Τρίτη 18 Δεκεμβρίου 2012

Δεκτή η συγγνώμη του Λιάτσου από τον Καμμένο



Δεκτή έγινε από τον πρόεδρο των Ανεξάρτητων Ελλήνων Πάνο Καμμένο η συγγνώμη που του ζήτησε σήμερα στα δικαστήρια της Σχολής Ευελπίδων ο Γενικός Διευθυντής Ενημέρωσης της ΕΡΤ και εκδότης της εφημερίδας «Παρασκευή + 13», Αιμίλιος Λιάτσος.


«Δηλώνουμε ότι το επίμαχο δημοσίευμα στηρίχθηκε, όσο τον αφορά, σε αναληθείς πληροφορίες τρίτων και με την έννοια αυτή του ζητώ συγνώμη» ανέφερε συγκεκριμένα ο κ. Λιάτσος σε δήλωση που υπογράφει ο πληρεξούσιος δικηγόρος του.

Από την πλευρά του ο Πάνος Καμμένος δήλωσε ότι δέχεται τη συγγνώμη, τη μεταμέλεια και τη μετάνοια, ενώ σε ανακοίνωσή τους οι Ανεξάρτητοι Έλληνες αναφέρουν ότι «τα χαλκεία των υπαλλήλων του κ. Σαμαρά, της νέας τάξης πραγμάτων και των εκπρόσωπων τους αποκαλύπτονται».

Το πρωτοσέλιδο δημοσίευμα(φωτό κάτω αριστερά) υποστήριζε πως ο κ. Καμμένος είχε κέρδη ύψους ενός δις από μετοχές ενώ έκανε λόγο για κατηγορίες κατά του κ. Καμμένου και της συζύγου του. Ο κ. Καμμένος είχε απαντήσει με διάψευση μέσω facebook και Twitter αλλά και με φωτογραφία της πολυτελούς κατοικίας του κ. Λιάτσου στη Βορειανατολική Αττική(φωτό, δεξιά).



το Ποντίκι 

Ευχαριστούμε πολύ για την επίσκεψη! thiva nikolas blogspot

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Ευχαριστούμε πολύ για την επίσκεψη!

Τα μόνα σχόλια που σβήνω είναι οι ύβρεις.

Χειρουργικό Ιατρείο

Χειρουργικό Ιατρείο