Πέμπτη 4 Αυγούστου 2016

ΜΑΚΑΡΙ ΝΑ ΕΙΧΑΜΕ ΑΣΧΟΛΗΘΕΙ ΚΑΙ ΜΕ ΤΟ ΔΙΚΟ ΜΑΣ ΠΡΑΞΙΚΟΠΗΜΑ, ΟΣΟ ΑΣΧΟΛΗΘΗΚΑΜΕ ΜΕ ΤΗΣ ΤΟΥΡΚΙΑΣ.

Γράφει ο Ιωάννης Λαμπρόπουλος

Είμαστε στον Αύγουστο του 2016 και όσοι έχουν σήμερα δημόσια γραφή και έγραψαν ή γράφουν ακόμα για το πραξικόπημα της Τουρκίας, δεν θυμάμαι κανέναν ν’ ασχολήθηκε τότε, ούτε και να θυμίζει σήμερα στους Έλληνες, πως η χώρα μας βρίσκεται κάτω από ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΠΡΑΞΙΚΟΠΗΜΑ από πέρυσι τον Ιούλιο.
 
Από την ημέρα εκείνη που ο Ελληνικός λαός, παρά τον εκβιασμό των ΜΜΕ των κλειστών τραπεζών με την ημερήσια ανάληψη των 60 ευρώ για να μπορεί απλά να τρώει, πήγε και ψήφισε στο Δημοψήφισμα ένα μεγάλο «ΟΧΙ» στους τοκογλύφους της Ευρώπης και τους είπε με τον δικό του τον μοναδικό ελληνικό τρόπο, «ΠΑΡΤΕ ΡΕ ΕΥΡΩΠΑΙΟΙ Π@ΥΣΤΑΡ@ΔΕΣ ΤΑ ΑΤΜ ΣΑΣ ΚΑΙ ΒΑΛΤΕ ΤΑ ΣΤΟΝ Κ@Λ@ ΣΑΣ».
 
Φαίνεται όμως πως στον Σόϊμπλε, τον Ντράκι, τον Ντάϊσεμπλουμ, τον Μοσκοβισί και τους υπόλοιπους, τους έπεσαν μεγάλα τα ΑΤΜ για τον κ@λ@ τους και έτσι έδωσαν εντολή στις εδώ αναρχο-άπλυτες μαριονέτες τους, ν’ αλλάξουν αυτό το «ΟΧΙ» του λαού και να το κάνουν «ΝΑΙ».
Τυχαίο ή όχι, ήταν και αυτό στις 15 Ιουλίου 2015.
Αυτό λοιπόν ήταν ένα ΠΡΑΞΙΚΟΠΗΜΑ γιατί άλλαξε σε μία νύχτα, το μέχρι εκείνη την στιγμή πολίτευμα της χώρας, που ήταν θεμελιωμένο, επάνω στην δια της ψήφου λαϊκής εντολής.
 
Δηλαδή ότι ψήφιζε ο λαός, ήταν δεσμευτικό για τους πολιτικούς και ειδικά το ΔΗΜΟΨΗΦΙΣΜΑ, που το σέβονται όλες οι επόμενες κυβερνήσεις και μπορεί ν’ αλλάξει μόνο με άλλο δημοψήφισμα και με το ίδιο ακριβώς ερώτημα.
 
Όταν λοιπόν ΑΚΥΡΩΝΕΤΑΙ με οποιοδήποτε τρόπο, η λαϊκή εντολή, αυτό λέγεται ΠΡΑΞΙΚΟΠΗΜΑ. Εδώ,  η διά της ψήφου λαϊκή εντολή, δεν ακυρώθηκε  από στρατιωτικούς, αλλά ακυρώθηκε από τους πολιτικούς.
 
Το ΠΡΑΞΙΚΟΠΗΜΑ λοιπόν που έγινε εδώ, λέγεται ΠΟΛΙΤΙΚΟ και όπως κάθε πραξικόπημα, ΑΛΛΑΞΕ στο100% την κατάσταση στην χώρα και την ζωή των πολιτών.
 
Δηλαδή αν είχε γίνει σεβαστό το «ΟΧΙ» των Ελλήνων πέρυσι τον Ιούλιο, σήμερα δεν θα μιλάγαμε ούτε για κόψιμο του ΕΚΑΣ στους χαμηλοσυνταξιούχους, ούτε για μειώσεις στις επικουρικές συντάξεις, ούτε για πληστηριασμούς σπιτιών και ξεσπιτώματα Ελλήνων, ούτε για τα ξεπουλήματα δημόσιου πλούτου λιμανιών και αεροδρομίων, ούτε για τις Ανθελληνικές π@π@ριές του σκ@το-Φίλη και της κ@λ@παρέας του, που «ονειρεύεται» να τα περάσει στην ελληνική εκπαίδευση, ούτε τα κ@λ@ψηφίσματα για την «Ελληνική χρηματοδότηση» του Μουσουλμανικού τζαμιού, που τόσο πολύ καίγονται να ψηφίσουν τα Εβραιόσκυλα του Κυνο-βουλείου.

Το «ΟΧΙ» ήταν «ΟΧΙ» και τους έλεγε καθαρά, κατηγορηματικά και ΕΛΛΗΝΙΚΑ: «ΠΑΡΤΕ ΔΡΟΜΟ ΑΠ’ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΡΕ Π@ΥΣΤ@ΡΑΔΕΣ ΚΑΙ ΠΗΓΑΙΝΕΤΕ ΝΑ Γ@ΜΗΘ@ΙΤΕ ΑΛΛΟΥ».

Αυτό όμως να ξέρετε πως ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΑΛΛΑΞΕΙ μέχρι σήμερα και το «ΟΧΙ» του Δημοψηφίσματος ΙΣΧΥΕΙ, ανεξάρτητα απ’ ότι κάνουν οι αναρχο-άπλυτοι ΠΡΑΞΙΚΟΠΗΜΑΤΙΕΣ.

Το: «ΑΝΤΕ ΡΕ Γ@ΜΗΘΕΙΤ@» των Ελλήνων, που είπαν στους Γερμανοεβραίους τοκογλύφους τις 5 Ιουλίου πέρυσι, ΙΣΧΥΕΙ και θα ΙΣΧΥΕΙ, μέχρι τελικά να το εννοήσουν αυτοί οι ανίατοι καθυστερημένοι κτηνοβάτες και να πάνε επιτέλους «ΝΑ Γ@ΜΗΘ@ΥΝ».
Αφού δεν κατάλαβαν τόσο καιρό με το «καλό», από δω και πέρα τους έχω πολλές «εκπλήξεις». Και αν παρεξηγηθεί κανένας Γερμανοεβραίος από τις «Κολοκοτροναίικες διατυπώσεις» μου, πρώτον δεν φταίω εγώ αλλά η ......κοντοχωριανή με τον Θεόδωρο καταγωγή μου. Και δεύτερον αν παρεξηγηθεί, κανας Γερμανοεβραίος έχει κάθε δικαίωμα να έρθει και να μου.......................... ζητήσει τον λόγ..τα ....... .Κ@@@@@@!!!!!!!
Ειδικά αυτή η ....... χοντροΚ@ΥΡΑΔ@ ο Φίλης, που «ονειρεύεται» να μας φέρει στα σχολεία, τις Ανθελληνικές π@π@ριές που του έχει παραγγείλει, η άλλη χοντρο-Κ@ΥΡΑΔ@ ο Κίσινγκερ.!!!!!
 
Αλλά έτσι για να δείτε πόσο πουλημένα τομάρια είναι ΟΛΟΙ τους μέσα στην Βουλή, αλλά και όσοι γράφουν συστηματικά στο διαδίκτυο, για τους Τούρκους που λίγο μας απασχολεί ξεσκίστηκαν να γράφουν, αλλά για το δικό μας ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΠΡΑΞΙΚΟΠΗΜΑ, που έχει φέρει τα πάνω κάτω στην Ελλάδα, όλοι τους το έχουν κάνει ΜΟΥΓΚΑ.
 
Γιατί όλοι τους είναι υποταγμένοι στους ΑΝΘΕΛΛΗΝΕΣ τοκογλύφους και αυτοί, δεν θέλουν με ΚΑΝΕΝΑΝ ΤΡΟΠΟ να ακούγεται το ΔΗΜΟΨΗΦΙΣΜΑ και να θυμούνται οι Έλληνες ότι έχουν ψηφίσει «ΟΧΙ».

Γι’ αυτό και δεν πίεζαν ένα χρόνο τα πράγματα . Μόνο προπαγάνδα έκαναν τα παπαγαλάκια τους, για το «τι ...... θα μας ..... κάνουν». Άφηναν έτσι να περάσει ο καιρός, και τώρα που νομίζουν ότι έχει «ξεχαστεί», τώρα έκοψαν το ΕΚΑΣ στους συνταξιούχους, αρχίζουν να κόβουν τις επικουρικές, αρχίζουν τους πλειστηριασμούς, θυμήθηκαν το τζαμί και προχωράνε και για τα υπόλοιπα.

Ξεκίνησαν μέσα στο καλοκαίρι οι θρασύδειλοι την επίθεσή τους και στράφηκαν κατά των ανήμπορων γερόντων, γιατί τους θεώρησαν εύκολα θύματα.
Τέτοια θρασύδειλα μ@@νοπ@ν@, είναι π@τ@νας γένες και θα τους υπενθυμίσω ξανά, πως ο Ελληνικός λαός για όλα όσα κάνουν, πέρυσι στις 5 Ιουλίου ΨΗΦΙΣΕ «ΟΧΙ».
Μέχρι λοιπόν να το ΕΜΠΑΙΔΩΣΟΥΝ και να πάν’ να Γ@ΜΗΘ@ΥΝΕ, μαζί με όλους τους Ευρωπαίους π@υστ@ρ@δες και τους κτηνοβάτες, εγώ θα είμαι εδώ, για να τους το ΘΥΜΙΖΩ αυτό το «ΟΧΙ».

Και επειδή οι θρασύδειλοι στρέφονται κατά των αδυνάτων κοινωνικά ομάδων, από τον Σεπτέμβριο τους ετοιμάζω «εκπλήξεις».
Τώρα αν παρεξηγήθηκε καμία χοντρο ΚΟΥΡ@Δ@ σαν τον «Φίλη», όπως λέει και ο ..... Παπακωνσταντίνου, «στα ...... όργανά μου μια χαρά, χωράει να ...... γραφτεί.!!!!!

Υ.Γ. Όπως καταλαβαίνετε για τους θρασύδειλους δολοφόνους των Ελλήνων και τους προδότες της πατρίδας, η ευγένεια .....τελείωσε. Δεν τους κρίνω ως ανθρώπους. Τους βρίζω για τις ύπουλες και ανθελληνικές ενέργειές τους. Όσοι το συμμερίζονται ας παραμείνουν φίλοι. Δεν θέλω καθωσπρεπισμούς και διαφωνίες. Όσοι διαφωνούν ας αποχωρήσουν από την σελίδα μου και από τους φίλους μου. Δεν θέλω πολλούς, ούτε γράφω για τους πολλούς. Θέλω λίγους αλλά με πίστη στον Χριστό και την καρδιά τους στην Ελλάδα. Και ο νοών νοείτω.

συγγραφέας-ερευνητής



Ευχαριστούμε πολύ για την επίσκεψη! thiva post

1 σχόλιο:

  1. ΕΝΑ ΠΟΛΥΥΥΥΥ ΜΕΓΑΛΟ ΜΠΡΑΒΟ.ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΘΕΛΩΜΕΝ Κ ΑΣ ΤΡΩΓΩΜΕΝ ΠΕΤΡΕΣ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Ευχαριστούμε πολύ για την επίσκεψη!

Τα μόνα σχόλια που σβήνω είναι οι ύβρεις.

Χειρουργικό Ιατρείο

Χειρουργικό Ιατρείο