Πέμπτη 22 Σεπτεμβρίου 2016

Συγχαρητήριο μήνυμα Δημάρχου Θηβαίων για τις εκδηλώσεις των Πινδαρείων

Ολοκληρώθηκαν και φέτος με επιτυχία τα “Πινδάρεια”, ένας από τους σημαντικότερους και μακροβιότερους πολιτιστικούς θεσμούς της πόλης των Θηβών. Για 38η συνεχή χρονιά οι πολιτιστικές εκδηλώσεις, που πραγματοποιήθηκαν σε συνεργασία με συλλόγους της περιοχής μας και ποιοτικά σχήματα απ’ όλη την Ελλάδα, κάλυψαν όλες τις εκφάνσεις του πολιτισμού.



Ο Δήμαρχος Θηβαίων κ. Σπύρος Νικολάου με αφορμή την ολοκλήρωση των εκδηλώσεων έκανε την ακόλουθη δήλωση:


«Ευχαριστώ θερμά όλους τους Συλλόγους, που συμμετείχαν και φέτος εθελοντικά στο πρόγραμμα των Πινδαρείων, δείχνοντας την αγάπη τους και την υποστήριξή τους σ’ αυτόν τον θεσμό. Τους συγχαίρω επίσης, γιατί  με την πολιτιστική τους δράση, προάγουν και μεταλαμπαδεύουν στις νεότερες γενεές το Ελληνικό πνεύμα και την Ελληνική κουλτούρα. Ευχαριστώ επίσης όλα τα σχήματα που επέλεξαν την πόλη της Θήβας για τις παραστάσεις τους.
Τέλος, συγχαίρω για το πρόγραμμα των «Πινδαρείων»  τον Πρόεδρο του Δημοτικού Οργανισμού Θήβας κ. Παπαδημητρίου Ιωάννη, τα μέλη του Δ.Σ. του Οργανισμού , την Επιτροπή Πολιτισμού, την Προϊσταμένη του Τμήματος Πολιτιστικών, Αθλητικών Δραστηριοτήτων και Περιβάλλοντος κα. Ζαμπάκου Ντίνα, που επιμελήθηκε το πρόγραμμα και όλους τους υπαλλήλους του Δ.Ο.Θ. και του Δήμου που εργάστηκαν για την επιτυχημένη υλοποίηση των εκδηλώσεων. Εύχομαι και του χρόνου με ένα εξίσου ποιοτικό και επιτυχημένο πρόγραμμα Πινδαρείων”.











Ευχαριστούμε πολύ για την επίσκεψη! thiva post

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Ευχαριστούμε πολύ για την επίσκεψη!

Τα μόνα σχόλια που σβήνω είναι οι ύβρεις.

Χειρουργικό Ιατρείο

Χειρουργικό Ιατρείο