Τρίτη 20 Σεπτεμβρίου 2011

ΑΔΕΡΦΙΑ ΠΗΡΑΝ... ΟΙ ΟΧΤΡΟΙ.... ΚΑΙ ΕΜΕΙΣ ΓΕΛΟΥΣΑΜΕ, ΣΑΝ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ, ΤΗΝ ΠΕΜΠΤΗ ΜΕΕΕΕΡΑΑΑΑ......

Το παρακάτω άρθρο, καλό θα ήταν να το διαβάσουν οι συμπαθείς συνάδελφοι που ανήκουν στη μεσσαία τάξη.

Ειδικά εσείς που οδηγείτε ακόμα την Μπε εμ βε σας, το άουντί σας, που πήγατε και φέτος διακοπές σε ξενοδοχείο, που "ζοριζόσαστε μεν" αλλά "θα επιβιώσετε", εσείς που νομίζετε ότι ολόκληρη η κοινωνία θα ...
δεχθεί να υποδουλωθεί, έτσι απλά, αλλά εσείς οι ίδιοι ...και οι οικογένειες σας θα  επιβιώσετε και μάλιστα, γιατί όχι, θα αναβαθμιστείτε κι όλας, αν βρείτε την κατάλληλη ευκαιρία μέσα στην κρίση, για να βγάλετε λεφτά...



Είναι λυπηρό το γεγονός ότι το επίπεδο πολιτικής παιδείας στη χώρα μας δεν μπορεί να επεκταθεί πέρα από το να διαλέγουμε κάθε τέσσερα χρόνια τι χρώμα μαριονέτες θα πρωταγωνιστούν στο κουκλοθέατρο που λέγεται βουλή. Είναι επίσης θλιβερό που δεν αντιλαμβανόμαστε ότι για να ευημερήσουμε, χρειαζόμαστε μια Ελλάδα που να ευημερεί. Είναι απορίας άξιο που δεν αντιλαμβανόμαστε ότι για να πουλήσουμε ότι πουλάμε και να πηγαίνει καλά η δουλειά μας, θα πρέπει ο κόσμος να έχει χρήματα για να αγοράσει ότι πουλάμε. Είναι ντροπιαστικό που τόσοι πολλοί συμπολίτες μας βυθίζονται κάθε μέρα στη φτώχεια, με τέτοιο ρυθμό, με τέτοια κοροϊδία,  και με τόσο απολυταρχισμό και εμείς δεν δίνουμε δεκάρα. Θα  έλεγα κάτι και για τους απόγονους αυτών που γέννησαν τη δημοκρατία και έδωσαν τα φώτα του πολιτισμού και της παιδείας στον κόσμο, αλλά δεν είμαι σίγουρος αν έχει νόημα.

Δεν πειράζει.

Το νόημα, θα το καταλάβετε, όταν μια μέρα που θα κουβαλάτε τα ψώνια από το σούπερ μάρκετ για να τα πάτε στο σπίτι, κάποιος συμπολίτης μας για τον οποίο σήμερα δε δίνετε δεκάρα, θα σας ρίξει μία με ένα ξύλο στο κεφάλι, θα σας πάρει τα ψώνια και θα πάει χαρούμενος σπίτι του να ταϊσει τα παιδιά του που πεινάνε και έχουνε να φάνε από την περασμένη εβδομάδα.

Και ξέρετε κάτι συμπαθέστατοι φίλοι μου και συναγωνιστές;

Θα έχει κάνει το σωστό. Θα έχει ταϊσει τα παιδιά του. Θα επιβιώσει, εις βάρος κάποιου άλλου, αδιαφορώντας για τους συμπολίτες του. Αυτο κάνουμε όλοι. Αυτό θα κάνει κι αυτός.


Πριν γίνει αυτό, διαβάστε σας παρακαλώ το παρακάτω άρθρο και αποφασίστε να κάνετε κάτι.  Μη με ρωτάτε τι. Ξεκινήστε από το να μην βλέπετε greek idol, να μην συζητάτε μόνο για δουλειές, για συνταγές και φορέματα,  βοηθήστε όποιον μπορείτε, και επιτέλους ενδιαφερθείτε. Ολα τα άλλα θα τα βρούμε.




Βάρεσε πάτο ,ο Οικογενειακός Προυπολογισμός, χιλιάδες νοικοκυριά σε απόγνωση


ΘΑΛΑΜΟΦΥΛΑΚΑΣ.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Ευχαριστούμε πολύ για την επίσκεψη!

Τα μόνα σχόλια που σβήνω είναι οι ύβρεις.

Χειρουργικό Ιατρείο

Χειρουργικό Ιατρείο