Σάββατο 6 Οκτωβρίου 2012

Ο Σαμαράς, σε ρόλο Ντε Λα Ρούα. Άντε και καλό ελικόπτερο «πρωθυπουργέ».

Του Σταύρου Βιτάλη, Προέδρου του Πατριωτικού Μετώπου.
«Όταν η ψείρα βγαίνει στο γιακά» λέγανε οι παλιότεροι.
Και ο Αντώνης της ΠΟΛΑΝ, ο Αντώνης της «υπέρβασης», το Αντώνης του «φιλότιμου», ο Αντώνης του Οδυσσέα
Ελύτη (…μια τέτοια άνοιξη χρειάζεται ο τόπος, είχε πει τότε ο ποιητής, που νάξερε ο δύστυχος), ο Αντώνης εγγονός της Πηνελόπης Δέλτα, «έβγαλε ψείρα στο γιακά». Και μετατρέπεται σιγά-σιγά, από «πρωθυπουργός της απόλυτης μειοψηφίας», σε καρικατούρα δικτατορίσκου.
Είναι πραγματικά θλιβερό να βλέπεις πολιτικούς άνδρες που κάποτε μπορεί να συγκίνησαν με το λόγο τους μιλώντας στην ψυχή του Έλληνα, να διολισθαίνουν σε αυτήν την μολυσματική ασθένεια του εξουσιασμού και του φασισμού και μάλιστα πέρα από τα όρια της συνταγματικής εκτροπής.
Αποφάσισε – λέει – ο Αντώνης, να φέρει την 71η Αερομεταφερόμενη Ταξιαρχία του Κιλκίς στην Αθήνα.
Αποφάσισε να μετατρέψει δηλαδή το Στρατό, σε πραιτοριανούς, σε «εχθρό του Λαού», όπως ακριβώς έπραξαν – και ακόμη πράττουν – δικτάτορες της America Latina. Να τους βάλει δίπλα-δίπλα με τους άλλους πραιτοριανούς, τους ΜΑΤατζήδες, που εδώ και καιρό έχουν χάσει κάθε σχέση με το Σύνταγμα στο οποίο και ορκίστηκαν, «να προστατεύουν τους πολίτες». Ξεπερνώντας μάλιστα τα όρια της επιορκίας μια που είναι από εκείνους τους «εκλεκτούς», που η Πολιτεία τους έδωσε το δικαίωμα να έχουν καρφιτσωμένο στο μπράτσο τους, το εθνόσημο.
Να υπενθυμίσω εδώ πως ο υπογράφων, στις 10 Φεβρουαρίου του 2011, ζήτησε εξηγήσεις από το ΓΕΣ, για τη στρατιωτική άσκηση της 71ης Αερομεταφερόμενης Ταξιαρχίας του Κιλκίς «Καλλίμαχος», με αντικείμενο την «καταστολή από τον Ελληνικό Στρατό, επίθεσης(!!!), Ελλήνων πολιτών».
Είχα μάλιστα καταθέσει επίσημο αίτημα, στο Γενικό Επιτελείο Στρατού και στον Αρχηγό του, Αντιστράτηγο Φράγκο Φραγκούλη, από τον οποίο ζήτησα «η να εξηγήσει τι δουλειά έχει ο Ελληνικός Στρατός να κάνει ασκήσεις κατά Ελλήνων πολιτών, ή να παραιτηθεί».
Ο Αντιστράτηγος Φραγκούλης τότε, επέλεξε την παραίτηση. Μια παραίτηση που κράτησε μόνο για… 2 ώρες, δεδομένου ότι δεν… έγινε αποδεκτή από τον τότε ΥΠΕΘΑ, Βενιζέλο.
Αμέσως μετά ο υπογράφων, στις 11 Ιουνίου του 2011, προσέφυγε στον Εισαγγελέα του Αρείου Πάγου, καλώντας τον να διερευνήσει πληροφορίες, σύμφωνα με τις οποίες, «σε στρατόπεδο στην περιφέρεια των Αθηνών, αποθηκεύονται μεγάλες ποσότητες υλικών καταστολής πλήθους, τα οποία περιλαμβάνουν ασπίδες, γκλομπς, κράνη, αντιασφυξιογόνα και χημικά, (Anti-Riot Control)».
Και τότε οι αλλεπάλληλες αυτές παρεμβάσεις μας, χαρακτηρίσθηκαν «υπερβολικές» και αντιμετωπίσθηκαν με ειρωνικά χαμόγελα, από όλους αυτούς που παριστάνουν τους «γνωρίζοντες» αλλά και τους «θεματοφύλακες» του Συντάγματος και της Δημοκρατίας μας. Ακόμη και από την «αριστερά» του Τσίπρα αλλά και των υπολοίπων σταλινογενών και σορογενών δορυφόρων τους.
Σήμερα, ο Αντώνης της «υπέρβασης και του φιλότιμου», αποφασίζει να ενδυθεί με την επιχειρησιακή φόρμα παραλλαγής των ειδικών δυνάμεων και να γίνει «διοικητής μονάδας».
Του υπενθυμίζω ως παλιός του γνώριμος, ως ο πολίτης εκείνος που τίμησε τη φόρμα αυτή, κουβαλώντας το ελεύθερο ελληνικό πνεύμα στα πέρατα του κόσμου, σε αγώνες για Ελευθερία, Δημοκρατία και Αξιοπρέπεια των Λαών, πως «είναι βαριά τα ράσα του παπά». Ακόμη του υπενθυμίζω και μια άλλη ρήση που λέει πως «τα μεταξωτά βρακιά, θέλουν και επιδέξιους κ….ς».
Αφού λοιπόν ο Αντώνης, αποφάσισε να ενεργοποιήσει έναν μηχανισμό-μπουλντόζα, του οποίου το τιμόνι κρατάει δυστυχώς το ΝΑΤΟ και οι εγκληματίες του, να γνωρίζει πως πολύ σύντομα, θα εισπράξει και τα δέοντα επίχειρα.
Οι δικτάτορες – εσύ το έλεγες Αντώνη, θυμάσαι; - ανεβαίνουν στη σκεπή της εξουσίας, με σκαλωσιά και όχι με τα σκαλοπάτια της Δημοκρατίας. Έρχεται όμως εκείνος ο άνεμος που λέγεται Λαός και παίρνει τη σκαλωσιά. Και τότε η μόνη τους διέξοδος είναι να πηδήσουν από τη σκεπή.
Έτσι θα γίνει και με σένα Αντώνη. Δεν πρόκειται να ξεφύγεις από την ιστορία, που τώρα προκαλείς. Αφού αποφάσισες να φορέσεις τα χακί, ετοιμάσου να αντιμετωπίσεις τα χακί. Έτσι γίνονταν πάντα και παντού, έτσι θα γίνει και τώρα.
Εσύ ίσως αποφασίσεις να μην πηδήξεις από τη σκεπή και να φύγεις με ελικόπτερο, όπως έκανε ο «συνάδελφός» σου Ντε Λα Ρούα στην Αργεντινή. Μια λοιπόν συμβουλή έχω να σου δώσω, ως παλιός σου γνώριμος και φίλος: Φρόντισε το ελικόπτερο να είναι καλά συντηρημένο. Γιατί του Ντε Λα Ρούα, αν θυμάσαι, έκανε «βαριά προσγείωση».
Όσο για τους αξιωματικούς, υπαξιωματικούς και οπλίτες της 71ης Ταξιαρχίας του Κιλκίς, τους οποίους είχα την ευκαιρία να δω στη Βόρεια Ελλάδα, πριν μερικές μόνο μέρες, ως παλιός μαχητής, ως ο στρατιώτης εκείνος που είδε το πανάσχημο πρόσωπο του τέρατος της εμφυλιοπολεμικής βίας πρόσφατα στη Βοσνία, τους καλώ να θυμηθούν τον όρκο τους στο Σύνταγμα.
Να μην ξεχνούν ούτε στιγμή πως στο τέλος αυτής της περιπέτειας που βιώνει η Πατρίδα και ο Λαός μας, δεν θα λογοδοτήσουν σε κανένα «Αντωνάκη, Βαγγελάκη, Φωτάκη, Αλεξάκη, Αλεκάκη, Παναγιωτάκη και Νικολάκη», αλλά μόνο στη συνείδησή τους. Και φυσικά στις γενιές που χάθηκαν για ελευθερία και αξιοπρέπεια σε αυτόν τον τόπο και στις γενιές που έρχονται, οι οποίες δεν χρωστούν τίποτε για να πληρώνουν τις ασχήμιες τις οποίες κάποιοι έπραξαν και συνεχίζουν να πράττουν.
Πατριωτικό Μέτωπο
Συνδεδεμένο Μέλος της Ευρασιατικής Ένωσης
Κεντρικά Γραφεία Αθηνών: Νίκης 33,
10557, Σύνταγμα, Αθήνα
Τηλ. 2103311642, Φαξ: 2103311652
Τηλ. Προέδρου: 6980292626
http://www.pamet.gr
pametopo@gmail.com





Ευχαριστούμε πολύ για την επίσκεψη! thiva nikolas blogspot

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Ευχαριστούμε πολύ για την επίσκεψη!

Τα μόνα σχόλια που σβήνω είναι οι ύβρεις.

Χειρουργικό Ιατρείο

Χειρουργικό Ιατρείο