Πέμπτη 20 Δεκεμβρίου 2012

Ναυπηγεία Σκαραμαγκά: 24 εκατ. η μισθοδοσία -αν δινόταν- 40 εκατ. οι ζημιές στα υποβρύχια!


Μαύρα Χριστούγεννα για τους εργαζόμενους στα Ναυπηγεία Σκαραμαγκά, αφού η κυβέρνηση δεν φαίνεται διατεθειμένη ούτε καν το βοήθημα-φιλοδώρημα των 1000 ευρώ που τους είχαν υποσχεθεί, να δώσουν.Κι όλα αυτά όταν έχει υπολογιστεί ότι η μισθοδοσία τους θα κόστιζε 24 εκατομμύρια και οι ζημιές που έχουν υποστεί τα τρία υποβρύχια 214 στον Σκαραμαγκά ξεπερνούν τα 40!


Η συνάντηση που είχε ο Π.Παναγιωτοπουλος με τους εκπροσώπους των εργαζομένων πριν από μερικές ημέρες στα …υπόγεια της Βουλής κι όχι στο υπουργείο Εθνικής Άμυνας , δεν απέδωσε τίποτα. Οι εργαζόμενοι είναι σε απόγνωση έτσι κι αλλιώς αλλά αυτή μεγαλώνει ,διαπιστώνοντας ότι οι συναρμόδιοι υπουργοί που πρέπει να διαχειριστούν το θέμα λειτουργούν περισσότερο με την αγωνία του …ανασχηματισμού ,παρά με την άγχος να βρεθεί μία έστω και προσωρινή λύση! Γι΄ αυτό και διακρίνουν προσπάθεια μετάθεσης ευθυνών από το ένα υπουργείο στο άλλο!

Τι απομένει; Αυτό που είχε πει ο Παναγιωτόπουλος στην αντιπροσωπεία του ΣΥΡΙΖΑ. Ότι για το θέμα θα αποφασίσει ο Σαμαράς. Ο οποίος φέρεται να είναι έτοιμος να βρει δίαυλο επικοινωνίας με την ιδιοκτησία των Ναυπηγείων, δηλαδή με τον Ισκαντάρ Σάφα. Ο Λιβανέζος έχει στα χέρια του τη σύμβαση που υπέγραψε με τον Βενιζέλο , τα “έχει βρει” με τους Γερμανούς και αισθάνεται ισχυρός.

Έπεται συνέχεια πολύ ενδιαφέρουσα, γιατί η απόγνωση των εργαζομένων έχει “ανοίξει πολλά στόματα”.


On Alert 

Ευχαριστούμε πολύ για την επίσκεψη! thiva nikolas blogspot

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Ευχαριστούμε πολύ για την επίσκεψη!

Τα μόνα σχόλια που σβήνω είναι οι ύβρεις.

Χειρουργικό Ιατρείο

Χειρουργικό Ιατρείο