Τρίτη 20 Σεπτεμβρίου 2016

Όλη η Λαμία μια αγκαλιά

Την Πέμπτη 22 Σεπτεμβρίου και ώρα 17.00, η Περιφέρεια Στερεάς Ελλάδας σας προσκαλεί  στην Πλατεία Πάρκου, στη Λαμία όπου θα πραγματοποιηθεί η μεγαλύτερη γιορτή εθελοντισμού που έχει γίνει ποτέ στην πόλη.

Η εθελοντική οργάνωση Wheeling2help, σε συνεργασία με την Περιφέρεια Στερεάς Ελλάδας, το Δήμο Λαμιέων, όλους τους Συλλόγους Αναπηρίας  Φθιώτιδας, Αθλητικούς και Πολιτιστικούς συλλόγους, πλήθος εθελοντών, φορέων και χορηγών ενώνουν τις δυνάμεις τους για να δώσουν το μήνυμα της συμμετοχής και της αλληλεγγύης.


Αθλοπαιδιές, βιωματικές δράσεις, δημιουργική απασχόληση παιδιών, θεατρικό παιχνίδι, μουσικά δρώμενα και πολλά άλλα, σας περιμένουν στο κέντρο της πόλης της Λαμίας με στόχο την ενημέρωση και την ευαισθητοποίηση σε θέματα που αφορούν στην αναπηρία.

Το μεγαλύτερο ενωτικό μήνυμα θα το δώσουμε όμως, όλοι μαζί, στις 19:00 ακριβώς,  με μία τεράστια αγκαλιά. Θα δημιουργήσουμε την  μεγαλύτερη αλυσίδα αγάπης στην πόλη: 700 εθελοντές θα υψώσουμε 700 κόκκινα μπαλόνια και θα αγκαλιάσουμε τις τέσσερις πλατείες του κέντρου της Λαμίας. Φωτογραφικός φακός και drown θα αποτυπώσουν αυτή την αγκαλιά, που θα βιντεοσκοπηθεί και θα αναρτηθούν οι συμμετέχοντες Σύλλογοι και φορείς (πάνω από 15 άτομα) σε ένα banner που θα ταξιδέψει παντού.

Για την εγγραφή σας σε αυτή την ξεχωριστή δράση, θα χρειαστεί απλά να συμπληρώσετε τη φόρμα καταγραφής που θα βρείτε στο


Στη συνέχεια , θα παραλάβετε τα αυτοκόλλητα συμμετοχής για τον αριθμό μελών που έχετε δηλώσει καθώς και πληροφορίες. από : Διάκου 5   (ισόγειο , 13:00 - 15:00,18:00 – 20:00 , τηλ.  2231051262)

Την ημέρα της δράσης, θα παραλάβετε τα κόκκινα μπαλόνια για τα μέλη σας, κατά τη διάρκεια των εκδηλώσεων στην πλατεία Πάρκου  και …παίρνουμε θέση, στις 19:00 ακριβώς, για την μεγαλύτερη αγκαλιά στην Ελλάδα.


Ευχαριστούμε πολύ για την επίσκεψη! thiva post

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Ευχαριστούμε πολύ για την επίσκεψη!

Τα μόνα σχόλια που σβήνω είναι οι ύβρεις.

Χειρουργικό Ιατρείο

Χειρουργικό Ιατρείο