Παρασκευή 22 Ιουνίου 2012

Βγάλτε μας ξανά στους δρόμους...

Η μεγάλη ώρα έφτασε. Η Ελλάδα αντιμετωπίζει απόψε, στις 21:45 (ΕΤ1 / Onsports), στο «PGE Arena», τη Γερμανία, στο πλαίσιο της προημιτελικής φάσης του Euro. Στο πλευρό των διεθνών θ
α βρίσκονται 4.000 Έλληνες, αλλά και περίπου 20 εκατομμύρια, ακόμα, παγκοσμίως, από τα σπίτια τους...
Το σημαντικότερο παιχνίδι, μετά τον τελικό της Πορτογαλίας του 2004, δίνει απόψε (22/6) η Εθνική ομάδα της χώρας μας, με αντίπαλο τη Γερμανία. Η «Γαλανόλευκη» έχει απόψε ραντεβού με την ιστορία και οι Έλληνες θα είναι και πάλι δίπλα τους.
Το συγκεκριμένο ματς έχει ορισμένες ιδιαιτερότητες σε σχέση με οποιοδήποτε άλλο και οι λόγοι είναι γνωστοί σε όλους μας. Ευχόμαστε γι’ αυτούς ακριβώς τους λόγους η καρδιά των ποδοσφαιριστών να χτυπά απόψε λίγο πιο γρήγορα και να κάνουν μια αντίστοιχη εμφάνιση με αυτή της αναμέτρησης με αντίπαλο τη Ρωσία.
Η Εθνική θα παραταχθεί με την ίδια ακριβώς τακτική, ωστόσο θα υπάρχουν αλλαγές στη σύνθεσή της. Πρώτα απ’ όλα λόγω της τιμωρίας του Γιώργου Καραγκούνη, του οποίου τη θέση θα πάρει εκτός σοβαρού απρόοπτου ο Γρηγόρης Μάκος. Η λογική λέει ότι ο ποδοσφαιριστής της ΑΕΚ θα βρίσκεται μαζί με τον Γιάννη Μανιάτη, σε ρόλο αμυντικών χαφ, ενώ μπροστά τους, σε ρόλο αντι-Καραγκούνη, ο Κώστας Κατσουράνης.
Σε ό,τι αφορά στην αμυντική γραμμή, εκεί είναι λίγο πολύ «καπαρωμένες» οι θέσεις, μετά και την τιμωρία του Χοσέ Χολέπας. Στην αριστερή πλευρά θα παίξει και πάλι ο Γιώργος Τζαβέλλας, ενώ στην αντίστοιχη δεξιά ο Βασίλης Τοροσίδης. Ανάμεσά τους, ως κεντρικό δίδυμο, θα βρίσκονται οι Σωκράτης Παπασταθόπουλος και Κυριάκος Παπαδόπουλος.
Τέλος, την επιθετική τριπλέτα θ’ αποτελέσουν οι Γιώργος Σαμαράς (αριστερά), Δημήτρης Σαλπιγγίδης (δεξιά) και Φάνης Γκέκας.
Βέβαια, πρέπει να σημειώσουμε και το δεύτερο σενάριο, το οποίο έχει στη δεξιά πλευρά της επίθεσης τον Σωτήρη Νίνη και στην κορυφή τον Σαλπιγγίδη, κάτι το οποίο σημαίνει ότι αν επιβεβαιωθεί ότι θα μείνει εκτός 11άδας ο Φάνης Γκέκας.
Από την άλλη πλευρά, ο Γιόακιμ Λεβ αναμένεται να επαναφέρει στο αρχικό σχήμα και συγκεκριμένα σε θέση δεξιού μπακ τον Μπόατενγκ, ο οποίος εξέτισε την τιμωρία του. Από εκεί και πέρα η ενδεκάδα θα είναι η ίδια όπως στο τελευταίο παιχνίδι με τη Δανία.
Κάτω από τα δοκάρια θα είναι ο Νόιερ, ενώ την αμυντική γραμμή της Γερμανίας θ’ αποτελούν από δεξιά προς τα αριστερά οι: Μπόατενγκ, Χούμελς, Μπαντστούπερ και Λαμ. Στα χαφ θα βρίσκονται οι Κεντίρα και Σβαϊνστάιγκερ, ενώ στην τριάδα μπροστά τους οι Μίλερ (δεξιά), Ποντόλσκι (αριστερά) και Οζίλ (σε ρόλο «10αριού»). Τέλος, στην κορυφή της επίθεσης θα είναι ο Γκόμεζ.
Διαιτητής της αναμέτρησης υπενθυμίζουμε θα είναι ο Νταμίρ Σκόμινα (Σλόβενία), ο οποίος θα έχει βοηθούς τους συμπατριώτες του, Πρίμοζ Άρχαρ, Ματέι Ζούνιτς, Σλάβκο Βίντσιτς και Ματέι Γιουγκ. Τέταρτος διαιτητής θα είναι ο Γάλλος, Στεφάν Λανουά, ο οποίος ήταν ο διαιτητής της αναμέτρησης, Ελλάδα – Τσεχία.

 OnSports

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Ευχαριστούμε πολύ για την επίσκεψη!

Τα μόνα σχόλια που σβήνω είναι οι ύβρεις.

Χειρουργικό Ιατρείο

Χειρουργικό Ιατρείο