Πέμπτη 7 Νοεμβρίου 2013

31η Τακτική συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου του Δήμου Θηβαίων

Σας αποστέλλουμε για ενημέρωσή σας την υπ’ αριθ. πρωτ. 32695/7-11-2013 πρόσκληση για την 31η Τακτική  συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου  του Δήμου Θηβαίων, η οποία θα διεξαχθεί στην αίθουσα συνεδριάσεων του Παλαιού Δημαρχείου-οδός Πινδάρου & Οιδίποδος, στις  11  ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ  του 2013, ημέρα ΔΕΥΤΕΡΑ και ώρα 18:00, για τη συζήτηση και λήψη αποφάσεων στα κατωτέρω θέματα της ημερήσιας διάταξης :
1. Αποδοχή της ένταξης των πράξεων με τίτλο : «Απόκτηση κοινόχρηστου χώρου στην κεντρική πλατεία της πόλης της Θήβας ιδιοκτησίας Παπαχατζή» και «Απόκτηση κοινόχρηστων χώρων στην δυτική πλευρά του ρέματος της Δίρκης της Θήβας ιδιοκτησίας Πήλιουρη - Ξύδη» στο πλαίσιο του Άξονα Προτεραιότητας 1 «Ρυμοτομικές απαλλοτριώσεις» του Χρηματοδοτικού Προγράμματος «Απόκτηση και διαμόρφωση ελεύθερων Κοινόχρηστων Χώρων και Διατηρητέων Κτιρίων στις πόλεις 2013» του Πράσινου Ταμείου, αποδοχή χρηματοδότησης και ορισμός υπόλογου διαχειριστή.
2. Λήψη απόφασης για την αύξηση διαστάσεων κατασκευής περιπτέρου της κ. Φίλου Στέλλας (σχετ. η υπ’ αριθ. 113/13 Απόφαση της Επ. Ποιότητας Ζωής).

3. Έγκριση μεταβίβασης παραγωγικής  άδειας  πωλητή λαϊκών αγορών του Σφυρίδη Βασιλείου του Ευαγγέλου στον υιό του Ευάγγελο Σφυρίδη του Βασιλείου κάτοικο Θηβών.

4. Έγκριση Α’ Αναμόρφωσης Προϋπολογισμού έτους 2013 και τροποποίηση Ετήσιου Προγράμματος Δράσης Δημοτικής Κοινωφελούς Επιχείρησης Δήμου Θηβαίων.

5. Έγκριση Ετήσιου Προγράμματος Δράσης - Προϋπολογισμού Δημοτικής Κοινωφελούς Επιχείρησης Δήμου Θηβαίων, έτους 2014.

6. Έγκριση της υπ’ αρ. 63/2013 Απόφασης του Δ.Σ. της Δημοτικής Κοινωφελούς Επιχείρησης Δήμου Θηβαίων, περί αναπροσαρμογής των τιμών διδάκτρων, εκπτώσεων, υποτροφιών και ειδικών θεμάτων, που αφορούν στη λειτουργία του Δημοτικού Ωδείου Θήβας.

7. Έγκριση της υπ’ αριθ. 108/2013 απόφασης του Δ.Σ. του ΝΠΔΔ με την επωνυμία : «Δημοτικός Οργανισμός Θήβας» περί έγκρισης απολογισμού του ΝΠ οικ.έτους 2011.

8. Έγκριση της υπ’ αριθ. 109/2013 απόφασης του Δ.Σ. του ΝΠΔΔ με την επωνυμία : «Δημοτικός Οργανισμός Θήβας» περί έγκρισης απολογισμού του ΝΠ οικ.έτους 2012.

            Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ
ΤΟΥ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ
                                                     
                                                ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ Μ. ΚΟΚΟΝΤΙΝΗΣ



Ευχαριστούμε πολύ για την επίσκεψη! thiva post

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Ευχαριστούμε πολύ για την επίσκεψη!

Τα μόνα σχόλια που σβήνω είναι οι ύβρεις.

Χειρουργικό Ιατρείο

Χειρουργικό Ιατρείο