Δευτέρα 10 Φεβρουαρίου 2014

Η στάση "λαιμητόμος" στο Άρμα, έγινε επιτέλους στάση ΚΤΕΛ

Τον Οκτώβριο του 2013 ο φακός του viotiashop βρέθηκε στην στάση του ΚΤΕΛ στο Άρμα Δ. Τανάγρας για να καταγράψει άθλιες σκηνές στο συγκεκριμένο σημείο. Την στάση την ονoμάσαμε στάση "Λαιμητόμος" αφού ενα φύλλο λαμαρίνας "έκοβε βόλτες" πάνω απο τα κεφάλια των ανυποψίαστων περαστικών οδηγών και πεζών. (Δείτε το άρθο πατώντας εδώ)
Ακουλουθεί φώτο που είχε τραβηχτεί απο συνεργάτη του viotiashop στις 27 Οκτωβρίου 2013.

Ένα φύλλο λαμαρίνας που άλλοτε προστάτευε τα κεφάλια του κόσμου από βροχή και κρύο, τώρα τείνει η ίδια λαμαρίνα να πάρει αυτά τα κεφάλια που πριν λίγο προστάτευε, περαστικών οδηγών, πεζών, μικρών μαθητών που περιμένουν ανέμελα το λεωφορείο να πάνε στον προορισμό τους.
Σήμερα η εικόνα αλλάζει...
Συνεργεία έσπευσαν στο σημείο ώστε να αλλάξουν την προ 2 μηνών άθλια εικόνα.


Μπορεί ο περιβάλλον χώρος να μην έγινε όπως θα το θέλαμε όλοι μας, μπορεί να μην μαζεύτηκαν τα σκουπίδια στον παρακείμενο χώρο, όμως η λαμαρίνα που "έκοβε βόλτες" πλέον μπήκε στην θέση της.
Τοποθετήθηκε τσιμεντένιο στηθαίο για προστασία των πεζών, αλλά και ως αποχετευτικό σύστημα.
Βέβαια να τονίσουμε οτι η στάση, η μεταλλική κατασκεύη δηλαδη, δεν ανήκει σε κανένα "βάζελο" η "ΠΑΟ" όπως αναγράφει πάνω της.
Ανήκει σε κάθε περαστικό που θα περιμένει το λεωφορείο της γραμμής του ΚΤΕΛ, και όχι σε χρωματισμένους πράσινους, μπλε, ή κόκκινους...κόκους.
Τελικά ο Έλληνας θέλει τον γερμανό του; Δέν είμαστε άξιοι να προστατεύσουμε την δική μας περιουσία μόνοι μας;
Δηλαδή χρωματίζοντας με τα γράμματα κάποιας ομάδας την μεταλλική κατασκευή τι θα αλλάξει; Θα γίνουμε όλοι πράσινοι, μπλε ή κόκκινοι; Ας σοβαρευτούμε λίγο...
Αυτή έιναι λοιπόν η τελική εικόνα, ας ελπίσουμε να αλλάξει ακόμα λίγο προς το καλύτερο, να φρεσκαριστεί το χρώμα και να τοποθητεθούν κάδοι απορριμάτων ώστε να μήν τα πετάει κανείς κάτω.
Ευχόμαστε την επόμενη φορά να δούμε την εικόνα ακόμα πιο ευχάριστη με τον περιβάλλον χώρο να είναι καθαρός και φρεσκοβαμένη την κατασκεύη

Κείμενο-φωτογραφίες Τσάλεζας Βαγγέλης

Viotiashop

Ευχαριστούμε πολύ για την επίσκεψη! thiva post

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Ευχαριστούμε πολύ για την επίσκεψη!

Τα μόνα σχόλια που σβήνω είναι οι ύβρεις.

Χειρουργικό Ιατρείο

Χειρουργικό Ιατρείο