Παρασκευή 25 Οκτωβρίου 2013

Συνάντηση Δημάρχου Θηβαίων με τους Εργαζομένους όλων των υπηρεσιών του Δήμου.

Την καθιερωμένη συνάντηση, πριν τον εορτασμό της 28ης Οκτωβρίου 1940, με τους υπαλλήλους όλων των Υπηρεσιών και των Νομικών Προσώπων του Δήμου  Θηβαίων, πραγματοποίησε ο Δήμαρχος Θηβαίων κ. Σπύρος Νικολάου, την Παρασκευή 25 Οκτωβρίου 2013 στο Συνεδριακό Κέντρο Θήβας, προκειμένου να τους ενημερώσει για θέματα που αφορούν τη λειτουργία του Δήμου.

Ο κ. Δήμαρχος αναφέρθηκε αρχικά στην κατάσταση του Δήμου, σε μία ιδιαίτερα σημαντική και δύσκολη περίοδο για τη χώρα και την Τοπική Αυτοδιοίκηση σε οικονομικό και θεσμικό επίπεδο, αναλύοντας τα οικονομικά στοιχεία του Δήμου (μειώσεις χρηματοδοτήσεων, χρέη, έλλειψη προσωπικού, διαθεσιμότητες υπαλλήλων).

Τόνισε ωστόσο ότι χάρη στις φιλότιμες προσπάθειες αιρετών και δημοτικών υπαλλήλων ο Δήμος λειτουργεί, παρόλο που δεν δίνεται η ευκαιρία για περισσότερη ανάπτυξη αλλά και εξυπηρέτηση των Δημοτών σε ορισμένους τομείς της καθημερινότητας.

Παρουσίασε επίσης τα έργα που υλοποιούνται μέσω ΕΣΠΑ, ΘΗΣΕΑ και ΣΑΤΑ και τις προτάσεις για έργα-μελέτες που έχουν υποβληθεί για χρηματοδότηση και αναμένονται σχετικές αποφάσεις.

Όπως είπε χαρακτηριστικά :
« Παρόλα τα προβλήματα ο Δήμος συνεχίζει τα έργα. Είναι βέβαιο πως ο δρόμος που χαράχθηκε για την παρούσα Δημοτική αρχή είναι δύσκολος και δύσβατος, λόγω της μείωσης των εσόδων του Δήμου αλλά και της αύξησης του πληθυσμού και των υποχρεώσεων
Εμείς έχουμε εμπιστοσύνη στις δυνάμεις μας και θα συνεχίσουμε να παράγουμε έργο επ’ ωφελεία του Δήμου και των δημοτών»

Κλείνοντας την ομιλία του ο κ. Δήμαρχος, ως ελάχιστο φόρο τιμής στους ανθρώπους εκείνους που αγωνίσθηκαν για να διαφυλάξουν την εθνική μας  ανεξαρτησία, αναφέρθηκε στα γεγονότα που έγραψαν τις χρυσές σελίδες του έπους του  ’40 και του «ΟΧΙ», με παράλληλη χρήση οπτικοακουστικού υλικού.



Στη συνάντηση στο Συνεδριακό Κέντρο παραβρέθηκαν επίσης Αντιδήμαρχοι και Δημοτικοί Σύμβουλοι του Δήμου Θηβαίων.



Ευχαριστούμε πολύ για την επίσκεψη! thiva post

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Ευχαριστούμε πολύ για την επίσκεψη!

Τα μόνα σχόλια που σβήνω είναι οι ύβρεις.

Χειρουργικό Ιατρείο

Χειρουργικό Ιατρείο