Πέμπτη 18 Αυγούστου 2011

Ο Γιώργος Πατούλης λάβρος κατά μουσουλμάνων μεταναστών

Ο δήμαρχος Αμαρουσίου προστατεύει τα συμφέροντα των πολιτών του Αμαρουσίου και όχι μόνο! Με επιστολή του στο υπουργείο (πρώην Εθνικής και νυν εθνομηδενιστικής) Παιδείας, εξέφρασε τη ρητή αντίθεση του Δήμου Αμαρουσίου στην παραχώρηση του ΟΑΚΑ σε μουσουλμανικές οργανώσεις για την γιορτή της λήξης του Ραμαζανιού και όχι μόνο:
βγήκε στις τηλεοράσεις και χωρίς να «μασήσει», υπερασπίστηκε σθεναρά τη στάση του Δήμου, έναντι όσων υπερασπίζονται την πολυπολιτισμικότητα και μεθοδεύουν τη διάλυση του εθνικού κορμού.

Στην δε επιστολή του στο υπουργείο, κατήγγειλε την απόφαση παραχώρησης του ΟΑΚΑ και του ΣΕΦ στον Πειραιά, στηλιτεύοντας το γεγονός ότι δεν είχε προηγηθεί ενημέρωση της δημοτικής αρχής και διαβούλευση.
Και επισημαίνει τα αυτονόητα:
συρροή χιλιάδων επισκεπτών στο ΟΑΚΑ (μιλώντας και για «δυσκολίες συνύπαρξης αυτών»), ηχορύπανση, απορρίμματα, προβλήματα στη στάθμευση για τους κατοίκους, μεταξύ άλλων. Και με δεδομένη και την κόντρα του με τον Γιάννη Ραγκούση και τον Ανδρέα Λοβέρδο, αλλά και την ιδιότητά του ως προέδρου του ΙΣΑ, καταγγέλλει και την απόφαση για εγκατάσταση του ΟΚΑΝΑ στο ΚΑΤ παρά τις αντιδράσεις των πολιτών, τις συγχωνεύσεις σχολικών μονάδων, την παρακράτηση κονδυλίων από τους ΟΤΑ και κάνει λόγο για «δημιουργία αγανακτισμένων πολιτών».
http://www.elkosmos.gr/


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Ευχαριστούμε πολύ για την επίσκεψη!

Τα μόνα σχόλια που σβήνω είναι οι ύβρεις.

Χειρουργικό Ιατρείο

Χειρουργικό Ιατρείο