Τρίτη 18 Δεκεμβρίου 2012

ΚΑΛΕΣ ΓΙΟΡΤΕΣ ΕΛΛΗΝΕΣ‏ ...


Γεια σας Έλληνες,

Σήμερα χαίρομαι γιατί είμαι ακόμα πιο ελεύθερος σε σχέση με το χθες. Μετράω 45 γεμάτες ημέρες χωρίς τσιγάρο,750 ημέρες χωρίς αλκοόλ και καμία άλλη ψυχοτρόπο ουσία,1500 ημέρες χωρίς
τηλεόραση,2500 ημέρες με δράση(καθόλου αδράνεια αν και άνεργος).Σήμερα τολμώ να πω ότι γ**** στην κυριολεξία το προπαγανδιστικό μανούλι του τροϊκανού ψευδοκράτους και νοιώθω τόσο δυνατός απέναντι στον κάθε λογής νταβατζή που ακόμη ανέχεστε.


Έλληνες…έρχονται Χριστούγεννα και πέρα απ’ το γεγονός ότι υπάρχει μερίδα ανθρώπων που δεν καταλαβαίνει από κρίση(οικονομική), είναι μ@λ@κία να μείνετε σε αυτό, διότι απλά το ανατροφοδοτείτε. Είναι σαν να τους δίνετε περισσότερα χρήματα. Σαν να τους δίνετε αλαζονική ενέργεια. Αφήστε τους! Αλήθεια σας λέω, σε λίγο όλοι, μηδενός εξαιρουμένου, θα είμαστε στην ίδια γραμμή. Όσον αφορά τα οικονομικά. ΟΛΟΙ

Ας μείνουμε λοιπόν στο μήνυμα των Χριστουγέννων. Στο φιλοσοφικό-θρησκευτικό-ρεαλιστικό μήνυμα της γέννησης Του Θεανθρώπου. Κλείνουμε τ’ αυτιά μας σε κάθε λογής αριστεριστική-«προοδευτική» άποψη διότι πολύ απλά δεν μας αντιπροσωπεύει. Κλείστε τις τηλεοράσεις σας. Καταιγισμός «ντοκυμανταίρ» για τις «κρυφές πτυχές» της ζωής Του Χριστού. Όλοι το ξέρουμε πια, ιδιαίτερα στον ΣΚΑΙ. Εκκλησιαζόμαστε, γιατί θα νοιώσουμε πολύ ομορφότερα μετά, το γνωρίζουμε.

Μια μικρή δράση για τους συνανθρώπους που δεν θα έχουν τίποτα. Ένα ψωμί, ένα λίτρο γάλα, μία χειραψία, μια 10λεπτη κουβέντα. Αυτό που δεν πέρασε ποτέ απ’ το μυαλό σας. Αυτό που ντρέπεστε να κάνετε, που σας φαίνεται χαζό, τρελό, επικίνδυνο, είναι που πρέπει να κάνετε για να εισπράξετε ένα δώρο. Την ευτυχία των εορτών. Το χαμόγελο και την πνευματική υγεία με όλες τις προεκτάσεις της, ψυχική και σωματική υγεία.

Ας κάνουμε θετικές σκέψεις και ας μας λείπουν ένα σωρό βασικά. Εάν γίνουν πολλές και συνοδεύονται και από μια προσευχή των 5 δευτερολέπτων θα έχουμε φτιάξει ατομική βόμβα στα θεμέλια του σκοτεινού συστήματος που ασχολείται μαζί μας.

Ξέρετε κάτι Έλληνες; Δεν χρειάζεται και πολύ να καταλάβουμε τι συμβαίνει. Δεν ήρθαν εδώ πρώτα για τα πετρέλαια. Ήρθαν για τους ανθρώπους. Για να μας ξεφτιλίσουν και στη συνέχεια για τα πετρέλαια. Προσοχή στους φαφλατάδες «πατριώτες» που ξαφνικά αναδύθηκαν από τον πυθμένα του τίποτα. Το ίδιο το σύστημα τους ξέβρασε, αυτό το αντίθεο σύστημα. Προσοχή και σε κάποια blogs που καπηλεύονται λέξεις που αντιπροσωπεύουν τις αξίες των Ελλήνων και μόνον με αυτές δεν ασχολούνται. Φοβεροί πρακτορίσκοι, χωρίς να γνωρίζουν καν τον ρόλο τους αλλά να τον παίζουν με απόλυτη ακρίβεια.

Όμως, για να έχουμε την απαραίτητη προσοχή, πρέπει να προσπαθήσουμε. Να σκεφτούμε, να οραματιστούμε, να ελπίσουμε, να πιστέψουμε και να δράσουμε. Και τότε πολύ απλά…όλα θ’ αλλάξουν. Καλές γιορτές, Έλληνες

Ένας Έλληνας,


Triklopodia

Ευχαριστούμε πολύ για την επίσκεψη! thiva nikolas blogspot

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Ευχαριστούμε πολύ για την επίσκεψη!

Τα μόνα σχόλια που σβήνω είναι οι ύβρεις.

Χειρουργικό Ιατρείο

Χειρουργικό Ιατρείο