Παρασκευή 19 Αυγούστου 2011

Ο Ζεράρ Ντεπαρντιέ ούρησε στον διάδρομο αεροπλάνου

Την ελάχιστη υπομονή που έχει ως άνθρωπος επέδειξε ο διάσημος ηθοποιός, Ζεράρ Ντεπαρντιέ.
Ο δημοφιλής Γάλλος σταρ, σε πτήση Παρίσι – Δουβλίνο, λίγο πριν την απογείωση του αεροσκάφους είχε την ανάγκη να πάει στην τουαλέτα.
Η αεροσυνοδός του είπε να καθίσει 15 λεπτά επειδή απαγορεύεται ρητά να είναι οποιοσδήποτε όρθιος την συγκεκριμένη στιγμή.
Και τότε ο 62χρονος, πραγματικά εξερράγη!
Σύμφωνα με μία επιβάτη, ο Ζεράρ Ντεπαρντιέ άρχισε να φωνάζει «θέλω να ουρήσω, θέλω να ουρήσω». Τα κατέβασε μπροστά στα έκπληκτα μάτια όλων και απόλαυσε όρθιος το κατούρημα στον διάδρομο του αεροσκάφους. Μάλιστα, όπως διατείνονται οι αυτόπτες μάρτυρες μετά το… άδειασμα της φούσκας, δεν έδειξε κανένα ίχνος ντροπής.

Η πτήση καθυστέρησε αρκετά. Ο 62χρονος σταρ είχε πιει κάτι παραπάνω μια και το σημείο ποτίστηκε αρκετά με… αμμωνία και πήρε αρκετή ώρα μέχρι να καθαριστεί καλά, για να μπορεί να διεξαχθεί κανονικά και χωρίς περίεργες… μυρωδιές η πτήση.
Η εκπρόσωπος της αεροπορικής εταιρίας City Jet, θυγατρικής της Air France, δήλωσε ότι το περιστατικό σημειώθηκε το απόγευμα της Τρίτης στην πτήση AF5010. Δεν διευκρίνισε ωστόσο εάν η εταιρία σκοπεύει να κινηθεί δικαστικώς εναντίον του ηθοποιού που τόσο αγαπήθηκε για τις… ταινίες του!


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Ευχαριστούμε πολύ για την επίσκεψη!

Τα μόνα σχόλια που σβήνω είναι οι ύβρεις.

Χειρουργικό Ιατρείο

Χειρουργικό Ιατρείο