Παρασκευή 25 Οκτωβρίου 2013

Οὐαὶ Ὑμῖν, Γραμματεῖς Καὶ Φαρισαῖοι Ὑποκριταί.

22. Και εκείνος που ορκίζεται εις τον ουρανόν, ορκίζεται εις τον θρόνον του Θεού, (διότι εις την Αγίαν Γραφήν ο ουρανός λέγεται θρόνος του Θεού), αλλ' ορκίζεται συγχρόνως και εις τον Θεόν, που κάθηται επί του θρόνου αυτού.

24. Οδηγοί τυφλοί, που στραγγίζετε από τον οίνον τον κόνοπα (κουνούπι) ως ακάθαρτον κατά τον νόμον, καταπίνετε όμως την γκαμήλα, που και αυτή κατά τον νόμον είναι ακάθαρτος.

25. Αλλοίμονο σας, γραμματείς και...
Φαρισαίοι υποκριταί, διότι καθαρίζετε την εξωτερικήν επιφάνειαν του ποτηριού και της πιατέλλας, μέσα δε, αυτά είναι γεμάτα από τροφάς, που προέρχονται από αρπαγήν και αδικίαν.

27. Αλοίμονον σας, γραμματείς και Φαρισσαίοι υποκριταί, διότι ομοιάζετε προς τφους ασβεστωμενους, οι οποίοι απ' έξω μεν φαίνονται ωραίοι και κατάλευκοι, από μέσα όμως είναι γεμάτοι από κόκκαλα αποθαμένων και από κάθε ακαθαρσίαν.

28. Έτσι και εσείς, απ' έξω μεν φαίνεσθε εις τους ανθρώπους δίκαιοι, από μέσα όμως είσθε γεμάτοι από υποκρισίαν και από κάθε παράβασιν του νόμου.
 ΚΑΤΑ ΜΑΤΘΑΙΟΝ κεφ.κγ' 22-29



Μάλιστα κύριοι!..
Στο επόμενο βίντεο μιλάει ο ίδιος ο Σαμαράς.
Θαυμάστε τον!


ΑΝΤΙΣΤΑΘΕΙΤΕ...!
Μην τούς πιστεύετε.
Ανατρέψτε τους!

Εχετε κάθε νόμιμο δικαίωμα τό οποίο απορρέει από τό σύνταγμα.
Αυτοί τό καταπατούν καθημερινά…!

Η υποκρισία καί τό ψεύδος είναι τό κυρίαρχο συστατικό τής πολιτικής συμμορίας η οποία αποδεδειγμένα αποτελεί την εγκληματική οργάνωση (που την ψάχνουν κάπου αλλού) η οποία από δόλο συνετέλεσε τό τεράστιο έγκλημα σέ βάρος τού λαού καί τής χώρας.

Τό έγκλημα αποδεικνύεται από την οικονομική ασφυξία, την κατάρρευση της αγοράς την βίαιη υφαρπαγή του 50% της περιουσίας και των εσόδων του λαού καθώς και την δολοφονία 5.000 συμπολιτών μας.

Η απάτη αποδεικνύεται στα παρακάτω λόγια του πρωθυπουργού.
Μην τους πιστεύετε ούτε κατ'ελάχιστον.
Τα λόγια τους είναι μεγάλα.
Οι πράξεις τους;


epirus-ellas


Ευχαριστούμε πολύ για την επίσκεψη! thiva post

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Ευχαριστούμε πολύ για την επίσκεψη!

Τα μόνα σχόλια που σβήνω είναι οι ύβρεις.

Χειρουργικό Ιατρείο

Χειρουργικό Ιατρείο