Πέμπτη 7 Νοεμβρίου 2013

Κατασκευή ηλεκτροφωτισμού στο Καλαμάκι Λαμίας

Εγκρίθηκε η κατασκευή νέου ηλεκτροφωτισμού στον κόμβο προς Καλαμάκι στην παλαιά εθνικό οδό Λαμίας – Λάρισας

Εγκρίθηκε από τις Τεχνικές Υπηρεσίες της Περιφέρειας Στερεάς Ελλάδας η κατασκευή έργου ηλεκτροφωτισμού στον κόμβο προς Καλαμάκι, στην έξοδο της Λαμίας προς Δομοκό, στο πλαίσιο υφιστάμενης εργολαβίας «Συντήρηση οδικού ηλεκτροφωτισμού και φωτεινών σηματοδοτών στο Εθνικό οδικό δίκτυο Φθιώτιδας- Φωκίδας – Ευρυτανίας 2013», προϋπολογισμού 156.000 €.

Πρόκειται για μια σημαντική παρέμβαση, που όπως επισημαίνει ο Περιφερειάρχης Κλέαρχος Περγαντάς «αποτέλεσε πολύχρονο αίτημα και απολύτως αναγκαίο έργο οδικής ασφάλειας για τους διερχόμενους και τους κατοίκους της ευρύτερης περιοχής. Αυτή την εποχή, που η Περιφέρεια λειτουργεί με εξαιρετικά περιορισμένα κονδύλια, εμείς συνεργαζόμαστε με τις υπηρεσίες μας, αξιολογούμε τις μεγαλύτερες ανάγκες και ιεραρχούμε τις προτεραιότητες, έτσι ώστε να υλοποιούμε έργα χρήσιμα για τον τόπο μας και τους πολίτες.
Στο έργο της συντήρησης του ηλεκτροφωτισμού για το 2013, που έχουμε ήδη σε εξέλιξη, και αφορά τρεις Περιφερειακές Ενότητες, την Φθιώτιδα, την Φωκίδα και την Ευρυτανία, προσδιορίσαμε την απόλυτη αναγκαιότητα κατασκευής νέου ηλεκτροφωτισμού στον κόμβο προς το Καλαμάκι στην παλιά εθνική οδό, στο τμήμα Λαμίας – Δομοκού. Έτσι εγκρίναμε και πρόκειται άμεσα να υλοποιήσουμε μια σημαντική παρέμβαση που θα αναβαθμίσει τις συνθήκες κυκλοφορίας και οδικής ασφάλειας στην ευρύτερη περιοχή της Λαμίας».



Ευχαριστούμε πολύ για την επίσκεψη! thiva post

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Ευχαριστούμε πολύ για την επίσκεψη!

Τα μόνα σχόλια που σβήνω είναι οι ύβρεις.

Χειρουργικό Ιατρείο

Χειρουργικό Ιατρείο