Πέμπτη 7 Νοεμβρίου 2013

Ευχαριστίες του Περιφερειάρχη Στερεάς Ελλάδας Κλέαρχου Περγαντά στο Πυροσβεστικό Σώμα

Ο Περιφερειάρχης Στερεάς Ελλάδας Κλέαρχος Περγαντάς, με την ευκαιρία της λήξης της αντιπυρικής περιόδου 2013, ευχαριστεί θερμά το προσωπικό του Πυροσβεστικού Σώματος, που βοήθησαν και συνέβαλαν στην άμεση καταστολή των πυρκαγιών που εκδηλώθηκαν στην Περιφέρεια, κατά τους θερινούς μήνες.

Ιδιαίτερα, ο κ. Περγαντάς προσθέτει τις δικές του ευχαριστίες σε αυτές των κατοίκων του οικισμού Τσουκαλάδων Βοιωτίας, προς το πλήρωμα του 4ου Πυροσβεστικού Σταθμού Πειραιά, τον Πυρ/στη Κουκουράβα Δημήτριο και τον Αρχ/στη Πουλάκη Δημήτριο.
Οι δυο πυροσβέστες, με επαγγελματισμό, άρτια εκπαίδευση, αμεσότητα και αυξημένο αίσθημα ευθύνης, έδωσαν μια πραγματική μάχη με τις φλόγες στη μεγάλη φωτιά της Λιβαδειάς, και ενώνοντας τις προσπάθειές τους με όλους όσους συμμετείχαν κατάφεραν να αποτρέψουν τον κίνδυνο καταστροφής του χωριού Τσουκαλάδες από την πυρκαγιά.

Ακόμα ο Περιφερειάρχης, συγχαίρει για την ετοιμότητα, τη συμμετοχή και το ζήλο του, όλο το προσωπικό του Πυροσβεστικού Σώματος, δηλώνοντας παράλληλα τη στήριξη και τη συνεργασία της Περιφέρειας Στερεάς Ελλάδας.



Ευχαριστούμε πολύ για την επίσκεψη! thiva post

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Ευχαριστούμε πολύ για την επίσκεψη!

Τα μόνα σχόλια που σβήνω είναι οι ύβρεις.

Χειρουργικό Ιατρείο

Χειρουργικό Ιατρείο