Τρίτη 22 Οκτωβρίου 2013

Eγκαίνια του πολυχώρου Μαυρομματίου απο τον Αρχιεπίσκοπο Ιερώνυμο



To Permissospress πάντα παρών στα σημαντικά  γεγονότα της περιοχής μας με πλούσιο φωτορεπορτάζ και βίντεο σας μεταφέρει όλο το κλίμα της εκδήλωσης.
 Με ξεχωριστή χαρά και συγκίνηση υποδέχθηκε το Μαυρομμάτι  τον Προκαθήμενο της Ελλαδικής Εκκλησίας, τον Μακαριώτατο Αρχιεπίσκοπο Αθηνών και πάσης Ελλάδος κ.κ. Ιερώνυμο τον Β’.Τον Αρχιεπίσκοπο συνόδευαν ο Σεβασμιώτατος Θηβών και Λεβαδείας κ.Γεώργιος,και ο Μητροπολίτης Πολυανής και  Κιλκισίου κ.Εμμανουήλ Σιγάλας.Τον Αρχιεπίσκοπο υποδέχθηκε στο Μαυρομμάτι ο Δήμαρχος Αλιάρτου κ Ντασιώτης,σύσσωμο το Δημοτικό Συμβούλιο,ο Πρόεδρος του Μαυρομματίου κ.Πελώνης, ο εφημέριος του χωριού πάτερ Παναγιώτης,και πλήθος κόσμου.Την τελετή των εγκαινίων του πολυχώρου τέλεσε ο Αρχιεπίσκοπος Αθηνών και Πάσης Ελλάδος κ. Ιερώνυμος,και ευχήθηκε ο χώρος αυτός να είναι ένα συνεχές εργαστήρι και πάντα γεμάτος απο κόσμο.Στην εκδήλωση παραβρέθηκαν ο αντιπεριφερειάρχης Βοιωτίας κ.Μουλκιώτης,η αντιπεριφερειάρχης Στερεάς Φανή Παπαθωμά, οι βουλευτές του Νομού,Μπασιάκος,Καράμπελας,Σταθάς,ο Δήμαρχος Θηβαίων κ.Νικολάου,ο περιφερειακός σύμβουλος κ.Μπακομήτρος και ιερείς απο την γύρω περιοχή.Την τελετή έκλεισε η χορωδία Μαυρομματίου με παραδοσιακά τραγούδια.Λίγα λόγια για τον πολυχώρο του Μαυρομματίου.
Ύστερα από προσπάθειες 12 ετών ανακαινίσθηκε το παλαιό κτίριο στη πλατεία Μαυροματίου σε αίθουσα πολλαπλών χρήσεων.Στόχος του Δήμου Αλιάρτου  είναι να αποτελέσει η συγκεκριμένη αίθουσα  έναν πολυχώρο πολιτισμού, που θα εξυπηρετεί τις ανάγκες του Μαυροματίου και ολόκληρης της περιοχής.  Θα φιλοξενεί διάφορα πολιτιστικά δρώμενα, θεατρικές παραστάσεις,κινηματογραφικές ταινίες, εκδηλώσεις του δήμου και των τοπικών συλλόγων. Πρόκειται για κλιματιζόμενη αίθουσα με υπερυψωμένη σκηνή ένα  κόσμημα για το Μαυρομάτι και για τον δήμο μας.Είναι χωρητικότητας  200 ατόμων, διαθέτει τον απαιτούμενο εξοπλισμό (μικρόφωνα, ενισχυτή, ηχεία) καθώς και βοηθητικούς χώρους, καμαρίνια,  αποθήκη φύλαξης υλικού, WC)























ΟΛΕΣ ΟΙ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ ΕΔΩ

permisospress

Ευχαριστούμε πολύ για την επίσκεψη! thiva post

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Ευχαριστούμε πολύ για την επίσκεψη!

Τα μόνα σχόλια που σβήνω είναι οι ύβρεις.

Χειρουργικό Ιατρείο

Χειρουργικό Ιατρείο