Τετάρτη 17 Αυγούστου 2011

Σκότωσε το γαμπρό του μπροστά στο νεογέννητο εγγόνι του

Ακόμη μια υπόθεση συγκλονίζει την Κρήτη μετά την είδηση της δολοφονίας 32χρονου άνδρα από τον 72χρονο πεθερό του, μπροστά στα μάτια του τριών μηνών παιδιού του θανόντα.
Το φονικό έγινε λίγο μετά τα μεσάνυχτα της Δευτέρας (16.08) στην περιοχή Μαρεδιανά στην Κίσσαμο Χανίων.
Σύμφωνα με το cretalive, o  32χρονος πυροβολήθηκε τέσσερις φορές στη θωρακική και κοιλιακή χώρα με κυνηγετική καραμπίνα από τον ηλικιωμένο άνδρα. H αφορμή που όπλισε το χέρι του 72χρονου φέρεται να ήταν οι διαφορές που είχε ο γαμπρός του με την σύζυγό του.
Το χρονικό της οικογενειακής τραγωδίας έχει ως εξής:
Μετά από διαπληκτισμούς του ζευγαριού, ο 32χρονος πήγε στο πατρικό σπίτι της συζύγου του, στο οποίο η ίδια είχε φτάσει λίγο νωρίτερα, προσπαθώντας να την πείσει να επιστρέψει μαζί με τον 3 μηνών μωράκι τους στο σπίτι τους.
Η  σύζυγος όμως φαίνεται πως ήταν ανένδοτη.
Ο 32χρονος όμως πήρε το τριών μηνών μωρό με το καροτσάκι του και κατευθύνθηκε προς το αυτοκίνητό του. Απέναντί του καθόταν ο πεθερός του, με τον οποίο είχαν λογομαχήσει νωρίτερα. Ο 72χρονος, απειλώντας τον με την καραμπίνα του, του είπε να αφήσει το μωρό από τα χέρια του.
Φοβισμένος,ο 32χρονος άφησε κάτω το πορτ-μπεμπε με το μωρό ενώ αμέσως μετά ο 72χρονος τον πυροβόλησε τέσσερις φορές, τραυματίζοντάς τον θανάσιμα.
Ο δράστης, αφού εξαφανίστηκε για μερικές ώρες, παραδόθηκε στην αστυνομία ενώ παρέδωσε και το όπλο με το οποίο διέπραξε το έγκλημα.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Ευχαριστούμε πολύ για την επίσκεψη!

Τα μόνα σχόλια που σβήνω είναι οι ύβρεις.

Χειρουργικό Ιατρείο

Χειρουργικό Ιατρείο