Παρασκευή 19 Αυγούστου 2011

Προκηρύξεις Αγώνων-ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ “1ου αγώνα downhill, Σέλι 2011”

ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ “1ου αγώνα downhill, Σέλι 2011”
Το Εθνικό Χιονοδρομικό Κέντρο Σελίου διοργανώνει τον “1ο αγώνα downhill, Σέλι 2011” ένα διήμερο Αγώνων Ποδηλάτου Κατάβασης Βουνού (Downhill) στο όρος Βέρμιο στην περιοχή του χιονοδρομικού κέντρου Σελίου για τις κατηγορίες Παίδων - Εφήβων - Ανδρών/ Κορασίδων - Νεανίδων - Γυναικών (Open).
ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑ:
Σάββατο 27 & Κυριακή 28 Αυγούστου 2011 (Σάββατο 27 Αυγούστου δοκιμαστικά & Κυριακή 28 ο επίσημα χρονομετρημένος αγώνας).
alt
1ος αγώνας ορεινού τρεξίματος Δίρφης
Την Κυριακή 2/10/2011 θα πραγματοποιηθεί ο πρώτος ημιμαραθώνιος ορεινού τρεξίματος ΔΙΡΦΗΣ που οργανώνεται από το downhill.gr και την ομάδα salomon touch team καθώς και με την υποστήριξη του Δήμου Διρφύων. 
Σκοπός του αγώνα είναι η ανάδειξη του φυσικού πλούτου της περιοχής, η προστασία του δάσους της Δίρφης και η γνωριμία με καινούριες διαδρομές. Στον αγώνα που θα είναι απόστασης 25χλμ και με υψομετρική διαφορά 800 μέτρων, μπορούν να συμμετάσχουν όσοι είναι άνω των 18 ετών και δεν έχουν κάποιο πρόβλημα υγείας. Ο αγώνας θα ξεκινήσει στις 11 π.μ. από την πλατεία άνω Στενής και θα τερματίσει στο ίδιο σημείο. Θα υπάρξουν τρία σημεία ανεφοδιασμού-τροφοδοσίας περίπου ανά επτά χιλιόμετρα και θα υπάρχουν νερά, τζελάκια και ισοτονικά GU, καθώς και αποξηραμένα φρούτα. Επειδή σκοπός του αγώνα είναι η διατήρηση του βουνού όσο το δυνατόν πιο καθαρό, στους σταθμούς τροφοδοσίας δε θα δίνονται πλαστικά μπουκαλάκια του 1/5 λίτρου, αλλά μόνο σε πλαστικά ποτήρια, καλό θα είναι όσοι δρομείς έχουν μπουκάλια και υδροδοχεία πλάτης τύπου CAMELBACK να χρησιμοποιήσουν αυτά.
 
 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Ευχαριστούμε πολύ για την επίσκεψη!

Τα μόνα σχόλια που σβήνω είναι οι ύβρεις.

Χειρουργικό Ιατρείο

Χειρουργικό Ιατρείο