Πέμπτη 3 Μαρτίου 2016

Θανάσης Σκούμας: Τα γεγονότα είναι πεισματάρικα

Κάποιοι θεωρούν, ότι μπορούν να κοροϊδεύουν τους πολίτες. Ίσως, επειδή πιστεύουν, ότι οι πολίτες έχουν χάσει τη μνήμη τους, ή επειδή πιστεύουν ότι μπορούν να τη χειραγωγήσουν.
Όμως οι πολίτες, έχουν και μνήμη και κρίση, και γνωρίζουν ποιοι έβαλαν πλάτη και συμμετείχαν με τη ψήφο τους, μαζί με τη δημοτική αρχή στην υιοθέτηση των πιο αντιλαϊκών και φιλοεργολαβικών επιλογών, τόσο στην ΔΕΠΟΔΑΘ ΑΕ, όσο και για την σύσταση του περιφερειακού ΦΟΔΣΑ ΑΕ και τη δημιουργία της Μονάδας Επεξεργασίας Σύμμεικτων Απορριμμάτων, αλλά και τώρα.

Όσο και να επικαλούνται "διαφωνίες" με τη δημοτική αρχή, τα γεγονότα είναι πεισματάρικα και τους διαψεύδουν. Η πολιτική σύμπλευση με τη δημοτική αρχή επιβεβαιώνεται και στο θέμα του τοπικού σχεδίου διαχείρισης, με σκοπό την υλοποίηση της Μονάδας Σύμμεικτων (ΜΕΑ) .
Η προσπάθεια να αποκρυφτεί η αλήθεια με προσωπικές επιθέσεις, απλά αποδεικνύει τον πανικό τους και την απουσία επιχειρημάτων. Η έντιμη πολιτική στάση δεν συμβαδίζει ούτε μπορεί να εξαρτάται από ανταλλάγματα. Τα ίδια τα γεγονότα και η συνέπεια την καθορίζουν και την επιβεβαιώνουν.

Θανάσης Σκούμας



Ευχαριστούμε πολύ για την επίσκεψη! thiva post

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Ευχαριστούμε πολύ για την επίσκεψη!

Τα μόνα σχόλια που σβήνω είναι οι ύβρεις.

Χειρουργικό Ιατρείο

Χειρουργικό Ιατρείο