Τετάρτη 9 Οκτωβρίου 2013

Οκτώ «μυστικά» του iOS 7

Οι «κρυφές χάρες» του νέου λογισμικού για τις Apple φορητές συσκευές.

Μετά από την παρουσίαση των νέων δυνατοτήτων του iOS 7, το οποίο άλλαξε εντελώς την αισθητική των φορητών συσκευών της Apple, ιδού οι οκτώ «κρυφές λειτουργίες» που θα κάνουν τη ζωή μας πιο εύκολη.

Κλείστε τρεις εφαρμογές ταυτόχρονα
Αν θέλετε να εξοικονομήσετε ενέργεια για την μπαταρία σας και χρόνο για τις υπόλοιπες ασχολίες σας, σύρετε με τρία δάχτυλα τις ανοιχτές εφαρμογές που «τρέχουν». Αρκεί να πατήσετε πρώτα δύο φορές το home button.

Instagram crop στις φωτογραφίες
Τραβήξτε τετράγωνες φωτογραφίες κατευθείαν από την βασική εφαρμογή της κάμερας και «ρίξτε» τις στο Instagram, χωρίς να χάσετε ίχνος από τη μαγεία τους.

Διορθώστε την Siri
«Δεν προφέρεται έτσι». Αυτό χρειάζεται να ακούσει η Siri για να αλλάξει «μυαλά» και να θυμάται από εδώ και μπρος τι της ζητάτε να σας πει.

Διαβάστε ακόμη: Η Apple δεν αστειεύεται και εκπλήσσει ξανά

Φτιάξτε τη δική σας δόνηση
Πηγαίνετε στο Settings>Sounds>Ringtone>Vibration> Create New Vibration και κάντε το iPhone να δονείται στον δικό σας ρυθμό!

Μπλοκάρετε τους ενοχλητικούς
Όποιος επιμένει να σας ενοχλεί, μπορεί να αποκλειστεί δια παντός. Πηγαίνετε στο Settings>Phone>Blocked και κάντε την αρχή.

Μηνύματα που αντέχουν στον χρόνο
Δεν θυμάστε πότε «μπήκατε» σε έναν τσακωμό, ή απλά θέλετε να ξέρετε τι ώρα πήρατε ένα μήνυμα που ο αποστολέας επέμενε ότι σας έστειλε νωρίτερα; Σύρετε προς τα αριστερά το κείμενο των μηνυμάτων και θα δείτε πότε λάβατε και στείλατε κάθε SMS.

Νυχτερινή «ματιά» στους χάρτες
Για την αποφυγή οποιουδήποτε ατυχήματος, οι χάρτες έχουν πλέον νυχτερινή έκδοση, με την οθόνη να γίνεται πιο σκοτεινή για να μην αποσπά την προσοχή σας την ώρα που οδηγείτε.

Φάκελοι χωρίς όρια
Θυμάστε τους πολλαπλούς φακέλους με τα εικονίδια παρόμοιων εφαρμογών που δεν χωρούσαν όλα σε ένα; Ξεχάστε το. Πλέον, κάθε φάκελος του desktop χωρά αμέτρητα εικονίδια, κάνοντας τη ζωή μας ευκολότερη.


fortunegreece

Ευχαριστούμε πολύ για την επίσκεψη! thiva post

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Ευχαριστούμε πολύ για την επίσκεψη!

Τα μόνα σχόλια που σβήνω είναι οι ύβρεις.

Χειρουργικό Ιατρείο

Χειρουργικό Ιατρείο