Δευτέρα 17 Δεκεμβρίου 2012

"Ανεξάρτητοι"-Παραιτήθηκε ο Γραμματέας του Συνδικαλιστικού


Την παραίτησή του υπέβαλε και ο Γραμματέας του Συνδικαλιστικού των Ανεξάρτητων Ελλήνων, Νίκος Δρίτσας.

 Διαβάστε την επιστολή παραίτησης:

 "Από την ημέρα ανάληψης  των καθηκόντων  του Γραμματέα Συνδικαλιστικού των ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ , προσπάθησα προσωπικά εγώ αλλά και τα μέλη της Γραμματείας  να φέρουμε εις πέρας το δύσκολο έργο που αναλάβαμε.


Για το λόγο αυτό καταβάλαμε κάθε μας προσπάθεια , όπου υπήρχε πυρήνας εργαζομένων( ιδιωτικό κ δημόσιο τομέα)να προστατευτεί από τα αντεργατικά μέτρα του μνημονίου ,που τα επέβαλλε με τρόπο αντιδημοκρατικό η συγκυβέρνηση αλλά και να δοθεί το μήνυμα ότι το κίνημα μας βρίσκεται  δίπλα στο κόσμο της εργασίας  .    

Η καθημερινή πίεση που δεχόμασταν  από  σωματεία σε όλη την Ελλάδα για να μπορέσουμε να πάρουμε θέσεις ξεκάθαρες ήταν ασφυκτική αλλά και οι συναντήσεις τις  όποιες o προεδρεύων του Κινήματος υποσχόταν αλλά ποτέ δεν υλοποιούσαμε με ευθύνη του, (αφήνοντας το κόμμα του ΣΥΡΙΖΑ  να διεισδύει στους χώρους εργασίας και λόγω θέσεων αλλά κυρίως  λόγω έλλειψης αποφασιστικότητας μας) ουσιαστικά διέλυαν αυτά που με κόπο όλοι μαζί οι ανεξάρτητοι εργαζόμενοι κτίζαμε τους τελευταίους μήνες.

Δυστυχώς αντί να γίνουμε πρόταση ελπίδας στο κόσμο της εργασίας και να τον απεγκλωβίσουμε από στερεότυπα του παρελθόντος  γίναμε ταυτόσημη έννοια του καταγγέλλω τα πάντα αλλά δεν προτείνω τίποτα.

Αυτή βέβαια την μπερδεμένη και ασαφή πολιτική θέση έπρεπε ως γραμματεία συνδικαλιστικού να την διαχειριστούμε.

Αρνούμαι  όμως να συμφωνήσω με το ψέμα και την αοριστία .

Αρνούμαι να κοροϊδέψω τους εργαζόμενους και ανέργους αυτής της χώρας και πολύ περισσότερο να τους οδηγήσω σε δρόμους επικίνδυνους για το μέλλον τους .

Καλώ όλους εκείνους που μπήκαμε στον κοινό αγώνα για το ίδιο όραμα να συνεχίσουμε τον αντιμνημονιακό μας δρόμο απαλλαγμένοι από χαοτικές και αδιέξοδες εξαγγελίες.

Θα ξανασυναντηθούμε σύντομα.

Για όλα τα παραπάνω σας ανακοινώνω την παραίτηση μου από Γραμματέας Συνδικαλιστικού  και μέλος του κινήματος των ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ".


enikos

Ευχαριστούμε πολύ για την επίσκεψη! thiva nikolas blogspot

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Ευχαριστούμε πολύ για την επίσκεψη!

Τα μόνα σχόλια που σβήνω είναι οι ύβρεις.

Χειρουργικό Ιατρείο

Χειρουργικό Ιατρείο