Πέμπτη 10 Οκτωβρίου 2013

Γενική Εμπορική Έκθεση Βοιωτία 2013"

Η Διοίκηση του Επιμελητηρίου Βοιωτίας, κόντρα στις αντιξοότητες και το αρνητικό κλίμα της εποχής, το 2012 αποφάσισε και «βγήκε μπροστά», στήριξε έμπρακτα τα μέλη του και έδωσε ώθηση και ελπίδα στις επιχειρήσεις του νομού, με τη διεξαγωγή της «1ης Εμπορικής Έκθεσης ΒΟΙΩΤΙΑ 2012».


Με οδηγό την περσινή επιτυχία το Επιμελητήριο Βοιωτίας αποφάσισε και φέτος να συνδράμει πάλι τα μέλη του και να συνδιοργανώσει με τη διακρινόμενη για την πολύχρονη εμπειρία της, στην εκθεσιακή αγορά «EXPO COM – Σοφοκλής Μποτονάκης», τη «2η ΓΕΝΙΚΗ ΕΜΠΟΡΙΚΗ ΕΚΘΕΣΗ ΒΟΙΩΤΙΑ 2013», η οποία θα διεξαχθεί στη Λιβαδειά (στον ειδικά διαμορφωμένο κλειστό χώρο του εργοστασίου τηςUNICOT) , από την Τετάρτη 20 έως την Δευτέρα 25 Νοεμβρίου 2013.
Η «2η ΓΕΝΙΚΗ ΕΜΠΟΡΙΚΗ ΕΚΘΕΣΗ ΒΟΙΩΤΙΑ 2013», θα εμπλουτιστεί με ενεργειακό σαλόνι και αντίστοιχο forum,θα περιλαμβάνει τομείς για την κατοικία, τις υπηρεσίες, το αυτοκίνητο και τη μηχανή, ενώ ειδική έμφαση θα δοθεί και στον πρωτογενή τομέα, με τη δημιουργία ενός παραδοσιακού χωριού, όπου και θα παρουσιαστούν Ελληνικά τρόφιμα και ποτά. Επίσης όπως και το 2012 πολλές παράλληλες εκδηλώσεις θα λαμβάνουν χώρα, καθ’ όλη τη διάρκεια της Έκθεσης στον ειδικά διαμορφωμένο συνεδριακό χώρο, ο οποίος και θα παραχωρείται ΔΩΡΕΑΝ στους συμμετέχοντες εκθέτες.
Σε αυτό το μεγάλο εμπορικό κι όχι μόνο γεγονός επιβάλλεται σύμπραξη δυνάμεων, με σκοπό την τόνωση και ενίσχυση της εξωστρέφειας και της ανταγωνιστικότητας των επιχειρήσεων, την αξιοποίηση των δυνατοτήτων της επιχειρηματικότητας της περιοχής, για να γίνει η κρίση μια νέα αρχή για όλους.



Ευχαριστούμε πολύ για την επίσκεψη! thiva post

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Ευχαριστούμε πολύ για την επίσκεψη!

Τα μόνα σχόλια που σβήνω είναι οι ύβρεις.

Χειρουργικό Ιατρείο

Χειρουργικό Ιατρείο