Δευτέρα 19 Σεπτεμβρίου 2016

ΣΑΜΑΡΑΣ VS ΚΑΡΑΜΑΝΛΗ ΚΑΙ ΣΤΟ ΒΑΘΟΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ

Γράφει ο Παναγιώτης Αποστόλου
Επικεφαλής της “Ελλήνων Πολιτείας”

Οι πολιτικές εξελίξεις στην Πατρίδα μας είναι καταιγιστικές. Παίρνουν τη μορφή χιονοστιβάδας. Από την άλλη μεριά δικαιωνόμαστε σε όλα τα πολιτικά επίπεδα και για τα όσα μέχρι σήμερα σας έχουμε ενημερώσει.
Θα ενθυμίσθαι ότι την περασμένη εβδομάδα και στο άρθρο μου στην Ελεύθερη Ώρα: “Σενάρια κοινοβουλευτικής ανωμαλίας” σας ενημέρωνα ότι μετά τη Διεθνή Έκθεση Θεσσαλονίκης, οι δανειστές – τοκογλύφοι “εταίροι” μας στην Ευρωπαϊκή Ένωση θα δουν αν πρέπει να ρίξουν αυτήν την κυβέρνηση, αφού πρέπει να “παραφρονήσουν” τελείως τον λαό μας.

Στα σχέδιά τους, ο  Κυριάκος Μητσοτάκης, εάν η πορεία των εσόδων στα κρατικά ταμεία δεν πάει καλά, παρ΄ ότι πολιτικά δεν “τραβάει”. Αλλά “παίζει” ακόμη ως επιλογή τους γιατί, είναι απόλυτα υποταγμένος αφού έχει πάρει το χρίσμα της λέσχης Μπίλντεμπεργκ, αλλά και των Εβραίων μετά την πρόσφατη επίσκεψή του στο Ισραήλ. Γι΄ αυτό θα μπορούσε να είναι η επόμενη πολιτική λύση στην μετά Τσίπρα εποχή…
Ωστόσο, αυτή η συνταγή μπορεί να αλλάξει. Σε αυτήν την περίπτωση το φαβορί για την Πρωθυπουργία θα ακούσει στο όνομα Γιάννης Στουρνάρας. Ο σημερινός Διοικητής της ΤτΕ και πρώην Υπουργός Εξωτερικών της κυβερνήσεως Σαμαρά – Βενιζέλου…». Ο άνθρωπος των αγορών και του Μάριο Ντράγκι, Διοικητή της Ευρωπαϊκής Κεντρικής Τράπεζας (ΕΚΤ). Ο οποίος Μάριο Ντράγκι συμπεριλήφθηκε στη λίστα των προσώπων με τη μεγαλύτερη επιρροή Παγκοσμίως που δημοσίευσε το παγκοσμίου φήμης περιοδικό Time (2012).

Ξαφνική συνάντηση Σαμαρά - Στουρνάρα.

Σας ενημέρωνα επίσης ότι, τον τελευταίο καιρό ο ολετήρας της Δεξιάς Παράταξης και εκ των καταστροφέων της Πατρίδος μας, ο πρώην Μνημονιακός Πρωθυπουργός Αντώνης Σαμαράς, προσπαθεί να ξαναχτίσει την πολιτική του καριέρα κάνοντας “περιοδείες” και επισκέψεις που διοχετεύονται στα “αμαρτωλά” ΜΜΕ. Στοχεύοντας, όπως ο Κώστας Καραμανλής, στην Προεδρεία της Δημοκρατίας.  
Έτσι, ενώ βρισκόταν στην Αίγυπτο (18-22 Ιουλίου) μετά της οικογένειάς του, προσκεκλημένος του Προέδρου της Άμπντελ Φατάχ Αλ Σίσι, πετάχτηκε για λίγες ώρες στην Ελλάδα, αφού δέχτηκε τηλεφώνημα που εναγωνίως περίμενε. Πετάχτηκε μέχρι το Costa Navarino στη Μεσσηνία…
Όπου εκεί συνάντησε τον Πρόεδρο της Τραπέζης της Ελλάδος κ. Γιάννη Στουρνάρα!!   
Και στην περίπτωση που “ευδοκιμήσει” και γίνει δοτός Πρωθυπουργός ο Γιάννης Στουρνάρας, μπορεί ο Σαμαράς να ελπίζει βάσιμα στην Προεδρεία της Δημοκρατίας!! Μα γίνονται αυτά τα πράγματα; Γίνονται… γίνονται…
Ωστόσο, το οξύμωρο είναι ότι η πηγή μας, μας ενημέρωσε ότι στη συνάντηση ήταν (τυχαίως;;;) και ο Νίκος Χατζηνικολάου!!

Ανησυχία στο “στρατόπεδο” Τσίπρα - Καραμανλή.

Σας είχα επίσης ενημερώσει ότι, ο Κώστας Καραμανλής επιζητά την μακροημέρευση του Αλέξη Τσίπρα στην Εξουσία, για να ελπίζει για τη δική του “μεγάλη” επιστροφή. Που δεν μπορεί να γίνει, ούτε διά μέσω νέας Προεδρίας στη ΝΔ ή της ιδρύσεως νέου κόμματος. Μπορεί όμως να γίνει μέσω της Προεδρίας της Δημοκρατίας…  
Γι΄ αυτό και οι συναντήσεις της “Αγίας Τριάδας” – που εμείς στο παρελθόν έχουμε αποκαλύψει - στο σπίτι του Κώστα Καραμανλή στη Ραφήνα. Δηλαδή, των Καραμανλή, Τσίπρα και Παυλόπουλου, με κάθε μυστικότητα.
Έτσι, αυτή η συνάντηση Σαμαρά – Στουρνάρα που εμείς αποκαλύψαμε στην Ελεύθερη Ώρα, ανησύχησε ιδιαίτερα το “στρατόπεδο” Τσίπρα – Καραμανλή.
Και θεωρούμε ότι ανέλαβαν αμέσως έργο οι υπόγειες υπηρεσίες τους με τια παρακάτω δυο αξιοπρόσεκτα γεγονότα που ταυτίζονται άμεσα με την ανησυχία της “Αγίας Τριάδας της Ραφήνας”.

Τελείωσαν τον Ντογιάκο.  

Στις 14 Σεπτεμβρίου 2016 κηρύχτηκε έκπτωτος από τη θέση του προϊσταμένου της Εισαγγελίας Εφετών Αθηνών ο Ισίδωρος Ντογιάκος. Ο άνθρωπος του Αντώνη Σαμαρά και του Μπάμπη Αθανασίου, του πρώην Υπουργού Δικαιοσύνης και πρώην Προέδρου των Δικαστών και Εισαγγελέων. Που τύλιξαν σε μια κόλλα χαρτί την “Χρυσή Αυγή”.  
Άξιο λόγου το ότι αυτή η καθαίρεση έγινε τρεις ημέρες πριν από τις επικείμενες εκλογές για την ανάδειξη του νέου Προέδρου στην Εισαγγελία των Εφετών. Έτσι, ο Ισίδωρος Ντογιάκος δεν μπορεί να εκτελεί τα καθήκοντα του προϊσταμένου της Εισαγγελίας Εφετών Αθηνών, αφού θα αναλάβει αυτός που θα εκλεγεί από τις προσεχείς εκλογές, ούτε μπορεί να θέσει υποψηφιότητα σ΄ αυτές τις εκλογές.
Αυτό το γεγονός συνιστά εκκαθαρίσεις του “στρατοπέδου” Σαμαρά – Στουρνάρα από το “στρατόπεδο” Τσίπρα - Καραμανλή.

“Τρομοκρατούν” τον Στουρνάρα.

Μια ημέρα μετά, η Εισαγγελία Διαφθοράς πραγματοποίησε αιφνίδια έφοδο στο γραφείο της συζύγου του Έλληνα τραπεζίτη και πρώην Υπουργό Οικονομικών Γιάννη Στουρνάρα. Που βρίσκεται στον ίδιο δρόμο με το σπίτι του Διοικητή της ΤτΕ.
Αυτή η έρευνα και η κατάσχεση εγγράφων και ηλεκτρονικού υλικού, αφορούσε την εταιρεία της κ. Νικολοπούλου – Στουρνάρα, στο πλαίσιο της δεύτερης προκαταρκτικής εξέτασης που διενεργείται με αφορμή τις καταγγελίες για τις οικονομικές ατασθαλίες στο ΚΕΕΛΠΝΟ. Προγράμματα του ΚΕΕΛΠΝΟ είχε αναλάβει η εταιρεία της κ. Σταυρούλας Νικολοπούλου.  
Αξίζει να σημειωθεί ότι από τον Απρίλιο του 2015 έχει ασκηθεί ποινική δίωξη εις βάρος των μελών του Διοικητικού Συμβουλίου και του Γενικού Διευθυντή του ΚΕΕΛΠΝΟ (2011-2013).
Ωστόσο, αυτό το χρονικό σημείο που συνέβησαν αυτά τα δυο περιστατικά, δείχνει ότι ο πόλεμος χαρακωμάτων των “στρατοπέδων”, μόλις ξεκίνησε!!

Ο Νικόλαος στο Προεδρικό Μέγαρο.

Και ενώ όλα αυτά συμβαίνουν στα πολιτικά στρατόπεδα των πολιτικών συμμαχιών, άλλα συμβαίνουν στο Προεδρικό Μέγαρο. Πιο συγκεκριμένα:
Την Τετάρτη το βράδυ (14/9/2016) στην εκδήλωση του τέταρτου ετήσιου Συνεδρίου “Athens Democracy Forum” μεταξύ των προσωπικοτήτων που έλαβαν μέρος ήταν και ο Πρίγκιπας Νικόλαος.
Η παρουσία του στο Προεδρικό Μέγαρο (πρώην Βασιλική κατοικία), δημιούργησε πολλές απορίες και πολλά σχόλια. Για όλους τους άλλους εκτός από εμάς. Που έχει μαλλιάσει η γλώσσα μας πως, την επιστροφή της Βασιλείας την επιβάλλουν οι “φίλιες” δυνάμεις του Πλανήτη (ΗΠΑ και Ηνωμένο Βασίλειο).
Στις οποίες εσχάτως προστέθηκε και η Ρωσία μετά την τοποθέτηση του αγάλματος της  Βασίλισσας Όλγας (10 Σεπτεμβρίου) στη Θεσσαλονίκη. Όπου με απόφαση του Δημοτικού Συμβουλίου της Πόλεως, στο πλαίσιο του έτους “Ελλάδα – Ρωσία 2016” αποφασίσθηκε η τοποθέτηση αυτού του αγάλματος. Όπου παραβρέθηκε ο “προοδευτικός” Δήμαρχος Θεσσαλονίκης Γιάννης Μπουτάρης. Όπου παραβρέθηκε ο αναπληρωτής Πρωθυπουργός της ρωσικής Ομοσπονδίας, Αρκάντι Ντβορκόβιτς καθώς και ο Πρόεδρος της Ομοσπονδίας ελληνικών κοινοτήτων Ρωσίας, Ιβάν Σαββίδης.
Η παρουσία του Πρίγκιπα Νικολάου στο Προεδρικό Μέγαρο δημιούργησε επίσης, ταραχή και αμηχανία. Που γρήγορα αντικαταστάθηκαν από τη γνώση και την φρόνηση των άλλων παρευρισκομένων (Μεϊμαράκης κα), γι΄ αυτό όλοι ήθελαν να μιλήσουν με το Νικόλαο και να βγάλουν φωτογραφία μαζί του.
Το πατόκορφο γλείψιμο των γυμνοσαλιάγκων, μόλις άρχισε.
Που να δείτε τι θα ακολουθήσει, όταν ο Νικόλαος θα πληθύνει τις παρουσίες του στα δρώμενα της Πατρίδος μας.
Άλλωστε, αυτό σηματοδοτεί η παρουσία του μέλους της τέως βασιλικής οικογένειας στο Προεδρικό Μέγαρο, που είχε να συμβεί από το μακρινό 1967…
Επανέρχομαι…  

Ευχαριστούμε πολύ για την επίσκεψη! thiva post

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Ευχαριστούμε πολύ για την επίσκεψη!

Τα μόνα σχόλια που σβήνω είναι οι ύβρεις.

Χειρουργικό Ιατρείο

Χειρουργικό Ιατρείο