Τετάρτη 21 Σεπτεμβρίου 2011

ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΩΝ – ΒΙΟΤΕΧΝΩΝ ΕΠΑΡΧΙΑΣ ΘΗΒΩΝ

Δελτιο Τύπου

Νέο Χαράτσι το Ειδικό Τέλος στα Ακίνητα


Με αφορμή την απόφαση της Κυβέρνησης για την επιβολή εκτάκτου τέλους στα ακίνητα με στόχο την κάλυψη των εσόδων για το 2011 και 2012, τα Δ.Σ. της Ο.Ε.Β.Ε. ΘΗΒΑΣ, δηλώνουν ξεκάθαρα την αντίθεση τους σε τέτοιου είδους εισπρακτικά μέτρα, τα οποία επιβαρύνουν ακόμα περισσότερο την θέση των επιχειρήσεων και των χαμηλών εισοδηματικά στρωμάτων της ελληνικής κοινωνίας.
Η ανικανότητα του πελατειακού χαρακτήρα πολιτικού συστήματος και της κυβέρνησης στην εφαρμογή των διαρθρωτικών παρεμβάσεων, την ουσιαστική αντιμετώπιση των παθογενειών του ελληνικού οικονομικού οικοδομήματος, που το ίδιο σύστημα ανάθρεφε τα προηγούμενα χρόνια, δεν μπορεί και δεν πρέπει να αντικατασταθεί από τέτοιου είδους αντισυνταγματικά, άδικα και αντιαναπτυξιακά φοροεισπρακτικά μέτρα, τα οποία ουσιαστικό αποτέλεσμα δεν θα έχουν εκτός από την εξόντωση των μικρών επιχειρήσεων και των χαμηλών εισοδηματικών στρωμάτων.
Τα Δ.Σ. της Ο.Ε.Β.Ε. ΘΗΒΑΣ επισημαίνουν την αδυναμία των μικρών επιχειρήσεων να αντεπεξέλθουν στην καταβολή του εκτάκτου τέλους στα ακίνητα, και καλούν την κυβέρνηση να αποσύρει το νέο χαράτσι.

                                                  Για το Δ.Σ.
   Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ                                              Ο ΓΕΝ .ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ

ΧΑΡΑΤΣΗΣ ΧΡΗΣΤΟΣ                                ΚΑΤΣΙΦΗΣ ΑΓΓΕΛΟΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Ευχαριστούμε πολύ για την επίσκεψη!

Τα μόνα σχόλια που σβήνω είναι οι ύβρεις.

Χειρουργικό Ιατρείο

Χειρουργικό Ιατρείο