Πέμπτη 4 Οκτωβρίου 2012

ΧΥΔΑΙΑ 'ΠΑΡΑΣΤΑΣΗ' CORPUS CHRISTI ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΙΑΣ ΠΕΜΠΤΗ 4/10/2012 ώρα 5 μ.μ. ΕΠΕΙΓΟΥΣΑ ΕΠΙΣΤΟΛΗ ΠΡΟΣ ΤΟΝ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟ κ. ΑΝΤΩΝΗ ΣΑΜΑΡΑ

Την ημέρα της εορτής του Αγίου Ιεροθέου, πρώτου Επισκόπου Αθηνών, επέλεξαν μια ομάδα βλάσφημων νεαρών, οι οποίοι με την καθοδήγηση ενός αλβανικής καταγωγής σκηνοθέτη  ανεβάζουν για δεύτερη φορά στο θέατρο «Χυτήριο» παράσταση που παρουσιάζουν τον Χριστό και τους 12 Αποστόλους ως κιναίδους.
Έχοντας εξασφαλίσει τη στήριξη των κομμάτων ΔΗΜΑΡ και ΣΥΡΙΖΑ και εκμεταλλευόμενοι την παντελή αδιαφορία του υποτιθέμενου φύλακα της Ορθόδοξης πίστεως Αρχιεπισκόπου Αθηνών Ιερωνύμου προκαλούν το δημόσιο αίσθημα και την οργή της πλειονότητας των Ελλήνων Ορθοδόξων Χριστιανών.
Το ερώτημα είναι αν τα αρμόδια για τη τήρηση των νόμων υπουργεία Δικαιοσύνης και Προστασίας του Πολίτη θα σφυρίξουν και πάλι αδιάφορα υποκλίνοντας σε αλλότριες υπόγειες γνωστές υπαγορεύσεις ή θα θελήσουν να εφαρμόσουν τον νόμο περί βλασφημίας και να οδηγήσουν στον εισαγγελέα τους εκφραστές της ανωμαλίας... Το πιθανότερο είναι πάντως να τα βάλουν με τους χιλιάδες χριστιανούς που σκοπεύουν να συγκεντρωθούν έξω από το θέατρο για να μην επιτρέψουν να υβρισθεί με το χειρότερο δυνατό τρόπο το όνομα του Κυρίου και Θεού ημών Ιησού Χριστού.
Ακολουθεί η ανακοίνωση πρόσκληση χριστιανικών σωματείων για τη συγκέντρωση διαμαρτυρίας, από την οποία δεν πρέπει να λείψει κανείς μας.
ΧΥΔΑΙΑ "ΠΑΡΑΣΤΑΣΗ" CORPUS CHRISTI ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΙΑΣ ΠΕΜΠΤΗ  4/10/2012 ώρα 5 μ.μ.

ΝΕΑ ΦΡΙΚΤΗ ΒΛΑΣΦΗΜΙΑ! ΑΝΕΒΑΖΟΥΝ ΞΑΝΑ ΤΗΝ ΧΥΔΑΙΑ "ΠΑΡΑΣΤΑΣΗ" CORPUS CHRISTI ΕΝΟΣ ΑΛΒΑΝΟΥ, ΠΟΥ ΠΑΡΟΥΣΙΑΖΕΙ ΤΟΝ ΧΡΙΣΤΟ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΜΑΘΗΤΕΣ ΤΟΥ ΩΣ ΟΜΟΦΥΛΟΦΙΛΟΥΣ! 

ΟΙ ΑΝΤΙΧΡΙΣΤΟΙ ΣΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΜΑΣ ΕΧΟΥΝ ΞΕΠΕΡΑΣΕΙ ΤΑ ΟΡΙΑ.....ΚΑΙ ΜΕΤΑΦΕΡΟΥΝ ΤΑ ΠΑΘΗ ΤΟΥΣ ΣΤΟ ΠΡΟΣΩΠΟ ΤΟΥ ΘΕΑΝΘΡΩΠΟΥ ΚΑΙ ΣΩΤΗΡΑ ΜΑΣ ΚΥΡΙΟΥ ΗΜΩΝ ΙΗΣΟΥ ΧΡΙΣΤΟΥ...
ΤΗΝ ΠΕΜΠΤΗ 4/10/2012 ΣΤΙΣ 5 ΤΟ ΑΠΟΓΕΥΜΑ ΕΞΩ ΑΠΟ ΤΟ ΘΕΑΤΡΟ "ΧΥΤΗΡΙΟ" ΣΤΟ ΓΚΑΖΙ ΠΟΥ ΒΡΙΣΚΕΤΑΙ ΣΤΗΝ ΙΕΡΑ ΟΔΟ 44 ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΙΑΣ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΑΝΕΒΕΙ ΕΠΙ ΣΚΗΝΗΣ ΓΙΑ ΑΚΟΜΑ ΜΙΑ ΦΟΡΑ ΑΥΤΟ ΤΟ ΒΛΑΣΦΗΜΟ ΕΡΓΟ. ΦΘΑΝΕΙ ΠΙΑ Η ΑΝΟΧΗ ΤΩΝ ΧΡΙΣΤΙΑΝΩΝ ΕΧΕΙ ΚΑΙ ΟΡΙΑ...

ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΚΑΛΕΣΕΤΕ ΣΤΑ ΤΗΛΕΦΩΝΑ ΤΟΥ ΘΕΑΤΡΟΥ 2103412313  ΚΑΙ 6983671437 ΓΙΑ ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΙΑ
Μέσα στο πλαίσιο αυτό ο διευθυντής του Σ. Ο. απέστειλε σήμερα προς τον πρωθυπουργό κ. Αντ. Σαμαρά αλλά και προς τούς αρμόδιους υπουργούς επιστολές.
Ακολουθεί η επιστολή προς τον κ. Σαμαρά
Εξοχώτατε, κύριε πρωθυπουργέ,
Είμαι Έλλην πολίτης και χριστιανός Ορθόδοξος και με την ιδιότητα μου αυτή απευθύνομαι προς την εξοχώτητά σας παρακαλώντας την ύστατη στιγμή, όπως παρεμβείτε μέσω των αρμοδίων αρχών και αποτρέψετε να παιχθεί η βλάσφημη για τον Χριστό και τους Αποστόλους θεατρική παράσταση Corpus Christi που ανεβαίνει αύριο για..
δεύτερη φορά στο θέατρο “Χυτήριο”( Ιερά οδός 44)! 
Η παράσταση αυτή παρουσιάζει τον Χριστό και τους 12 Αποστόλους ως κιναίδους και ουσιαστικά αποτελεί τορπίλη στην προσπάθεια που καταβάλλετε εσείς και η κυβέρνησή σας να διατηρήσετε την κοινωνική και θρησκευτική ειρήνη.
Με δεδομένο μάλιστα το γεγονός της έκτασης που έλαβε μιά κινηματογραφική ταινία βλάσφημη προς το Μωάμεθ και τις δηλώσεις περί σεβασμού των θρησκειών του προέδρου των ΗΠΑ Μπαράκ Ομπάμα σας παρακαλούμε να απαγορεύσετε βάσει των άρθρων του Ποινικού Κώδικα περί βλασφημίας τη θεατρική αυτή παράσταση πριν αποτελέσει αιτία επεισοδίων. Η ανοχή μας ως χριστιανοί κύριε πρωθυπουργέ έχει και όρια.
Ως πρόεδρος της κυβέρνησης φροντίστε να λάβετε τα κατάλληλα μέτρα πριν είναι αργά. Γιατί την βλασφημία αυτή του Χριστού εμμέσως μεν πλην σαφώς στηρίζουν ο ΣΥΡΙΖΑ και η ΔΗΜΑΡ ( βλ. www.orthodoxia.gr)!  
Αύριο Πέμπτη 5 μ. μ. χριστιανικά σωματεία διοργανώνουν διαμαρτυρία έξω από το θέατρο. Οι Χριστιανοί αυτή τη φορά είναι αποφασισμένοι να προβούν με έργα στην απαγόρευση της παράστασης και δεν τους αρκεί μία απλή καταδίκη, όπως έπραξε η Ιερά Σύνοδος.
Το ζήτημα είναι λίαν σοβαρό και γι αυτό ζητούμε την άμεση παρέμβαση των αρμόδιων αρχών...
Με εκτίμηση
Διονύσης Μακρής
Θεολόγος –Δημοσιογράφος
Διευθυντής εκκλ/κής εφημερίδος
Στύλος Ορθοδοξίας
τηλ. 2109212315,


Πηγή: ΑΚΤΕ



Πηγή

ATTIKA NEA


Ευχαριστούμε πολύ για την επίσκεψη! thiva nikolas blogspot

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Ευχαριστούμε πολύ για την επίσκεψη!

Τα μόνα σχόλια που σβήνω είναι οι ύβρεις.

Χειρουργικό Ιατρείο

Χειρουργικό Ιατρείο