Τετάρτη 19 Δεκεμβρίου 2012

ΟΙ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΕΙΝΑΙ ΚΙΝΗΜΑ ΠΟΛΙΤΩΝ


Γράφει ο ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ Γ. ΓΕΩΡΓΟΠΟΥΛΟΣ
ΤΑΞΙΑΡΧΟΣ ΠΟΛΕΜΙΚΗΣ ΑΕΡΟΠΟΡΙΑΣ ε.α.
ΠΟΛΙΤΕΥΤΗΣ ΜΕΣΣΗΝΙΑΣ «ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ»
Οι «ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ» είναι κίνημα που βγήκε μέσα από το λαό με σκοπό να αντιμετωπίσει την επίθεση της νέας τάξης πραγμάτων μέσω που γίνεται μέσω μνημονίων, εθνικής ταπείνωσης και βίαιης οικονομικής επίθεσης στην Ελληνική οικογένεια.

Παρότι νέος κομματικός οργανισμός βρήκε ανταπόκριση στην Ελληνική κοινωνία, διότι τα μηνύματα που εξέπεμψε άγγιξαν τον μέσο Έλληνα πολίτη, και δικαιώθηκε με την εκλογή 20 βουλευτών στις εκλογές της 17ης Ιουνίου, παρά τις πιέσεις που δέχτηκαν οι ψηφοφόροι με τις απειλές και τον τρόμο που ενέσπειρε η ΝΔ.   
Από τους 20 βουλευτές, οι 12 εκλέχτηκαν για πρώτη φορά, πολίτες σαν και μένα που ασχοληθήκαμε για πρώτη φορά με την πολιτική, άνθρωποι που είχαν όραμα να προσπαθήσουν, να κοπιάσουν μαζί με τους παλιούς Βουλευτές για μια καλύτερη Ελλάδα μέσα στα πλαίσια μιας ενωμένης Ευρώπης της αλληλεγγύης και της συνεργασίας, όπου όλα τα κράτη-μέλη είναι ισότιμα, διατηρώντας την εθνική τους υπόσταση και αξιοπρέπεια.
Έτσι πορευθήκαμε μέχρι σήμερα προσπαθώντας μέσα και έξω από τη Βουλή με τις ενέργειές μας να είμαστε κοντά στους συμπολίτες μας και να προσπαθούμε να ανατρέψουμε πράγματα ή να περάσουμε τις απόψεις και τις ιδέες μας.
Βρισκόμασταν σε μια περίοδο ανασυγκρότησης προσπαθώντας να οργανώσουμε το κίνημά μας, παλεύοντας να λειτουργήσουμε Γραφεία σε όλη την Ελλάδα ώστε να είμαστε κοντά στους συμπολίτες μας και να διοργανώσουμε το πρώτο μας Συνέδριο μέσω του οποίου θα μετεξελιχθούμε σε κόμμα με δομή και όργανα Διοίκησης και Ελέγχου.
Και τότε συνέβη η κρίση, προβεβλημένα στελέχη του κινήματος (μεταξύ τους δύο Βουλευτές), πρώην στελέχη της Νέας Δημοκρατίας που είχαν λόγο και κατελάμβαναν καίριες θέσεις στην προσωρινή Διοίκηση του κινήματος ξεκαθάρισαν ότι δεν τους «χωρούν» οι Ανεξάρτητοι Έλληνες και αποχωρήσαν ο καθένας για τους δικούς του λόγους. Εξάλλου αν θέλεις να κάνεις κάτι, πάντα υπάρχει μια καλή δικαιολογία. Ακόμα και ο φονιάς έχει μια καλή δικαιολογία (κατ’ αυτόν) για το φόνο που διαπράττει .
Οι λόγοι αποχώρησης που έχει επικαλεσθεί ο καθένας είναι γνωστοί και δεν υπάρχει λόγος να αναφερθούν εδώ. O καθένας κρίνεται γι αυτά που λέει και πράττει.  Απλά θα ήθελα να ρωτήσω όταν επικαλείται ένα στέλεχος που καλύπτει καίρια θέση όπως, Γενικός Γραμματέας, Υπεύθυνος Πολιτικού Σχεδιασμού, Εκπρόσωπος Τύπου, Γραμματέας Κοινοβουλευτικής Ομάδας, Υπεύθυνος Οργανωτικού, ότι κάτι δεν πάει καλά, δε θα πρέπει να μας έχει αποδείξει ότι έχει κάνει τα πάντα να διορθώσει κάτι και ο Πρόεδρος δεν τον ακούει και κάνει τα δικά του;
Τι έκαναν οι συγκεκριμένοι κύριοι για το Κίνημά μας στο μετά των εκλογών και μέχρι σήμερα χρονικό διάστημα; Θα ρωτήσω επίσης πως αποφάσισαν «ξαφνικά» όλοι μαζί το ίδιο χρονικό διάστημα να αποχωρήσουν? Μου θυμίζει την λεγόμενη «Αραβική Άνοιξη» όπου «ξαφνικά» οι πολίτες των πετρελαιοπαραγωγών Αραβικών κρατών αποφάσισαν να επαναστατήσουν, εναντίον αγνώστου αντιπάλου.
Μήπως επειδή η δημοσκόπηση  Δεκεμβρίου της Public Issue για τον ΣΚΑΪ είχε τους Ανεξάρτητους Έλληνες 4ο κόμμα με ποσοστό 9% και τον Π. Καμμένο τρίτο σε δημοτικότητα αρχηγό κόμματος; Μήπως επειδή οι  Ανεξάρτητοι Έλληνες είναι το δεύτερο σε δημοτικότητα κόμμα; Τα συμπεράσματα δικά σας.
Δεν με ενδιαφέρει προσωπικά τι θα κάνουν οι συγκεκριμένοι κύριοι, αν θα φτιάξουν δικό τους κόμμα, αν θα προσχωρήσουν πάλι (λέτε?) στη Νέα Δημοκρατία, αν θα ενωθούν με ομοϊδεάτες τους από το ΠΑΣΟΚ, αν θα ενταχθούν υπό τον Κων. Καραμανλή (όπως συζητείται) σε νέο πολιτικό σχηματισμό, αυτό που ενδιαφέρει εμένα προσωπικά είναι να συνεχίσω να πρεσβεύω τις Αρχές και τις Αξίες του Κινήματός μας, πράγμα που θα συνεχίσω να κάνω ως Πολιτευτής Μεσσηνίας.
Δεν νομίζω να ενδιαφέρουν και το λαό ο οποίος αντιμετωπίζει τόσα προβλήματα στην καθημερινότητά του, κινήσεις εντυπωσιασμού από πολιτικούς οι οποίοι περιφέρουν το κορμί τους από κανάλι σε κανάλι προκειμένου να δικαιολογήσουν και να μετανιώσουν για επιλογές που οι ίδιοι έκαναν.
Ο λαός χρειάζεται στήριξη γιατί οι αντοχές του δοκιμάζονται καθημερινά από την τρικομματική κυβέρνηση, η οποία συνεχίζει σε συνέχεια των κυβερνήσεων Παπανδρέου και Παπαδήμου την καταστροφική πορεία της Ελλάδος. Ο λαός χρειάζεται ελπίδα και όραμα, λύσεις.
Ο λαός  βλέπει εδώ και τρία χρόνια να βγαίνουν σωτήρες και να τον σώζουν ενώ στην πραγματικότητα τον πεθαίνουν. Βλέπει την ανεργία να ανεβαίνει, τους μισθούς και τις συντάξεις να εξαϋλώνονται, πεινασμένους να κάνουν ουρές στα συσσίτια, τα παιδιά να λιποθυμούν στα Σχολεία από την πείνα, οι πολύτεκνοι να πληρώνουν παρά πάνω φόρους λες και τα παιδιά τους είναι τεκμήριο, η ιδιωτική περιουσία να ποινικοποιείται, τα καταστήματα να κλείνουν, πολίτες να αυτοκτονούν από απόγνωση. Βλέπει τους αγρότες να μη  μπορούν να καλλιεργήσουν λόγω αυξήσεων τιμών λιπασμάτων πετρελαίου κλπ
Βλέπει να παραδίδεται η εθνική μας κυριαρχία, να ξεπουλιέται η δημόσια περιουσία, οι μεγάλοι φοροφυγάδες καλύπτονται, οι πολιτικοί που ευθύνονται απαλλάσσονται των ευθυνών τους με σφραγίδα των πολιτικών τους εταίρων. Βλέπει την κυβέρνηση να εξευτελίζει το Σύνταγμα και τους Νόμους του Κράτους. Βλέπει την Ελλάδα να κατακλύζεται από λαθρομετανάστες, τις Ένοπλες Δυνάμεις να απαξιώνονται και τους γείτονες μας να μιλούν απαξιωτικά για την Ελλάδα.
Εμείς οι Ανεξάρτητοι Έλληνες είμαστε το κόμμα το οποίο παραμένει πιστό στις διακηρύξεις του και δεν πρόκειται να αλλάξει ούτε αυτό αλλά ούτε και τα στελέχη που παραμένουμε, προκειμένου να προσφέρουμε τις υπηρεσίες μας για το καλό του τόπου. Μη ξεχνάμε το κυβερνητικό πρόγραμμά μας την Εθνική Αντιπρόταση που μπορεί να αλλάξει τα δεδομένα. Θυμίζω απλά όταν μιλάγαμε για τα Ελληνικά πετρέλαια και φυσικό αέριο όλοι μας έβλεπαν σαν εξωγήινους, τώρα τι έγινε? Υπάρχουν?
Όταν μιλάγαμε για διαγραφή του επαχθούς και επονείδιστου χρέους και γέλαγαν μερικοί και ακούμε τώρα από ξένους ότι απαιτείται διαγραφή μέρους του χρέους για να καταστεί βιώσιμο;
Εμείς οι Ανεξάρτητοι Έλληνες ζητήσαμε την συστράτευση όλων για να μπορέσουμε να παλέψουμε απέναντι στην νέα κατοχή της χώρας. Καλούμε όλους να συμπορευτούν μαζί μας. Όποιος δεν αντέχει μπορεί να αποχωρήσει θα βρεθούν άλλοι πολίτες να τον αντικαταστήσουν, γιατί οι ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ είναι κίνημα πολιτών. Είναι Κίνημα Ελλήνων Πολιτών.

αἰέν ἀριστεύειν


Ευχαριστούμε πολύ για την επίσκεψη! thiva nikolas blogspot

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Ευχαριστούμε πολύ για την επίσκεψη!

Τα μόνα σχόλια που σβήνω είναι οι ύβρεις.

Χειρουργικό Ιατρείο

Χειρουργικό Ιατρείο