Σάββατο 12 Οκτωβρίου 2013

Και δεύτερο πραξικόπημα εις βάρος της ΕΡΤ Α.Ε.- ΑΝΑΓΚΗ η στήριξη του Ε.Κ.Α.Δ.!

H AΜΕΣΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΣΤΗΝ ΠΡΑΞΗ!
www.dimopolis.gr

info@dimopolis.gr - geoko@otenet.gr

Ιπποκράτους 125 - Αθήνα

Τηλ.: 210 3648300,   FAX:  210 3610882

************

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ
Το Ελληνικό Κίνημα Άμεσης Δημοκρατίας, του οποίου η αίτηση ακύρωσης των κοινών Υπουργικών αποφάσεων (με τις οποίες καταργήθηκε η ΕΡΤ και δημιουργήθηκε η δημόσια τηλεόραση) ΑΝΑΒΛΗΘΗΚΕ ΑΥΘΑΙΡΕΤΑ και δεν συνεκδικάστηκε όπως έπρεπε με την αίτηση της ΠΟΣΠΕΡΤ, για να δημιουργηθεί δεδικασμένο, όταν δικαστεί στις 10 Ιανουαρίου 2014, καταγγέλλει γενικότερα πλέον την απρόκλητη παραβίαση στοιχειωδών αρχών της δημοκρατίας και διαπιστώνει με περίσκεψη ότι στην Ελλάδα δεν υφίσταται πλέον κράτος δικαίου, αλλά ένα κράτος αδίκου, με κατάλυση του ισχύοντος Συντάγματος.

Η υπόθεση της Αίτησής μας ακύρωσης για την κατάργηση της ΕΡΤ στο Συμβούλιο της Επικρατείας κατέδειξε εμφανώς και τη μεροληψία του Προέδρου του, ο οποίος κατά την αγόρευση του δικηγόρου της ΠΟΣΠΕΡΤ έλαβε θέση δημόσια για τη μη ύπαρξη της ΕΡΤ και των εργαζομένων της, προδικάζοντας έτσι το αποτέλεσμα της δίκης. Το Ελληνικό Κίνημα Άμεσης Δημοκρατίας επιφυλάσσεται ενόψει και των εξελίξεων σχετικά με τη μη εμπρόθεσμη κύρωση της πράξης νομοθετικού περιεχομένου από τη Βουλή και μετά την τραγική αυτοκτονία εργαζόμενης στην ΕΡΤ (ΕΤ-3) να ζητήσει ξανά αναστολή της λειτουργίας της δημόσιας τηλεόρασης, με παράλληλη εξαίρεση του Προέδρου του ΣτΕ, αφού η ΕΡΤ Α.Ε. υφίσταται ακόμη ουσιαστικά και νομικά, ενώ έχει παραβιαστεί κατάφωρα στην περίπτωσή της το Σύνταγμα της Ελλάδας.

Διευκρινίσεις για τις τεκμηριωμένες αυτές απόψεις μας και για δράσεις μας, που αφορούν τα χαράτσια και την παράνομη συμπεριφορά της Δ.Ε.Η. στους καταναλωτές, που εκδικάζεται στον Άρειο Πάγο την 18/10/2013, για τα καταχρηστικά καταβαλλόμενα διόδια, για τη μη φορολόγησή μας παράνομα και άλλες δικαστικές μας παρεμβάσεις ΥΠΕΡ του Ελληνικού λαού θα εκθέσει δημόσια το Ελληνικό Κίνημα Άμεσης Δημοκρατίας στη Θεσσαλονίκη το Σάββατο 12 Οκτωβρίου 2013 ( ώρα 10:00 στην αίθουσα «Αλέξανδρος» του Πολιτιστικού Κέντρου Δήμου Θεσσαλονίκης, απέναντι από τον Λευκό Πύργο ), οπότε και θα κηρύξει την πρόθεση συμμετοχής του για Τρίτη συνεχόμενη φορά στις Ευρωεκλογές 2014, επισημαίνοντας ότι το Ελληνικό Κίνημα Άμεσης Δημοκρατίας αυτοπροσδιορίζεται ως το συνταγματικό βέλος της δημοκρατίας, ένα βέλος που προφανώς βρίσκεται εκτός του καταστροφικού για την Ελλάδα και αυτάρεσκα αυτοαποκαλούμενου συνταγματικού τόξου!

Πέμπτη 11 Οκτωβρίου 2013

Ελληνικό Κίνημα Άμεσης Δημοκρατίας


Οι αντιστασιακές δυνάμεις των Ελλήνων ενώνονται τώρα!
(εκτός συνταγματικού τόξου με το συνταγματικό βέλος του Ελληνικού Κινήματος Άμεσης Δημοκρατίας)

Αγαπητοί Φίλοι,

Το Ελληνικό Κίνημα Άμεσης Δημοκρατίας και το Δημοβούλιο Πολιτών των οποίων τις εργασίες, τις δράσεις και τις δραστηριότητες έχω την τιμή να συντονίζω σας προσκαλούν να παραστείτε σε δύο σημαντικές εκδηλώσεις που θα πραγματοποιηθούν στη Θεσσαλονίκη το Σάββατο 12 και την Δευτέρα 14 Οκτωβρίου 2013.

Το Σάββατο 12 Οκτωβρίου 2013 και ώρα 10:00-14:00 στην αίθουσα «Αλέξανδρος» του Πολιτιστικού Κέντρου Δήμου Θεσσαλονίκης (απέναντι από τον Λευκό Πύργο), θα πραγματοποιηθεί η εκδήλωση με θέμα «Συμμετοχή του Ελληνικού Κινήματος Άμεσης Δημοκρατίας στις τρέχουσες πολιτικές εξελίξεις και ο ρόλος του Δημοβουλίου Πολιτών στην διαμόρφωση εναλλακτικών θεσμών Δημοκρατίας». Κεντρικοί ομιλητές της εκδήλωσης θα είναι ο Ιωάννης Αλκαίος, ο Όθωνας Ιακωβίδης και ο Γιώργος Κόκκας. (www.dimopolis.gr/ www.dimovoulio.gr, Fb: Ελληνικό Κίνημα Άμεσης Δημοκρατίας / Δημοβούλιο Πολιτών).

Τη Δευτέρα 14 Οκτωβρίου 2013 και ώρα 17:30, στο παλαιό κτίριο της Φιλοσοφικής Σχολής του Α.Π.Θ. ως συντονιστής του Δημοβουλίου Πολιτών θα συμμετάσχω ως ομιλητής στην εκδήλωση που πραγματοποιεί η Πρωτοβουλία για Ριζική Συνταγματική Αλλαγή, με θέμα: «Η αναγκαιότητα ενός νέου Συντάγματος για την έξοδο από την πολιτική και οικονομική κρίση». (http://www.neosyntagma.net/, Fb: Πρωτοβουλία για Ριζική Συνταγματική Αλλαγή).

Και οι δύο εκδηλώσεις έχουν σαν στόχο την ουσιαστική παρέμβαση στα πολιτικά δρώμενα της χώρας μας με συγκεκριμένες προτάσεις προκειμένου να αναδειχθεί η μόνη διέξοδος στο σημερινό αδιέξοδο της Ελλάδας. Μόνο η ενεργή συμμετοχή σας που θα σημάνει μια καινούργια αρχή για όλους εμάς τους συνειδητοποιημένους πολίτες, την χώρα και τα παιδιά μας.

Γιώργος Κόκκας
Δικηγόρος
Τηλ.:210-3648300 / 6984688800
e-mail: ekad@otenet.gr


Ευχαριστούμε πολύ για την επίσκεψη! thiva post

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Ευχαριστούμε πολύ για την επίσκεψη!

Τα μόνα σχόλια που σβήνω είναι οι ύβρεις.

Χειρουργικό Ιατρείο

Χειρουργικό Ιατρείο