Παρασκευή 23 Σεπτεμβρίου 2011

Αλβανική εφημερίδα στα Σκόπια αποκαλύπτε​ι την καταγωγή του Πάγκαλου. Αλβανός;! Ψέματα ή αλήθεια;

Lajmpress : «Στη συνάντηση Πάγκαλου-Αρίφι θα μιλάνε στα Αλβανικά»
Η αναπληρωτής πρωθυπουργός των Σκοπίων αρμόδια για τις ευρωπαϊκές υποθέσεις, Τέουτα Αρίφι και ο αναπληρωτής πρωθυπουργός της Ελλάδας,  Θεόδωρος Πάγκαλος στη συνάντησή τους το Δεκέμβριο του τρέχοντος έτους θα μιλάνε στα αλβανικά.

Διπλωματικές πηγές των “Λάιμ Πρες” ισχυρίζονται ότι οι δύο αναπληρωτές πρωθυπουργοί  θα επικοινωνούν στα αλβανικά γιατί και των δύο, μητρική γλώσσα είναι  η αλβανική.


«Επειδή ο Πάγκαλος και η Αρίφι είναι Αλβανοί και έχουν την ίδια μητρική γλώσσα, την Αλβανική, η επικοινωνία τους θα είναι στην μητρική τους γλώσσα και η συνάντησή τους θα έχει καλύτερα αποτελέσματα», αναφέρει η ίδια πηγή.
Ο αντιπρόεδρος της ελληνικής κυβέρνησης, Θεόδωρος Πάγκαλος,  έχει καταγωγή αρβανίτικη και μιλάει αλβανικά.

Η Αρίφι θα επισκεφθεί την Αθήνα μετά από πρόσκληση του αντιπροέδρου της ελληνικής κυβέρνησης κ. Θεόδωρου Πάγκαλου.

Λίγες ημέρες πριν, η σκοπιανή αναπληρωτής πρωθυπουργός είχε αποστείλει επιστολή στον ομόλογό της, Πάγκαλο και ζήτησε συνεργασία ως ένδειξη της θέλησής της,  για καλές σχέσεις μεταξύ των δύο γειτονικών λαών.

Η απάντηση ήρθε σύντομα, στην οποία  σημειώνονταν μια συνάντηση μεταξύ των δύο μερών για τον προσεχή Δεκέμβριο και ο Πάγκαλος ήταν πρόθυμος να δώσει τεχνική βοήθεια στην FYROM για την ένταξη της χώρας στην ΕΕ.

--
Πηγή: Lajmpress
 
 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Ευχαριστούμε πολύ για την επίσκεψη!

Τα μόνα σχόλια που σβήνω είναι οι ύβρεις.

Χειρουργικό Ιατρείο

Χειρουργικό Ιατρείο