προς τον κάτοικο).
Εμείς όπως οφείλαμε βγάλαμε το θέμα .Τα υπόλοιπα στους αρμόδιους
Δείτε την επιστολή του καταγγέλλοντα όπως εστάλει στο PrasiaOnline...




Ευχαριστούμε πολύ για την επίσκεψη! thiva post

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Ευχαριστούμε πολύ για την επίσκεψη!

Τα μόνα σχόλια που σβήνω είναι οι ύβρεις.

Χειρουργικό Ιατρείο

Χειρουργικό Ιατρείο