Πέμπτη 22 Σεπτεμβρίου 2016

4ος Τροφώνιος Ημιμαραθώνιος Λιβαδειάς

Ο Αθλητικός Κολυμβητικός Όμιλος Λιβαδειάς στο πλαίσιο των εκδηλώσεων του Δήμου Λεβαδέων “Τροφώνια 2016” και σε συνεργασία με την Περιφερειακή Ενότητα Βοιωτίας, το Δήμο Λεβαδέων και την υποστήριξη της ΕΑΣ – ΣΕΓΑΣ Ανατολικής Στερεάς - Εύβοιας διοργανώνουν την Κυριακή 25 Σεπτεμβρίου 2016 τον 4ο Τροφώνιο Ημιμαραθώνιο Λιβαδειάς.

Στον 4ο Τροφώνιο Ημιμαραθώνιο Λιβαδειάς θα διεξαχθούν τέσσερεις αγώνες: ο ημιμαραθώνιος των 21,1 km, ενώ παράλληλα θα διεξαχθούν οι αγώνες των 10 km ανδρών - γυναικών, των 5 km ανδρών – γυναικών και μαθητών/τριων Λυκείου και των 1.150 μέτρων για μαθητές Δημοτικού, Γυμνασίου & Special Olympics. Σημείο εκκίνησης και τερματισμού για όλους τους αγώνες είναι η Πλατεία Λάμπρου Κατσώνη.
Ο Τροφώνιος Ημιμαραθώνιος Λιβαδειάς αποτελεί το μεγαλύτερο αθλητικό γεγονός μαζικής άθλησης της Στερεάς Ελλάδας και έχει ως σκοπό αφενός την παρακίνηση για συμμετοχή όλων, ανεξαρτήτου ηλικίας, σε αθλητικές δραστηριότητες και αφετέρου την ανάδειξη της ιστορίας και της φυσικής ομορφιάς της πόλης μας.

Κυριακή 25 Σεπτεμβρίου 2016, ώρα 9:00
Πλατεία Λάμπρου Κατσώνη


Ευχαριστούμε πολύ για την επίσκεψη! thiva post

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Ευχαριστούμε πολύ για την επίσκεψη!

Τα μόνα σχόλια που σβήνω είναι οι ύβρεις.

Χειρουργικό Ιατρείο

Χειρουργικό Ιατρείο