Πέμπτη 24 Οκτωβρίου 2013

Ενημερωτική ημερίδα στη Λιβαδειά για την 2η Γενική Εμπορική Έκθεσης «Βοιωτία 2013»

Στο πλαίσιο της προετοιμασίας για τη 2η Γενική Εμπορική Έκθεσης «Βοιωτία 2013» η οποία αναμένεται να ανοίξει τις πύλες της στα τέλη Νοεμβρίου το Επιμελητήριο Βοιωτίας διοργάνωσε ενημερωτική ημερίδα στην αίθουσα εκδηλώσεων του Εμπορικού Συλλόγου Λιβαδειάς.
«Επωφεληθείτε από την κρίση - Οι εκθέσεις φέρνουν κέρδη», ήταν το θέμα της ημερίδας στην οποία κεντρικός ομιλητής ήταν ο Δρ. Γιάννης Κριτσωτάκις, συγγραφέας, σύμβουλος επιχειρήσεων και Εμπειρογνώμονας του Διεθνούς Κέντρου Εμπορίου σε θέματα εμπορικών εκθέσεων.
Σκοπός της ημερίδας ήταν να παρουσιάσει τα οφέλη της εμπορικής έκθεσης, που χαρακτηρίζεται ως ο αποτελεσματικότερος τρόπος επικοινωνίας στην αγορά αλλά και να προτείνει τρόπους, μέσω των οποίων ο κάθε επιχειρηματίας, με το μικρότερο κόστος,
να μπορεί να προβάλει τα προϊόντα του, τις υπηρεσίες του και να αυξήσει τις πωλήσεις του.
Σύμφωνα με τον κ. Κριτσωτάκη παρά την δύσκολη οικονομική συγκυρία που διανύουμε οι επιχειρήσεις μπορούν να αναπτυχθούν.
«Η κρίση βοηθάει τους ικανούς και απαλλάσσει την αγορά από τους περιθωριακούς», τόνισε χαρακτηριστικά ο Γ. Κριτσωτάκης ο οποίος δεν παρέλειψε να επισημάνει σχετικά με την έκθεση ότι «η αποχή από τέτοιες εκδηλώσεις και όχι μόνο εκθέσεις είναι μια δήλωση στην αγορά ότι η επιχείρηση φθίνει» ενώ αυτό που πρέπει να γίνει είναι «ανάπτυξη της εξωστρέφειας, αλλαγή του τρόπου σκέψης και αλλαγή του τρόπου επικοινωνίας με την πελατεία την υπάρχουσα και την εν δυνάμει».
Εκ μέρους του Επιμελητηρίου Βοιωτίας ο Λουκάς Παπαχαράλαμπος χαρακτήρισε «πολύ ενδιαφέρουσα και προκλητική» την ημερίδα και τόνισε ότι οι επιχειρηματίες πρέπει να επωφεληθούν από τις ευκαιρίες που μπορεί να προκύψουν την τρέχουσα περίοδο της οικονομικής κρίσης και να βρουν διέξοδο στα προβλήματα που αντιμετωπίζουν.
Γ.ΜΠΑΡ.


viotiki-ora

Ευχαριστούμε πολύ για την επίσκεψη! thiva post

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Ευχαριστούμε πολύ για την επίσκεψη!

Τα μόνα σχόλια που σβήνω είναι οι ύβρεις.

Χειρουργικό Ιατρείο

Χειρουργικό Ιατρείο