Τρίτη 18 Δεκεμβρίου 2012

Το ημερολόγιο των Μάγια…


Γράφει ο  Θεόφιλος Αιγινήτης*

Εδώ ο κόσμος χάνεται και ο υπολογιστής μου για περισσότερες από δέκα μέρες αρνιόταν να δουλέψει για μένα.

Βρε πάρε μπροστά και έχω να γράψω για ένα σωρό πράματα, αυτός μπα, δεν έλεγε να πάρει μπροστά και με άφησε στα κρύα του λουτρού, χωρίς να μπορώ να επικοινωνήσω με τον έξω κόσμο.

Κακό που με βρήκε!

Τι να κάνω, περίμενα σωτήριες ενισχύσεις από την Αγγλία, όπως περιμένει την δόση του ο πρεζάκιας ή όπως η Ελληνική κυβέρνηση τη δόση από τη Μέρκελ.


Επί τέλους κατέφθασε ο γιός μου, που όπως σας έχω πει κάνει το μεταπτυχιακό του στην πληροφορική  στην Αγγλία και ανέλαβε δράση για την αποκατάσταση της βλάβης και της επικοινωνίας μου μαζί σας.

Μαύρη μαυρίλα πλάκωσε, μαύρη σαν καλιακούδα.

Την πολυπόθητη δόση την παίρνουμε για να σωθούμε λένε οι μεν, να μη την πάρουμε λένε οι άλλοι γιατί δεν υπάρχει σωτηρία και θα μας πιούν ότι αίμα υπάρχει ακόμα στις φλέβες μας. Τώρα το αίμα μας θέλουνε ή τα πετρέλαια και το φυσικό αέριο, το χρυσάφι και το ουράνιο που υπάρχει κρυμμένο στο ελληνικό υπέδαφος θα σας γελάσω, εγώ δεν ξέρω μήπως εσείς;

Πάντως ο ΕΟΠΥΥ βάρεσε κανόνι και δεν χορηγεί ούτε φάρμακα ούτε μεταγγίσεις και οι φαρμακοποιοί δε δίνουν πλέον ούτε ασπιρίνη χωρίς τα λεφτά στο χέρι.

Ο κύριος Ράιχενμπαχ, ο κύριος Φούχτελ και ο κύριος Τόμσεν χώνουν τη μύτη τους παντού και έχουν άποψη επί παντός επιστητού, χωρίς εγώ ο έρμος να μπορώ να αντιδράσω. Από τα κουνούπια και τις σκνίπες με κανένα εντομοκτόνο μπορώ να γλυτώσω, από τον κύριο Γεωργιάδη όμως πως θα γλυτώσω;

Μόλις γύρισε από την Βραζιλία και όσο έλειπε είχα πει δόξα σοι ο Θεός που γλύτωσα, να τος πάλι να περιφέρεται από καναλίου εις κανάλιον και να κατακεραυνώνει ωρυόμενος όποιον έχει αντίρρηση πως το μνημόνιο και η ΝΔ θα σώσουν την Ελλάδα.

Ακόμα και ο κόσμος να καταστραφεί στις 21/12 του 12 όπως λέει το ημερολόγιο των Μάγια, ο Άδωνης θα γλυτώσει όπως οι κατσαρίδες από την μεγάλη καταστροφή που απειλή την ανθρωπότητα και τον πλανήτη μας.

Παρ’ όλο που αυτό το περιβόητο πλέον ημερολόγιο των Μάγια δεν λέει τίποτα για το τι θα συμβεί στο κόμμα των Ανεξάρτητων Ελλήνων, άρχισαν μεγάλοι κραδασμοί από στελέχη του που δεν άντεξαν στην απειλή της επερχόμενης καταστροφής και φρόντισαν να την επισπεύσουν με την αποχώρησή τους καταγγέλλοντας και φτύνοντας εκεί που μέχρι χτες έγλειφαν. Το μόνο που έχω να πω είναι ντροπή με τα αφελή επιχειρήματα που χρησιμοποιούν.

Δε γίνεται! Κάτι τρέχει τελευταία και οι πάντες σπεύδουν με κάθε τρόπο και με όποια μέσα διαθέτει ο καθένας, να αναδείξουν ένα συγκεκριμένο πολιτικό χώρο. Εννοώ τη Χρυσή Αυγή που από το Βενιζέλο μέχρι το Στρατούλη φροντίζουν να μη ξεχαστεί η ύπαρξή της και έτσι να παραμένει στην επικαιρότητα και να ανεβάζουν καθημερινά τα ποσοστά της στο εκλογικό σώμα. Καλά κύριε Στρατούλη πως ήξεραν οι χρυσαυγίτες πως θα πας βολτίτσα στο ημίχρονο και σου τη στήσανε, δηλώνοντας την πολιτική τους προτίμηση και μετά σε δείρανε; Η σοβαρότητα και η γραφικότητα βαδίζουν χέρι χέρι.!!!

* ο  Θεόφιλος Αιγινήτης είναι  Ζωγράφος-Συγγραφέας

tonoikaipnevmata


αἰέν ἀριστεύειν

Ευχαριστούμε πολύ για την επίσκεψη! thiva nikolas blogspot

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Ευχαριστούμε πολύ για την επίσκεψη!

Τα μόνα σχόλια που σβήνω είναι οι ύβρεις.

Χειρουργικό Ιατρείο

Χειρουργικό Ιατρείο