Σάββατο 15 Φεβρουαρίου 2014

Τακτική συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου του Δήμου Θηβαίων

Σας αποστέλλουμε για ενημέρωσή σας την υπ’ αριθ. πρωτ. 4664/13-2-2014 πρόσκληση για την 3η Τακτική  συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου  του Δήμου Θηβαίων, η οποία θα διεξαχθεί στην αίθουσα συνεδριάσεων του Παλαιού Δημαρχείου-οδός Πινδάρου & Οιδίποδος, στις  17  ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ  του 2014, ημέρα ΔΕΥΤΕΡΑ και ώρα 18:30, για τη συζήτηση και λήψη αποφάσεων στα κατωτέρω θέματα της ημερήσιας διάταξης :




1ο. Λήψη απόφασης για την  παράταση της χρονικής διάρκειας της σύμβασης για τη «Στρατηγική μελέτη περιβαλλοντικών επιπτώσεων μελέτης κατάρτισης ΣΧΟΟΑΠ για τη γεωγραφική Περιφέρεια Δήμου Θίσβης».

2ο. Λήψη απόφασης για την μείωση της τιμής του νερού στους Οικισμούς Αλυκής και Αγ.Νικολάου της Τ.Κ.Ξηρονομής του Δ.Θηβαίων (σχετ. η υπ’ αριθ. 26/2014 απόφαση Οικον.Επιτροπής).

3ο. Λήψη απόφασης για τη χορήγηση αδειών υπαίθριου - στάσιμου εμπορίου και πλανόδιου εμπορίου τύπου Β’.

4ο. Ανάκληση άδειας υπαίθριου στάσιμου εμπορίου του κ. Σπυρίδη Ευστάθιου του Ιορδάνη.

5ο. Έγκριση της υπ’ αριθ. 22/2014 απόφασης του Δ.Σ. του ΝΠΔΔ Δημοτικός Οργανισμός Θήβας η οποία αφορά την έγκριση  ενεργειών έκδοσης εγγυητικής επιστολής καλής εκτέλεσης συμβάσεων για την υλοποίηση της δράσης «Οικογενειακής και Επαγγελματικής ζωής».

6ο. Λήψη απόφασης για την έγκριση διενέργειας της προμήθειας ηλεκτρολογικών υλικών για τις ανάγκες της Τεχνικής Υπηρεσίας του Δήμου για  χρονικό διάστημα ενός (1) έτους.

7ο. Κατανομή υπολοίπου ποσού ΣΑΤΑ 2013 για επισκευαστικές ανάγκες των Σχολείων Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης  του Δ.Θηβαίων.

8ο. Κατανομή λειτουργικών δαπανών  για το α’ εξάμηνο 2014, για τις ανάγκες των Σχολείων της Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης του Δ.Θηβαίων.

9ο. Διαγραφή του με αριθ. 156/2010 βεβαιωμένου χρηματικού καταλόγου που είχε επιβληθεί με τον 19/7/2010 χρηματικό κατάλογο της υπηρεσίας Δόμησης του Δήμου Θηβαίων, στην εταιρεία ΛΙΜΠΑΤΣΗΣ Α.Ε. σύμφωνα με τη με αριθ. 30/13-1-2014 νέα απόφαση της Υπηρεσίας Δόμησης για διαγραφή του.

10ο. Διαγραφή του με αριθ. 243/2011 βεβαιωμένου χρηματικού καταλόγου που είχε επιβληθεί με τον 20/6/2011 χρηματικό κατάλογο της υπηρεσίας Δόμησης του Δήμου Θηβαίων, στον ΠΑΠΑΔΗΜΗΤΡΙΟΥ ΝΙΚΟΛΑΟ, σύμφωνα με τη με αριθ. 39/13-1-2014 νέα απόφαση της Υπηρεσίας Δόμησης για διαγραφή του.

11ο. Διαγραφή ποσού από τον χρηματικό κατάλογο 418/2013  στο όνομα του ΜΑΥΡΑΓΑΝΗ ΝΙΚΟΛΑΟΥ του Χρήστου από κλήση της Τροχαίας για παράνομη στάθμευση.

12ο. Έγκριση άδειας λειτουργίας κολυμβητικής δεξαμενής της κ. Βασιλείου Ελένης εντός του καταστήματος «Καφετέρια» που βρίσκεται επί της επαρχιακής οδού Θηβών – Μουρικίου.

13ο. Επικαιροποίηση της υπ’ αριθ. 345/2013 απόφασης του Δημοτικού Συμβουλίου για διαγραφή οφειλών  από βεβαιωτικούς καταλόγους που αφορούν λανθασμένη επιβολή τελών Ύδρευσης στη Δημοτική Ενότητα Πλαταιών.

                                                     Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ
ΤΟΥ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ                                                  
                                                                           ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ Μ. ΚΟΚΟΝΤΙΝΗΣ



Ευχαριστούμε πολύ για την επίσκεψη! thiva post

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Ευχαριστούμε πολύ για την επίσκεψη!

Τα μόνα σχόλια που σβήνω είναι οι ύβρεις.

Χειρουργικό Ιατρείο

Χειρουργικό Ιατρείο