Κυριακή 3 Ιουλίου 2016

Πρόσκληση: Συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου Δήμου Θηβαίων

Σας αποστέλλουμε για ενημέρωσή σας την υπ’ αριθ. πρωτ. 13975/30-6-2016 πρόσκληση για την 14ησυνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου  του Δήμου Θηβαίων, η οποία θα διεξαχθεί στο Συνεδριακό Κέντρο Θήβας, αίθουσα «ΑΡΜΟΝΙΑ» στις  4  ΙΟΥΛΙΟΥ του 2016, ημέρα ΔΕΥΤΕΡΑ και ώρα19:00, για τη συζήτηση και λήψη αποφάσεων στα κατωτέρω θέματα της ημερήσιας διάταξης :

1.                 Λήψη απόφασης για την αντίδραση του Δήμου Θηβαίων σχετικά με την προβλεπόμενη με το Σχέδιο Νόμου για την αναδιοργάνωση των Υποθηκοφυλακείων της χώρας, κατάργηση των Υποθηκοφυλακείων Θήβας, Θίσβης και Θεσπιών και υπαγωγή αυτών σε δημιουργούμενο έμμισθο Υποθηκοφυλακείο με έδρα τη Λιβαδειά.

2.                 Ορισμός εκπροσώπου του Δήμου μετά του αναπληρωτή του, που θα συμμετέχει στην Επιτροπή Διαχείρισης του Προγράμματος LEADER  της Αναπτυξιακής Ανώνυμης Εταιρείας ΕΛΙΚΩΝΑΣ-ΠΑΡΝΑΣΣΟΣ.

3.                 Συγκρότηση τριμελούς επιτροπής για την καταστροφή υλικού στα σχολεία της Α/θμιας Εκπαίδευσης (θέμα από αναβολή).

4.                 Λήψη απόφασης για την απευθείας ανάθεση μετά από διαπραγμάτευση για την παροχή  εργασιών επισκευής και συντήρησης των οχημάτων του Δήμου Θηβαίων. 

5.                 Λήψη απόφασης επί του αιτήματος της δημοτικής παράταξης «Αυτοδιοικητικό  Ριζοσπαστικό Κίνημα Θήβας» περί μερικής ανάκλησης της υπ’ αριθ. 393/2015 απόφασης Δημοτικού Συμβουλίου του Δ. Θηβαίων που αφορά τον εγκριθέντα προϋπολογισμό του Δήμου, για το οικ. έτος 2016, όσον αφορά τους Κωδικούς Εξόδων 20.6721.01 και 20.6162.05 που αφορούν την ετήσια εισφορά του Δήμου στον Περιφερειακό Φο.Δ.Σ.Α. Στ. Ελλάδας Α.Ε. και τις υποστηρικτικές εργασίες καθαριότητας που έχουν ανατεθεί στον ίδιο Φορέα από το Δήμο.


Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ
ΤΟΥ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ
ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ Μ. ΚΟΚΟΝΤΙΝΗΣ



Ευχαριστούμε πολύ για την επίσκεψη! thiva post

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Ευχαριστούμε πολύ για την επίσκεψη!

Τα μόνα σχόλια που σβήνω είναι οι ύβρεις.

Χειρουργικό Ιατρείο

Χειρουργικό Ιατρείο