Παρασκευή 5 Οκτωβρίου 2012

ΠΟΛΙΤΕΙΑ ΕΥΡΙΠΟΥ: Σε μια πρωτοφανή ανήθικη και αντιδημοκρατική πράξη προέβη μια ομάδα πολιτών που μέχρι χτες συνεργάζονταν με την Πολιτεία Ευρίπου.

Ανεξάρτητη  Κίνηση Πολιτών για την Αυτοδιοίκηση  



Χωρίς να ζητήσουν από την Γραμματεία της κίνησης Συνέλευση με τα θέματα που επιθυμούσαν να συζητήσουμε, προχώρησαν στην κομματική συνάντηση αποκαλώντας την μάλιστα Γενική Συνέλευση και οικιοποιουμενοι το σύμβολο της παράταξης έριξαν ‘τίτλους τέλους’.


Νέα ήθη εισάγουν στην πολιτική μας ζωή τα στελέχη της ΔΗΘΕΝ Αριστεράς του κ. Κουβέλη.

Στην ανακοίνωση τους σιωπή για την ‘ταμπακέρα.’ Αποκρύπτουν το γεγονός ότι αμέσως μετά την εκλογή Δημοτικού Συμβούλου άρχισαν να υπονομεύουν την ανεξάρτητη δράση της παράταξης ώστε να την σύρουν πίσω από τις κομματικές επιλογές της ΔΗΜΑΡ και τοπικών συμφερόντων που λυμαίνονται την εξουσία για δεκαετίες εις βάρος του ευβοϊκού λαού.

Γιατί δεν λένε την αλήθεια στους πολίτες που τη γνωρίζουν καλά οι φίλοι και τα μέλη της Πολιτείας Ευρίπου , ότι μοναδικός στόχος του κόμματος τους είναι η αλλαγή του Δημοτικού Συμβούλου ώστε τη θέση του Γιώργου Φραντζή να καταλάβει ο Κώστας Χαινάς .Είναι αλήθεια ότι αυτή η παραχώρηση είχε γίνει από το Δημοτικό Σύμβουλο και τη Γραμματεία μέσα στη συνέλευση χωρίς να υπάρχει προεκλογική συμφωνία.

Απαραίτητη προϋπόθεση για την υλοποίηση αυτής της απόφασης ήταν η στήριξη του δημοτικού έργου με συλλογική προσπάθεια όπως ταιριάζει σε μια ανεξάρτητη κίνηση πολιτών . Όμως στην πράξη έγινε ακριβώς το αντίθετο. Με αποκορύφωμα την σύγκρουση για το νέο λιμάνι , που ουσιαστικά μας ζήτησαν να αποδεχτούμε την δημιουργία νέου λιμένα μέσα στον αρχαιολογικό χώρο της Αυλίδας ,κόντρα στο πρόγραμμα που είχαμε καταθέσει στους συμπολίτες μας

Ξεχνούν όλοι αυτοί που σήμερα αποτελούν την τοπική ,κομματική οργάνωση της ΔΗΜΑΡ ότι στην Πολιτεία Ευρίπου εντάχθηκαν ως «ενεργοί πολίτες» με ένα πρόγραμμα που από κοινού εκπονήσαμε και σήμερα το αθετούν μπροστά στο κομματικό συμφέρον.

Σήμερα που η χώρα μας στενάζει κάτω από τα δεσμά που χάλκευσαν οι τοκογλύφοι και τα ξένα συμφέροντα με την συγκατάθεση της ΔΗΜΑΡ.

Εμείς που δεν έχουμε σχέση πολιτική με αυτό το χώρο θα τους επιβραβεύσουμε αυτοαναιρόντας την ΠΟΛΙΤΕΙΑ ΕΥΡΙΠΟΥ ;

Σήμερα που τα ανεξάρτητα κινήματα ή τα μέτωπα πολιτών μαζί με τις δυνάμεις που αντιμάχονται την εξάρτηση και την υποδούλωση της Πατρίδας μας πρέπει να δυναμώσουν την αντίσταση τους. Εμείς θα διασύρουμε την πολιτική μας κίνηση δηλώνοντας στους πολίτες ότι «εμφανιστήκαμε ανεξάρτητοι για να πάρουμε την ψήφο σας και μετά να υπηρετήσουμε μια κομματική πολιτική που υπηρετεί την πολιτική διαφθορά και την υποτέλεια .

Τέτοια ατιμία εμείς δεν μπορούμε να διαπράξουμε ,δεν μας το επιτρέπουν οι αρχές μας ,η πολιτική μας παιδεία και η αξιοπρέπεια μας. Ακόμη κι αν ένας και μόνο πολίτης μας επέλεξε την Πολιτεία Ευρίπου ως ανεξάρτητη παράταξη βλέποντας το φυλλάδιο μας η ακούγοντας της δηλώσεις μας εμείς δεν πρέπει να τον διαψεύσουμε.

Σύντομα θα αναρτήσουμε στο διαδίκτυο το νέο στρατηγικό σχέδιο για την ανάπτυξη του Δήμο Χαλκιδέων για δημόσια διαβούλευση. Είναι αποτέλεσμα της οργανωμένης εργασίας των μελών της Γραμματείας

Αλλά και των Φίλων της Πολιτείας Ευρίπου Μετά την Δημόσια Διαβούλευση θα γίνει γενική συνέλευση για την επεξεργασία και επικύρωση τον αποφάσεων για την δράση της κίνησης

Έχουμε υποχρέωση να πάμε στους πολίτες να τους μιλήσουμε για το δικό μας Σχέδιο αλλά και για την αδυναμία της συμπολίτευσης του δήμου να δώσει απάντηση στα οικονομικά και κοινωνικά αδιέξοδα που αντιμετωπίζουμε. Δεν μπορούν να χαράξουν πολιτική για την προστασία και ανάδειξη των αρχαιοτήτων έχουν εγκατάλειψη το περιβάλλον και το νερό που πίνουμε χωρίς να εφαρμόζουν την υφιστάμενη νομοθεσία.



ΓΡΑΜΜΑΤΕΙΑ ΠΟΛΙΤΕΙΑΣ ΕΥΡΙΠΟΥ


Ευχαριστούμε πολύ για την επίσκεψη! thiva nikolas blogspot

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Ευχαριστούμε πολύ για την επίσκεψη!

Τα μόνα σχόλια που σβήνω είναι οι ύβρεις.

Χειρουργικό Ιατρείο

Χειρουργικό Ιατρείο