Τρίτη 5 Ιουλίου 2016

ΠΟΙΟΣ ΚΑΡΑΒΕΛΑΣ… ΝΑ “ΞΕΡΑΣΕΙ” Ο ΓΕΩΡΓΙΟΥ ΤΗΣ SIEMENS

Γράφει ο Παναγιώτης Αποστόλου
Επικεφαλής της “Ελλήνων Πολιτείας”

Σήμερα επαναρχίζει, η για πολλοστή φορά διακοπείσα δίκη της Siemens, των 64άρων κατηγορουμένων, στο Τριμελές Εφετείο Κακουργημάτων, και όλοι γνωρίζουν ότι θα οδηγηθεί σε νέα αναβολή.

Η δίκη της Siemens, των 64άρων κατηγορουμένων.

Καρκινοβατεί και πηγαίνει από αναβολή σε αναβολή η πολύκροτη δίκη που ξεκίνησε τον Νοέμβριο του 2015, και αφορά τα “μαύρα” ταμεία της γερμανικής πολυεθνικής εταιρείας Siemens, από τα οποία χρηματίζονταν πολιτικά υψηλά ιστάμενα πρόσωπα. Όταν τα εμβάσματα και τα “σακούλια” - από ότι ακούγεται - μπαινόβγαιναν εκτός από τα πολιτικά γραφεία και σε άλλα επιχειρηματικά γραφεία.

Η ίδια δίκη αφορά τη Σύμβαση 8002 που συνάφθηκε το 1992 μεταξύ της Siemens και του OTE και αφορούσε την ψηφιοποίηση του ΟΤΕ, από 1,2 εκατ. ψηφιακές παροχές, που αντικαθιστούσαν τις αντίστοιχες αναλογικές. Μιλάμε για μια σύμβαση – επανάσταση για την εποχή που δημιουργούσε κεκτημένο δικαίωμα της Siemens προς το ελληνικό δημόσιο, για τις επόμενες δεκαετίες, το οποίο φθάνει μέχρι τις ημέρες μας.
Αυτή η Σύμβαση Siemens – Intracom (ουδείς γνωρίζει γιατί εγκαλείται μόνο η Siemens και όχι ο ιδιοκτήτης της Intracom, Σωκράτης Κόκκαλης) με το ελληνικό δημόσιο, με τη συμμετοχή του Σαμαρά “έριξε” την κυβέρνηση της ΝΔ και του Κώστα Μητσοτάκη το 1993.
Σε αυτήν τη δίκη, στο Τριμελές Εφετείο Κακουργημάτων είναι κατηγορούμενοι για βαριά κακουργήματα, υψηλά πολιτικά πρόσωπα του παρελθόντος, όπως, ο Μαντέλης, ο Τσουκάτος, πρώην διευθυντικά στελέχη της γερμανικής εταιρείας στην Ελλάδα (Χριστοφοράκος, Καραβέλλας που είναι φυγόδικοι, Γεωργίου κ.α), πρώην διευθυντικά στελέχη του ΟΤΕ και 15 αξιωματούχοι της γερμανικής Siemens.  


Βασικός μάρτυρας ο “τρομοκράτης” μπατζανάκης του Σαμαρά.

Σημειώστε, ότι μεταξύ των βασικών μαρτύρων της δίκης, είναι και το εν ενεργεία διευθυντικό στέλεχος της Siemens, ο Ευάγγελος Σέκερης. Ο οποίος τυγχάνει μπατζανάκης του Σαμαρά και είναι επικεφαλής του τμήματος στην Ελλάδα κατ΄ εντολή της Siemens Μονάχου, που διαχειρίζεται την πολύκροτη Σύμβαση 8002.  
Αντιλαμβάνεσθε λοιπόν όλοι,, ότι αν μιλήσει ο Ευάγγελος Σέκερης, θα ξηλωθούν οι πλάκες από τα πεζοδρόμια. Θα χρειασθεί να δημιουργηθεί νέα πτέρυγα στις φυλακές Κορυδαλλού – αν όχι ένα ελληνικό Αλκατράζ – για πολλούς πολιτικούς που μετείχαν των κυβερνήσεων ΠΑΣΟΚ και ΝΔ τις τελευταίες δεκαετίες, οι οποίοι έβαλαν πολύ βαθειά το χέρι, στο βάζο με το μέλι του Δημόσιου Ταμείου.

Η υποκρισία του Τύπου που εστιάζει αλλού γι΄ αλλού.    

Συνεχίζεται επί μια δεκαετία η σπέκουλα από καθημερινές εφημερίδες, που προσπαθούν να εστιάσουν καθοδηγούμενες από συμφέροντα, ότι από τη στιγμή που Χριστοφοράκος και Καραβέλας είναι φυγόδικοι, δεν μπορεί να υπάρξει ουσιαστικό όφελος από τη δίκη των 64άρων. Τους οποίους φρόντισαν οι πάτρωνές τους, Σαμαράς, Μπακογιάννη και Σια, να φυγαδεύσουν στο εξωτερικό, προκειμένου να τους κρατήσουν το στόμα ερμητικά κλειστό. Και – όπως και οι ίδιες αυτές εφημερίδες ισχυρίζονται – ο Χριστοφοράκος απολαμβάνει την ελευθερία του στο Μόναχο, προστατευόμενος από τη Μέρκελ, ενώ ο Καραβέλας σουλατσάρει ακόμη και στην Ελλάδα. Και που οι δικαστικές και πολιτικές Αρχές της Πατρίδος μας “αρνούνται” να συλλάβουν. Θα πρέπει να σταματήσει επιτέλους, η υποκρισία της καθοδηγούμενης είδησης από αυτές τις εφημερίδες και τους δημοσιογράφους των.
Γιατί, απλά, απλούστατα!!

Καθοδηγούμενοι “πετούν τη μπάλα στην εξέδρα”.

Γιατί, μας ομιλούν για τις συλλήψεις των Καραβέλα – Χριστοφοράκου; Από τη στιγμή που κυκλοφορεί ελεύθερος ο Ηλίας Γεωργίου, ο προϊστάμενος του Καραβέλα,  τα έτη που συνάφθηκαν όλες οι αμαρτωλές συμβάσεις μεταξύ της Siemens και του ελληνικού Δημοσίου;
Να θυμίσουμε ότι, ο Ηλίας Γεωργίου – κατηγορούμενος στη δίκη – ήταν Γενικός Διευθυντής Τηλεπικοινωνιών της Siemens την επίμαχη περίοδο και ο Χρήστος Καραβέλας ήταν υφιστάμενός του, υπεύθυνος του Οικονομικού Τομέα του τμήματος Γεωργίου. Άρα, ψάχνουμε να βρούμε τον Νο 2, από τη στιγμή που έχουμε στα χέρια μας το Νο 1 της αμαρτωλής υποθέσεως.
Θα πρέπει επίσης, να γνωρίζουν αυτές οι εφημερίδες και οι δημοσιογράφοι τους, που “πετούν τη μπάλα στην εξέδρα” ότι, αν ο Καραβέλας εξαγόραζε πολιτικά πρόσωπα υπέρ της Siemens, το έκανε με απόφαση που έπαιρναν οι Γεωργίου και Dombek (Γενικός Διευθυντής και προϊστάμενος των Γεωργίου – Καραβέλα). Δηλαδή, δεν ενεργούσε ο Καραβέλας αυτοβούλως. Ήταν απλώς, ο κομιστής. Ο δε, Bernhardt Dombek υπέγραφε τον ισολογισμό του οικονομικού κολοσσού στην Ελλάδα και έδινε αναφορά – μόνο αυτός – απ΄ ευθείας στα Κεντρικά της Siemens στο Μόναχο.
Τόσο μα τόσο απλά.
Από την άλλη μεριά, ο Χριστοφοράκος αντικατέστησε στην ηγεσία της Siemens τον Dombek και απέλυσε τους Γεωργίου – Καραβέλα. Τοποθετώντας στη θέση του Γεωργίου, τον Πρόδρομο Μαυρίδη (κατηγορούμενος). Άρα, ο Dombek γνωρίζει πολλά περισσότερα από ότι ο Χριστοφοράκος.
Άλλωστε, οι Dombek και Γεωργίου υπέγραψαν τη Σύμβαση 8002 που έριξε την Κυβέρνηση του Κωνσταντίνου Μητσοτάκη το 1993.  

Στα γραφεία του ΟΤΕ λίγο μετά την υπογραφή της Σύμβασης 8002. Πρώτος από αριστερά ο Χρήστος Καραβέλας. Όρθιος, ο Bernhardt Dombek. Πρώτος από δεξιά ο Ηλίας Γεωργίου.

Να “ξεράσει” ο Ηλίας Γεωργίου.

Όταν λοιπόν, έχεις στα χέρια σου το “λαβράκι” (Γεωργίου) δεν το αφήνεις τα φύγει. Το αναγκάζεις να “ξεράσει”.
Για, τον Ανδρέα Παπανδρέου και τους φίλους του, Ροβέρτο Σπυρόπουλο, Τρύφωνα Αποστολόπουλο και Παύλο Νικολαΐδη (Διευθυντικό στέλεχος της Siemens και ηγετικό στέλεχος του ΠΑΣΟΚ του Ανδρέα – το 1982 αποχώρησε από τη Siemens και ανέλαβε Γενικός Διευθυντής των Ασφαλιστικών εταιρειών η “Εθνική”).  
Για, τις εταιρείες Μπατατούδη (πρέπει να γνωρίζει και η Βάσω Παπανδρέου).
Για, τα “ραβασάκια” στο εσωτερικό της Siemens που έστελνε στον Καραβέλα και τον Καράκωστα (επί σειρά ετών Νομικό Σύμβουλο της Siemens και όταν έγινε Πρωθυπουργός ο Σαμαράς τον έκανε Νομικό Σύμβουλό του στο Μέγαρο Μαξίμου), για το πώς θα ρίξουν την κυβέρνηση Μητσοτάκη. Και πολλά άλλα!!


Θα παραιτηθεί ο Πρόεδρος του Δικαστηρίου;

Αυτό ακούγεται στην “πιάτσα της αγοράς”.
Ωστόσο, εμείς θα προτείναμε στον υπό “μετάθεση” Πρόεδρο, πριν από τη νέα αναβολή της δίκης, να τολμήσει να καλέσει ως μάρτυρες τη “συμμορία του ΄93”. Τους Bernhardt Dombek και Δημήτρη Αβράμπο (έχουμε ζητήσει επανειλημμένως την κλήτευσή του). Θα έχουν κάτι να θυμηθούν από την τότε συνεργασία τους με τον Michael Jorg Kutschenreuter (υπεύθυνου διακινητή του “μαύρου” χρήματος στην Ελλάδα από πλευράς μητρικής Siemens).  
Αλήθεια, τι κάνουν αυτοί οι “ανεξάρτητοι” δημοσιογράφοι, όταν εμείς μιλάμε χρόνια τώρα, για την κλήτευση συγκεκριμένων ονομάτων (Αβράμπου, Μικέ κα);       

Τρέχει για επενδύσεις στην Κίνα ο Πρωθυπουργός.

Χθες Δευτέρα, ο Πρωθυπουργός της χώρας μας Αλέξης Τσίπρας, συναντήθηκε με τα ηγετικά στελέχη της εταιρείας κινητής τηλεφωνίας Huawei.
Την εταιρεία που υπήρξε ο διάδοχος της Siemens και της Intracom στην Ελλάδα, από το 2007, όταν ξέσπασε το πολιτικο-οικονομικό σκάνδαλο. Αυτός ο διάδοχος που άρχισε να φιλοξενεί τα στελέχη του τότε ΟΤΕ, παρέχοντάς τους όλες τις ανέσεις, χωρίς κανένα πρόσχημα, για να πάρουν μεγάλο μέρος της “ελεύθερης” πίτας των τηλεπικοινωνιών στην Ελλάδα.  
Και έχει το θράσος η κυβέρνηση των ΣΥΡΙΖΑΝΕΛ να μας μιλάει για επένδυση με τη Huawei, όταν προσπαθεί, τάχατες να ακυρώσει το βλαβερό για το Δημόσιο συμφέρον, Εξωδικαστικό Συμβιβασμό Ελληνικού Δημοσίου – Siemens.
Με την Huawei, δημιουργείται ένας “έρωτας” μεγάλος (οι ΑΝΕΛ είναι απ΄ έξω), όμοιος των προηγουμένων κυβερνήσεων ΝΔ και ΠΑΣΟΚ με τη Siemens, από τη στιγμή που ο ΟΤΕ  ανήκει στη Μέρκελ κατά 90% (Deutsche Telecom)!!   
Γι΄ αυτό, το εδώ παράρτημα της Siemens απαξιώνεται καθημερινώς και η προσπάθεια εστιάζεται από πλευράς Γερμανίας, στο να σκεπασθούν οι ακαθαρσίες του παρελθόντος. Που από τη στιγμή που το “ζωντανό” δεν πεθαίνει, είναι σίγουρο ότι θα δημιουργήσει νέες ακαθαρσίες.!!

Ακούει, βλέπει και δεν μιλάει ο Κυριακούλης;  

Ναι, δεν θα ακούσετε τη μιλιά του Προέδρου της ΝΔ Κυριάκου Μητσοτάκη, γιατί όλη αυτή η κατάσταση είναι προς το συμφέρον του. Έτσι δεν είναι Κυριάκο;
Άστο καημένε!! Να τα σκαλίσεις, να βγουν στην επιφάνεια, ακαθαρσίες; Το Σύστημα των ΜΜΕ σε προστατεύει, αφού εν ευθέτω χρόνο, θα είσαι ο επόμενος Πρωθυπουργός!!

Επίλογος.

Σύντομα, η Ελεύθερη Ώρα, θα αποκαλύψει όλο το βρωμερό παρασκήνιο που παίχθηκε με τον – πάλαι ποτέ ελληνικό – ΟΤΕ. Που οδήγησε ουσιαστικά στην πτώση της κυβέρνησης Μητσοτάκη και στις προγραμματικές συμφωνίες που θέλουν να τις φορτώσουν όλες, στον Μιχάλη Χριστοφοράκο.  





Ευχαριστούμε πολύ για την επίσκεψη! thiva post

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Ευχαριστούμε πολύ για την επίσκεψη!

Τα μόνα σχόλια που σβήνω είναι οι ύβρεις.

Χειρουργικό Ιατρείο

Χειρουργικό Ιατρείο