Τετάρτη 6 Νοεμβρίου 2013

Λήστεψαν ηλικιωμένη στην Αγία Τριάδα Βοιωτίας

Συνελήφθησαν τρεις (3) ημεδαποί ROMA για κλοπή από οικία ηλικιωμένης στην περιοχή Άγιας Τριάδας Βοιωτίας

Συνελήφθησαν, χθες (05-11-2013) το πρωί στον Άγιο Γεώργιο Βοιωτίας, από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφαλείας Λιβαδειάς, τρεις (3) ημεδαποί ROMA, ηλικίας 31, 24 και 20 ετών αντίστοιχα, σε βάρος των οποίων σχηματίσθηκε δικογραφία για κλοπή.

Ειδικότερα χθες το πρωί, οι τρεις δράστες μετέβησαν με Ι.Χ.Φ. αυτοκίνητο στην Άγια Τριάδα Βοιωτίας και δρώντας από κοινού, εισήλθαν από ανασφάλιστη είσοδο σε οικία 74χρονης ημεδαπής, όπου αφαίρεσαν το χρηματικό ποσό των (200) ευρώ, πλην όμως κατά την διαφυγή τους έγιναν αντιληπτοί από την παθούσα, η οποία ενημέρωσε αμέσως την Αστυνομία.

Αστυνομικοί του Τμήματος Ασφαλείας Λιβαδειάς που περιπολούσαν στην περιοχή και ενημερώθηκαν για το περιστατικό, ενήργησαν άμεσα ευρείες αναζητήσεις, στο πλαίσιο των οποίων, κατάφεραν σε σύντομο χρονικό διάστημα να εντοπίσουν και να ακινητοποιήσουν το Ι.Χ.Φ. αυτοκίνητο των δραστών, επί της επαρχιακής οδού Αγίου Γεωργίου - Λιβαδειάς.

Οι δράστες προσήχθησαν στο Τμήμα Ασφαλείας Λιβαδειάς, όπου αναγνωρίσθηκαν από την ηλικιωμένη γυναίκα και συνελήφθησαν, ενώ το Ι.Χ.Φ. αυτοκίνητο στο οποίο επέβαιναν, κατασχέθηκε ως μέσο μεταφοράς για την διάπραξη κλοπών.

Τις έρευνες και το προανακριτικό έργο ενήργησε το Τμήμα Ασφαλείας Λιβαδειάς, ενώ οι συλληφθέντες οδηγήθηκαν σήμερα στον κ. Εισαγγελέα Πρωτοδικών Λιβαδειάς.

 permisospress 

Ευχαριστούμε πολύ για την επίσκεψη! thiva post

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Ευχαριστούμε πολύ για την επίσκεψη!

Τα μόνα σχόλια που σβήνω είναι οι ύβρεις.

Χειρουργικό Ιατρείο

Χειρουργικό Ιατρείο