Πέμπτη 22 Σεπτεμβρίου 2016

ΟΙ ΦΑΣΙΣΤΕΣ ΜΕ ΤΑ ΚΟΚΚΙΝΑ

Γράφει ο Παναγιώτης Αποστόλου
Επικεφαλής της “Ελλήνων Πολιτείας”

Κατά τη διάρκεια της Μεταπολίτευσης το τηλεοπτικό τοπίο κατακλύσθηκε από επαγγελματίες αριβίστες μεγαλοεπιχειρηματίες, οι οποίοι με άνομες πράξεις και υπό καθεστώς εργολαβικής θωπεύσεως της Εξουσίας, έγιναν ιδιοκτήτες τηλεοπτικών σταθμών. Τους οποίους χρησιμοποίησαν όχι για την ενημέρωση του πολίτη, αλλά για να μπορούν να τον κρατούν στο σκοτάδι και να τον οδηγούν εκεί όπου ήταν το συμφέρον τους. Αναλαμβάνοντας είτε φανερά, μέσω των άλλων εταιρειών τους, είτε στο σκοτάδι, μεγάλα Δημόσια έργα της εκάστοτε Εξουσίας, διά μέσω των οποίων αύξαναν την περιουσία τους. Με μπαξίσι τη διατήρηση στην Εξουσία κομμάτων και πολιτικών προσώπων που εξυπηρετούσαν αυτά τα επιχειρηματικά συμφέροντά τους.  


Πιστά εργαλεία αυτών των νταβατζήδων οι “μεγαλοσχήμονες δημοσιογράφοι” τους.   

Μπροστάρηδες αυτών των δημοσιογραφικών εργολαβιών όλοι εκείνοι οι “μεγαλοσχήμονες δημοσιογράφοι” που “υπηρετούν” επί δεκαετίες έναντι αδράς αμοιβής, ως μισθοφόροι τα κατά καιρούς προστάγματα και τα συμφέροντα αυτού του Συστήματος που προσδοκά αργά ή γρήγορα την επιβολή της Νέας Τάξεως Πραγμάτων και της Παγκοσμιοποίησης.
Μπροστάρηδες αυτοί οι “μεγαλοσχήμονες δημοσιογράφοι”, πιστά και υποταγμένα όργανα των νταβατζήδων του μεγάλου κεφαλαίου και της διαπλοκής, της προπαγάνδας και της ευνουχισμένης ενημέρωσης του Ελληνικού λαού, που πάντοτε αναλάμβαναν εργολαβικά την ανασύνταξη του σάπιου πολιτικού κατεστημένου της ΝΔ και του ΠΑΣΟΚ σε δύσκολες στιγμές.
Μπροστάρηδες αυτοί οι “μεγαλοσχήμονες δημοσιογράφοι” και στις ημέρες των Μνημονίων που επιδόθηκαν σε έναν αγώνα διεκδίκησης πρωτιάς για το ποιος τηλεοπτικός σταθμός θα κατατρομοκρατούσε περισσότερο τον ελληνικό λαό.
Που τελικά πέτυχαν στο έργο τους από τα βοθροκάναλά τους, από τη στιγμή που ο ελληνικός λαός καρτερικά υπομένει το τέλος του.

Η δημοσιογραφία είναι λειτούργημα.

Ωστόσο, δημοσιογραφία είναι η συγκέντρωση ειδήσεων και πληροφοριών και η ταυτόχρονη διάδοσή τους μέσω των Μέσων Μαζικής Ενημέρωσης, προκειμένου να ενημερώνεται ο πολίτης. Είναι υπέρτατο καθήκον των επαγγελματιών δημοσιογράφων να μάχονται για την ορθή και αληθινή ενημέρωση της κοινής γνώμης.
Αυτούς τους κανόνες δεοντολογίας και ενημέρωσης παρέβησαν όλοι εκείνοι οι “μεγαλοσχήμονες δημοσιογράφοι” που κατσικώθηκαν στο σβέρκο του λαού. Που ως βδέλλες του ρουφούν τη σκέψη και την κρίση για να μην αποφασίζει για τα συμφέροντα του ιδίου και της Πατρίδος του. Που ξεκίνησαν την καριέρα τους στους τηλεοπτικούς σταθμούς νέοι με μαύρα μαλλιά και εξακολουθούν και σήμερα με άσπρα μαλλιά να “πυροβολούν” το λαό μας.
Που σήμερα ζητούν τη στήριξη αυτού του ευνουχισμένου από τους ίδιους λαού, για να μην βρεθούν στην ανεργία!!

Οι φασίστες με τα κόκκινα στήνουν το δικό τους τηλεοπτικό τοπίο.

Αυτό το σαθρό τηλεοπτικό τοπίο “θέλησε” ο ΣΥΡΙΖΑ να αλλάξει προκειμένου να ρίξει στάχτη στα μάτια του ελληνικού λαού με ένα θέατρο του παραλόγου. Καταργώντας – υποτίθεται – το παλαιό καθεστώς με ένα νέο, φρέσκο και αμόλυντο.
Τώρα πως είναι δυνατόν να συμβαίνει αυτό, όταν η μια άδεια Πανελλήνιας εμβέλειας δόθηκε στον ΑΝΤ1 του Μίνωα Κυριακού; Του σταθμού που πρωτοστάτησε επί δεκαετίες στην εγκαθίδρυση αυτού του Συστήματος στην χώρα μας;  
Και όταν άλλη μια από τις 4 άδειες Πανελλήνιας εμβέλειας δόθηκε στον μεγαλο εργολάβο Χρήστο Καλογρίτσα; Ο οποίος στη δημοπρασία για τις τηλεοπτικές άδειες, υπέβαλε εκπρόθεσμα του προβλεπόμενου χρόνου, την εγγυητική επιστολή των 3 εκατ. ευρώ με την οποία θα συμμετείχε στον διαγωνισμό. Και παρά τις ενστάσεις που κατατέθηκαν από τα άλλα επιχειρηματικά σχήματα, εν τούτοις η κυβέρνηση τις απέρριψε καταδεικνύοντας ότι ο Καλογρίτσας και το κανάλι του θα είναι ο σπόνσορας του ΣΥΡΙΖΑ στα παιχνίδια της Εξουσίας των επόμενων χρόνων. Στην προσπάθεια, το κόμμα του ΣΥΡΙΖΑ, που κατέγραφε παλαιότερα ποσοστά της τάξεως του 2,5% - 3% του εκλογικού σώματος, για παραμονή στην Εξουσία. Άσχετα αν θα πρέπει να χρησιμοποιήσει συνταγές του παλαιού καλού του φίλου του Δικτάτορα Τσαουσέσκου. Με τον οποίο επί εποχής ΚΚΕ εσωτερικού (μετάλλαξή του ο ΣΥΡΙΖΑ) είχαν άριστη συνεργασία.

Το Mega πίσω από τον Καλογρίτσα.

Όλοι γνωρίζουν από της εποχής του Ανδρέα Παπανδρέου και της φιλίας του με τον ιδρυτή του ΠΑΣΟΚ, αλλά και της προσωπικής του φιλίας με τον Χαρίλαο Φλωράκη, αφού υπήρξε μέλος του ΚΚΕ, ότι, ο κ. Καλογρίτσας ήταν λαγός του Συστήματος. Που φρόντιζε να ενισχύει τη θέση του με τέτοιες φιλίες, αλλά και “κουμπαριές” με πολιτικά πρόσωπα όπως του Υπουργού Δημοσίων έργων Χρήστου Σπίρτζη (τυχαίο;;;) και του συγκυβερνήτη του ΣΥΡΙΖΑ, Υπουργού Εθνικής Αμύνης Πάνου Καμμένου (και αυτό τυχαίο;;;). Κάπως έτσι “πέρασε” η άδεια στον Όμιλο Καλογρίτσα. Που δεν είχε να δώσει εγγυητική 3 εκατ. ευρώ, αλλά ξαφνικά βρήκε 52,6 εκατ. ευρώ για την άδεια.   
Ωστόσο, το ομιχλώδες τοπίο αυξάνει, από τη στιγμή που ακούγεται ότι πίσω από τον Όμιλο Καλογρίτσα θα βρίσκεται ο Μπόμπολας του Mega. Έτσι, την επόμενη ημέρα το “Μεγάλο” κανάλι θα μπορεί να συνεχίσει να εκπέμπει, έχοντας φιλοκυβερνητική διάθεση – λέγε με προπαγάνδα – αλλά θα μπορεί επίσης, να διώξει πολλούς εργαζόμενους και ταυτόχρονα πολλούς εξ αυτών να τους επαναπροσλάβει με πολύ χαμηλότερους μισθούς.    
Γι΄ αυτό, προφανώς το Mega, με συνεχή σποτάκια μας ενημερώνει ότι συνεχίζει, παρ΄ ότι δεν συμμετείχε στον πλειστηριασμό των τηλεοπτικών αδειών. Κάτι περισσότερο θα γνωρίζουν εκεί στο “Μεγάλο” κανάλι που άνδρωσαν τον Παπανδρεϊσμό και στήριξαν τα Μνημόνια!!    
Όμως, θα πρέπει αυτή η κυβέρνηση της ανομίας, να μας πει τι θα γίνουν τα θαλασσοδάνεια του Mega; Θα τα φεσωθεί ο ελληνικός λαός;

Η μικρή “Αυγή” μοιράζει την τράπουλα.  

Η “Αυγή” πάντοτε ήταν κομματικό όργανο της ριζοσπαστικής Αριστεράς. Του ΚΚΕ εσωτερικού, της Ενωμένης Αριστεράς, του ΣΥΡΙΖΑ. Η καθημερινή εφημερίδα των μερικών εκατοντάδων φύλλων αποκαλύφθηκε προ ημερών, από τον Διευθύνοντα Σύμβουλό της κ. Δ. Στούμπο στην Εξεταστική Επιτροπή της Βουλής που ερευνά την δανειοδότηση των κομμάτων και των ΜΜΕ, ότι έχει μέτοχο off shore εταιρεία, την οποία όμως δεν κατονόμασε.
Αλήθεια κύριοι του κομματικού οργάνου του ΣΥΡΙΖΑ, είναι νόμιμο αυτό; Είναι ηθικό; Γιατί, εσείς πάντα διακηρύσσατε ότι αυτά πρεσβεύει η “αριστερά” σας!!
Ταυτόχρονα αποκαλύφθηκε ότι η “Αυγή” πήρε δάνειο το 2009 μέσω της κρατικής επιχορήγησης του ΣΥΡΙΖΑ.       
Όπως επίσης, έχει δημοσιευθεί ότι η διαφημιστική δαπάνη της εφημερίδος είναι δυσανάλογη με την ημερήσια κυκλοφορία της.
Οι φασίστες με τα κόκκινα, “χτίζουν” καλά το παιχνίδι. Μοιράζουν πολύ σωστά την τράπουλα. Ο κόκκινος φασισμός προ των πυλών!!

Τι ρόλο παίζει ο Αλαφούζος και ο ΣΚΑΙ;   

Καθημερινά βρίζει τον ΣΥΡΙΖΑ κι όμως πήρε την πρώτη και πιο φθηνή άδεια (43,6 εκατ. ευρώ). Σύντομα θα αποκαλύψουμε τον ρόλο τους.
Για αρχή και μόνο σας λέμε ότι, είναι ο προμαχώνας πολέμου κατά του Μαρινάκη. Που πήρε την τέταρτη και τελευταία άδεια με το τίμημα των 73,9 εκατ. ευρώ…
Επανέρχομαι…  



Ευχαριστούμε πολύ για την επίσκεψη! thiva post

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Ευχαριστούμε πολύ για την επίσκεψη!

Τα μόνα σχόλια που σβήνω είναι οι ύβρεις.

Χειρουργικό Ιατρείο

Χειρουργικό Ιατρείο