Παρασκευή 22 Ιουνίου 2012

Νοσοκομείο Λαμίας, ώρα μηδέν: Αν δεν μπορείτε παραιτηθείτε...


(Του Δημήτρη Κωνσταντόπουλου)


Κύριοι Αιρετοί, όλων των βαθμίδων, στη Φθιώτιδα και τη Στερεά ήρθε η ώρα να αναλάβετε τις ευθύνες σας.... Γιατί εσείς επιτρέψατε να γίνει η Στερεά, υποκατάστημα της Θεσσαλίας...Κινδυνεύουν ανθρώπινες ζωές και παρακαλάμε τον κάθε κομματικό εγκάθετο στην 5η Υγειονομική Περιφέρεια (Θεσσαλίας και Στερεάς Ελλάδας)...

Ακόμα ηχούν στα αυτιά μου, οι βαρύγδουπες δηλώσεις Υπουργών και άλλων "παραγόντων", που έγιναν στα εγκαίνια, για τον σημαντικό ρόλο που θα παίξει το νέο μεγάλο υπερσύγχρονο Περιφερειακό Νοσοκομείο της Λαμίας, το οποίο μάλιστα θα κάλυπτε και τις ανάγκες της ευρύτερης περιοχής...

Συγχαρητήρια καταφέρατε να το μετατρέψετε σε Κέντρο Υγείας, αφού για πάρα πολλά απλά περιστατικά, οι ασθενείς διακομίζονται σε Λάρισα, Βόλο ή Αθήνα, με ότι μπορεί να σημαίνει αυτό για τους ίδιους και τους συνοδούς τους..

Η κόντρα που υπάρχει μεταξύ της Λαμίας και της 5ης Υγειονομικής Περιφέρειας, που εδρεύει στη Λάρισα και είναι η Προϊσταμένη Αρχή και για τα νοσοκομεία όλης της Στερεάς, ήρθε για να αποτελειώσει το νοσοκομείο της Λαμίας και τις πολύτιμες υπηρεσίες που θα μπορούσε να προσφέρει στους Στερεολλαδίτες.

Ποιος να ενδιαφερθεί για τους καρκινοπαθείς, που αργοσβήνουν, εγκαταλειμμένοι στην τύχη τους...

Ποιος θα αντιμετωπίσει το αιμάτωμα ενός νέου παλικαριού από το τροχαίο...

Ποιος θα πει στο γονιό, που αγωνιά, τι έχει το μικρό παιδί του και για να το μάθει τρέχει στο "Παίδων" στην Αθήνα...

Ποιος θα ενδιαφερθεί για τα υλικά, που δεν υπάρχουν και κινδυνεύουν ζωές στην Μονάδα Εντατικής Θεραπείας...

Πάντως όχι οι κομματικοί εγκάθετοι της 5ης ΥΠΕ στη Λάρισα, οι οποίοι έχουν άλλες προτεραιότητες...

Τα ερωτήματα πολλά και αμείλικτα: Γιατί κύριοι πολιτικοί της Φθιώτιδας και της Στερεάς, επιτρέψατε να γίνουμε υποκατάστημα της Θεσσαλίας, στην Υγεία και σε άλλες υπηρεσίες? Που ήσασταν όταν κάποιοι έπαιρναν αυτές τις κρίσιμες αποφάσεις? Γιατί δεν σηκώσατε το ανάστημά σας, για να διεκδικήσετε τα αυτονόητα?

Τι θα κάνετε τώρα που έχουμε φτάσει στο ΜΗΔΕΝ? Θα παρακολουθείτε αμέτοχοι και ανήμποροι τις εξελίξεις ή θα πάτε ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ να χτυπήσετε το χέρι δυνατά στο γραφείο του Υπουργού και να του πείτε ότι κανείς δεν μπορεί να παίζει με την ανθρώπινη ζωή και με τον πόνο του "κοσμάκη" ?????

Δημήτρης Κωνσταντόπουλος

LamiaReport.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Ευχαριστούμε πολύ για την επίσκεψη!

Τα μόνα σχόλια που σβήνω είναι οι ύβρεις.

Χειρουργικό Ιατρείο

Χειρουργικό Ιατρείο