Σάββατο 23 Ιουνίου 2012

ΑΝΤΩΝΗΣ Ι. ΓΡΥΠΑΙΟΣ: ΑΝΟΙΧΤΗ ΕΠΙΣΤΟΛΗ ΠΡΟΣ ΚΥΡΙΑ ΜΕΡΚΕΛ

Η  ΚΑΤΑΝΤΙΑ  ΤΗΣ  Ε.Ε. 
      -------------------------------------------------------------------
Σεβαστή Κυρία,
Απευθυνόμενος στους λαούς της Ε.Ε. τους λέω.  
Καμαρώστε κόσμε  Ε.Ε. Χαρείτε Κόσμε Ευρωζώνη.
Η ζητιανιά πάει σύννεφο. Οι υπήκοοι της Ευρωζώνης κατάντησαν ζητιάνοι.  Τα συσσίτια και οι ουρές στη μοιρασιά
οπωροκηπευτικών στις κεντρικές πλατείες των Αθηνών και άλλων Ελληνικών πόλεων ομιλούν αφ ‘εαυτών και αποδεικνύουν  την ξεφτίλα των κρατών-μελών της Ε.Ε. και της Ευρωζώνης.
Τα συσσίτια των Μητροπόλεων της Εκκλησίας της Ελλάδος σε πλήρη λειτουργία για να σώσουν ψυχές.
Από κοντά Ισπανία-Πορτογαλία-Ιταλία, Ιρλανδία, κ.λ.π.
Η ανθρωπιστική κρίση σε πλήρη έξαρση.
Σκηνές που μόνο στη Γερμανική κατοχή του Β! Παγκοσμίου πολέμου βλέπαμε. Θα μου πείτε μήπως και σήμερα Σιωνιστική Γερμανική κατοχή δεν έχουμε;;;; Το μόνο που μας λείπει είναι ο πόλεμος, αλλά και αυτός από κοντά έρχεται.
Βλέπουμε συνανθρώπους μας να πεθαίνουν στους δρόμους από πείνα, όπως τότε στο Β! Π.Π. Ζούμε πάλι τη περίοδο του 1940-45
Η Ιστορία επαναλαμβάνεται. Αυτή τη φορά όχι με όπλα, αλλά με ευρώ.
Βλέπουμε συνέλληνες υπηκόους της Ε.Ε. να αυτοκτονούν.
Όποιο κράτος θέλει να χρεοκοπήσει, να πτωχεύσει, και να αυτοκτονούν οι κάτοικοί του, ας μπεί στην Ε.Ε., στην Ευρωζώνη , και στο Ευρώ, της Σιωνιστικής Γερμανίας.
Εικόνες εξαθλίωσης επικρατούν στους πληθυσμούς των κρατών-μελών της Νοτίου Ευρώπης. Κάτι ήξεραν η Αγγλία και Νορβηγία που αρνήθηκαν να μπούνε στην Ευρωζώνη.
Η Αγγλία σαν πρώην Κοσμοκράτειρα γνώριζε τι θα ακολουθήσει.
Η Νορβηγία τότε είχε ανακαλύψει κοιτάσματα υδρογονανθράκων, και σου λέει κορόϊδο είμαι να τα μοιραστώ με τους Ευρωπαίους;;;
Εμείς οι Έλληνες ανακαλύψαμε κοιτάσματα χρυσού, πετρελαίου και φυσικού αερίου, και προτού τα δούμε, και τα χαρούμε, μας τα πήρανε!! Κάνανε φτερά, τόσο άχρηστοι είμαστε!!! Θα μου πείτε αφού ψηφίσαμε πάλι ΝΔ & ΠΑΣΟΚ δεν είμαστε άχρηστοι;;; Χαϊρι και προκοπή δεν θα δούμε με αυτά τα πιόνια, και τις μαριονέτες της Σιωνιστικής Ε.Ε.
Η Ελλάς πλέει επάνω στα πετρέλαια, και στους Έλληνες επικρατούν
εικόνες οικονομικής εξαθλίωσης, που εξικνούνται μέχρι αυτοκτονίας.
Ήδη θρηνούμε 2500 συγκατοίκους μας νεκρούς αυτόχειρες.
Ακολουθούν κατασχέσεις περιουσιών και οικιών, λόγω αδυναμίας συνανθρώπων μας να πληρώσουν φόρους, χαράτσια, και τραπεζικά δάνεια. Τα ασφαλιστικά ταμεία καταρρέουν, μισθοί και συντάξεις είναι αίολες, το σύστημα υγείας χρεοκόπησε, και τα νοσοκομεία αδυνατούν να εκπληρώσουν το έργο για το οποίο συνεστήθησαν.
Όλα τα κεφάλαια του δημοσίου ταμείου, και των ασφαλιστικών ταμείων, πήγαν στις τράπεζες της Σιωνιστικής Τρόϊκα.
Τα Νοσοκομεία μας έγιναν βρώμικα ξενοδοχεία λαθρομεταναστών, και οι Έλληνες που τα στηρίζουν με φόρους και χαράτσια, έμειναν στην απέξω…..Η δωρεάν παιδεία πήγε περίπατο, και τα δημόσια σχολεία, από παιδικοί σταθμοί, νηπιαγωγεία, δημοτικά, και γυμνάσια γέμισαν με παιδιά λαθρομεταναστών, και τα Ελληνόπουλα που πληρώνουν φόρους, και χαράτια για τις τράπεζες του Ρότσιλντ, έμειναν έξω.
Κατά τα άλλα απόλαυσε Κόσμε Σιωνιστική  Ευρωπαϊκή  Ένωση!!!
Οι Τούρκοι απειλούν να καταλάβουν τη μισή Ελλάδα, και οι Σκοπιανοί τη Μακεδονία μας, κατά τα άλλα χαρείτε Κόσμε Ε.Ε.
Οι λαθρομετανάστες μπαίνουν μέσα στα σπίτια μας, μας ληστεύουν και μας σκοτώνουν, κατά τα άλλα καμαρώστε Κόσμε  τη Σιωνιστική  Ε.Ε.
Φτάνει που έχουμε εθνικό μας νόμισμα το Ευρώ.!!!!
Δεν υπάρχει αλληλεγγύη μεταξύ των κρατών-μελών της Ε.Ε. παρά μόνο τοκογλυφία, αισχροκέρδεια, και αισχρή εκμετάλλευση.
Η Φιλανδία για να μας εγκρίνει το δάνειο, ζήτησε 900 εκατομμύρια ευρώ εγγύηση, και ο Βενιζέλος τα έδωσε. Θαυμάστε κόσμε Ε.Ε.
Ο Μάρξ μίλαγε για εκμετάλλευση ανθρώπου από άνθρωπο,
σήμερα στην Σιωνιστική Ε.Ε. έχουμε επιπλέον και την εκμετάλλευση κράτους από κράτος. Η λαθρομετανάστευση, η εγκληματικότητα, η ανεργία, οι φόροι, τα χαράτσια, οι κατασχέσεις, η φτώχεια, πάνε σύννεφο, κατά τα άλλα θαυμάστε κόσμε Ε.Ε.
Τεράστιες είναι οι ουρές για μια σακούλα λαχανικά, και για να ένα πιάτο φαϊ από τα συσσίτια της εκκλησίας. Γέμισε η Ελλάδα ευαίσθητες
Κοινωνικές ομάδες. Κατά τα άλλα χαρείτε κόσμε Σιωνιστική Ε.Ε.
Μπήκαμε στην Ε.Ε. να σωθούμε, και αντί για καλό, βρήκαμε κακό.
Πήγαμε για μαλλί, και βγήκαμε κουρεμένοι, λέει ο λαός!!!!
Αντί να μας βοηθήσουν μας καταλήστεψαν.
Μας πήραν όλες τις πλουτοπαραγωγικές πηγές. Μας πήραν τον ορυκτό πλούτο, το χρυσό, τα πετρέλαια, το φυσικό αέριο, τον ΟΤΕ, τη ΔΕΗ, την ΕΥΔΑΠ, τη Βιομηχανία, τον ήλιο, τον αέρα, δεν έμεινε τίποτε για μας. Τα σκάνδαλα της SIEMENS πήγαιναν σύννεφο.
Επανήλθαμε πάλι πίσω στα χρόνια της POWER και της OULEN.
Τέτοια ξεφτίλα, με τους δοσίλογους πολιτικούς αχυρανθρώπους των μεγάλων αφεντικών της παγκόσμιας Σιωνιστικής δικτατορίας, της οποίας η Ε.Ε. είναι μια επαρχία, με τους πολιτικούς της Ευρώπης να είναι μαριονέτες και πιόνια των κ.κ. ROTHSCHILDS & ROCKFELLERS  προέδρων της παγκόσμιας Σιωνιστικής δικτατορίας.
Αυτή είναι η κατάντια της Ε.Ε.
Τι μίσος είναι αυτό της Σιωνιστικής Γερμανίας εναντίον κράτους-μέλους, και συγκεκριμένα της Ελλάδος;;;; Ήλθαν εδώ το 1940-1945 σαν κατακτητές, σκότωσαν το πατέρα μας και το παππού μας, και από πάνω μας μισούν, αντί να ζητήσουν συγγνώμη.!!!
Που ζούμε στο 1942;;;; Ο βουλευτής των Ανεξάρτητων Ελλήνων
κ. Γιάννης Μανώλης δήλωσε στο twitter , «Το ΠΑΣΟΚ έθεσε ως όρο για τη συμμετοχή του στη κυβέρνηση ΝΔ , να μην υπάρξουν εξεταστικές επιτροπές, και διώξεις κατά πολιτικών προσώπων για το πώς φτάσαμε στο Μνημόνιο!!!» έτσι έκαναν οι προδότες πολιτικοί του ΠΑΣΟΚ την Ελλάδα προτεκτοράτο της Σιωνιστικής Γερμανίας.
Η ηγεσία της ΝΔ απεδέχθη το αίτημα……..
Η Γερμανία θέλει να αρπάξει τα κοιτάσματα υδρογονανθράκων  με ληστρικό τρόπο, με σκοπό να απεξαρτηθεί από τη Ρωσία.
Οι Ούννοι και βάρβαροι προβαίνουν σε πράξεις αρπαγής του πλούτου των «εταίρων» μέσα στην Ε.Ε.
Ελάτε κράτη και χώρες μέσα στην Ε.Ε. θα καλοπεράσετε, όπως έγδαραν εμάς, έτσι θα κλέψουν και το δικό σας πλούτο.
Η Σιωνιστική Ε.Ε. είναι ο κλέψας του κλέψαντος……
Οι Γερμανοί απόγονοι Ούννων και Βανδάλων δεν γνωρίζουν ούτε τους στοιχειώδεις διπλωματικούς κανόνες για να κρατήσουν φιλικά διακείμενο ένα προτεκτοράτο. Νομίζουν ότι με τη βία και τον άγριο τρόπο θα συνεργαστούν με την αποικία τους, και θα την εκμεταλλευτούν. Έτσι μας έκαναν εχθρούς. Ενώ μπορούσαν με καλή και φιλική συνεργασία, και προστασία, να κερδίσουν και αυτοί και εμείς από τον ορυκτό θαλάσσιο πλούτο που περιέχει η Ελληνική Α.Ο.Ζ.
Τα προτεκτοράτα είναι συνέχεια της δυνάμεως που τα κατέκτησε, τα προστατεύουν από κάθε ξένη επιβουλή, και τους φέρονται σαν αδέλφια.  
Αυτό οι Ούννοι και Βάνδαλοι δεν μπορούν να το καταλάβουν!!!
Θα μπορούσαν με φιλική, ευγενική, οικονομική, τεχνική συνεργασία,
αυτοί με τα κεφάλαιά τους και την τεχνογνωσία, και εμείς με τα κοιτάσματα να συνεργαστούμε, αφού επενδυτές ζητάμε και όχι κατακτητές. Αλλά ποιος έχασε το μυαλό για να το βρούν οι Ούννοι. Προσπάθησαν με τα δάνεια, και με δοσίλογους πολιτικούς, να χρεοκοπήσουν την Ελλάδα, για να αρπάξουν το πλούτο. Το λάθος τους ήταν ότι μας καταχρέωσαν, και πρέπει τώρα να ξεχρεώσουμε, αλλά με τους φόρους δεν ξεχρεώνουμε ποτέ ένα απεχθές, επαχθές, και επονείδιστο χρέος, το οποίο άλλες χώρες, με διεθνείς νομικές διαδικασίες,  απετίναξαν…….
Οι Σιωνιστές της Βόρειας Ευρώπης, -δυστυχώς «εταίροι» μας- θεώρησαν την Ελλάδα  Αφρικανική χώρα, όπου οι παλαιοί αποικιοκράτες με χάντρες, καθρεφτάκια, και κομπολόγια, άρπαζαν τα διαμάντια των κατοίκων της ζούγκλας.
Αντί με διπλωματική ευγένεια να συνεργαστούν μαζί μας, προσπαθούν με το άγριο να μας αρπάξουν τον πλούτο μας.
Ας γνωρίζουν όμως ότι υπάρχει και η αντίσταση………..
Μας απειλείται ότι «δεν θα μας σώσετε άλλο», κακό το κεφαλιού σας.
Θα ζητήσουμε βοήθεια από τη Ρωσία, όπως κάνει η Κύπρος, και σε ανταλλάγματα θα παραχωρήσουμε, γεωπολιτική, γεωστρατηγική, εξυπηρέτηση, αλλά και γεωενεργειακή……….
Και όποιον πάρει ο  χάρος…….Εσείς θα μετανιώσετε!!!!
Παραλάβατε μια ανθηρότατη οικονομικώς Ε.Ε. και την καταντήσατε
χρεοκοπημένη.
Δεν έχουμε τίποτε με τον ανυποψίαστο Γερμανικό λαό, αλλά
με την ακολουθουμένη Σιωνιστική πολιτική των  Σιωνιστών Γερμανών πολιτικών, και με το φιλοΣιωνιστικό Γερμανικό τύπο, οι οποίοι με το
μίσος που εκχέουν εναντίον των Ελλήνων, της Ελληνικής ιστορίας και του Ελληνικού πολιτισμού, μας αναγκάζουν να προσφύγουμε στο διεθνές δικαστήριο, γιαυτά που μας χρωστάει η Γερμανία από το Β!
Παγκόσμιο Πόλεμο, αλλά και για όλες τις εθνικές προσβολές!!!
Σήμερα μια σατανική σαδιστική Σιωνιστική σέκτα κυβερνά το πλανήτη,
η οποία έχει «βάλλει στο βρακί της» την πολιτική ηγεσία της Ε.Ε. και την έχει καταστήσει αχυρανθρώπους, πιόνια, και μαριονέτες, ιδιαίτερα την πολιτική ηγεσία της σημερινής Σιωνιστικής Γερμανίας.
Οι πραγματικοί Γερμανοί πατριώτες λυπούνται,
βλέποντας τη κατάντια των πολιτικών της σημερινής Σιωνιστικής Γερμανίας.
                                           ΑΝΤΩΝΗΣ  Ι.  ΓΡΥΠΑΙΟΣ
                                           Διεθνολόγος.-

Υ.Γ. Προς  Πρέσβη  Γερμανίας-Αθήνα.

 Παρακαλώ, δεόντως μεταφρασμένο στη γλώσσα σας, να το προωθήσετε στη κυρία Καγκελάριο,
και στην εφημερίδα  BILD για την ευγενική της συμπεριφορά……


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Ευχαριστούμε πολύ για την επίσκεψη!

Τα μόνα σχόλια που σβήνω είναι οι ύβρεις.

Χειρουργικό Ιατρείο

Χειρουργικό Ιατρείο