Υπηρεσία μαζικής αποστολής sms

Πέμπτη, 4 Οκτωβρίου 2012

Ελληνας ομογενής ακαδημαϊκός υποψήφιος για την Βουλή των Λόρδων κατακεραυνώνει το Harvard και αποκαλεί «προδότη» και «καταζητούμενο» τον Γιώργο Παπανδρέου

Παρουσιάζω σήμερα μια επιστολή ενός επιφανούς Έλληνα της ομογένειας, η οποία απευθύνεται στο Ινστιτούτο «Harvard» και αφορά την έναρξη ενός προγράμματος σεμιναρίων-συζητήσεων με θέμα τον «Επανασχεδιασμό της Ευρώπης».

Κύριος ομιλητής ως επισκέπτης καθηγητής ο ΓΑΠ!!!


Το Harvard School Institute of Politics, το Ινστιτούτο, το οποίο φέρει το όνομα του John F. Kennedy, τελικά αποδεικνύεται πολύ μικρότερο της φήμης του, ειδικότερα στην ποιότητα πλέον των παρεχομένων υπηρεσιών του, σεμιναρίων-συζητήσεων.

Ο πρώην Έλληνας πρωθυπουργός, Γιώργος Παπανδρέου, ένας ΑΠΟ τους 100 μεγαλύτερους «στοχαστές» της Ανθρωπότητας (!!!), εκτελεί χρέη επισκέπτη καθηγητή στο φημισμένο Πανεπιστήμιο Harvard, αντικείμενο της «επίσκεψής» του, ένα πρόγραμμα διαλέξεων-συζητήσεων με φοιτητές του Ινστιτούτου, για το πώς αυτή την φορά, θα «σώσει» την ΕΥΡΩΠΗ.

Αφού «έσωσε» την Ελλάδα, τώρα τον προετοιμάζουν πυρετωδώς οι Αμερικανοί, για την σωτηρία της Ευρώπης.

Αυτή την εβδομάδα, δε θα μπορέσει να παραστεί ο ίδιος στη διάλεξη, οπότε το κενό του θα το αναπληρώσει ο πρώην υπουργός Πολιτισμού της κυβέρνησης Παπανδρέου, ο κ. Παύλος Γερουλάνος.

Άλλωστε, ο πρώην πρωθυπουργός έχει εμπιστοσύνη στον κ. Γερουλάνο. !!!

Είναι προφανές και πέραν πάσης πλέον αμφιβολίας ότι ο ΓΑΠ έπαιξε τον ρόλο του «Δούρειου ίππου» για την άλωση της Ευρώπης, και ειδικότερα της διάλυσης της Ευρωζώνης, η οποία αποτελεί και τον βασικό «ανταγωνιστή» του Αμερικανικού δολαρίου στην παγκόσμια αγορά.

Σε αυτόν τον πόλεμο μέχρις εσχάτων του Ευρώ και του δολαρίου, ο ΓΑΠ ήταν ο «κρίσιμος παράγων», χρησιμοποίησε την χώρα του (την Ελλάδα !!!) ως «πολιορκητικό κριό» στην κατάρρευση της Ευρωζώνης, χωρίς δισταγμό και «τσίπα», παραποιώντας οικονομικά στοιχεία, προκηρύσσοντας αμφιλεγόμενα δημοψηφίσματα, διαρρέοντας «κρίσιμες» πληροφορίες, σε οικονομικά κέντρα του εξωτερικού κυρίως, υπογράφοντας «μνημόνια» τα οποία οι ίδιοι (ΔΝΤ) γνώριζαν ότι δεν οδηγούσαν πουθενά, οδηγώντας την χώρα σε χρεοκοπία και στο ΔΝΤ, μόνον και μόνον διότι αυτό θα δημιουργούσε πρόβλημα στην Ευρωζώνη και εξυπηρετούσε σχεδιασμούς αλλότριους του Εθνικού συμφέροντος της χώρας.

Γενικά προσπαθώντας με κάθε τρόπο και μεταχειριζόμενος κάθε μέσο να δημιουργήσει «πρόβλημα» στην Ευρωζώνη καταστρέφοντας μια χώρα.

Χωρίς «τσίπα» και «αιδώ» μετακόμισε στην πατρίδα του
, και το παγκόσμιο σύστημα του οποίου υπάλληλος είναι, τον προστατεύει, και με το παραπάνω μάλιστα, και δεν πάνε στην Ελλάδα να αυτοκτονούν οικογενειάρχες και άνθρωποι οι οποίοι στην ζωή τους υπήρξαν υποδείγματα πολιτών.

Ουδόλως τον ενδιαφέρει, την αποστολή του την εκτέλεσε άψογα όπως και την Ελλάδα, μέχρι που τον πήραν «χαμπάρι» οι Μέρκελ-Σαρκοζί και τον «λάλησαν». Την «ζημιά» όμως στον τόπο την έκανε. Και είναι μεγάλη !!!


Η επιστολή του κ. Eleftheriades, George Savva
, OAM, GCSCG, CETr, JP. :

To the Harvard School Institute of Politics:
Please Cancel the “Redesigning Europe” seminars-study program by George Papandreou.


Λάζαρος Ελευθεριάδης
aegeantimes.gr


Ευχαριστούμε πολύ για την επίσκεψη! thiva nikolas blogspot

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Ευχαριστούμε πολύ για την επίσκεψη!

Τα μόνα σχόλια που σβήνω είναι οι ύβρεις.

Χειρουργικό Ιατρείο

Χειρουργικό Ιατρείο