Παρασκευή 26 Δεκεμβρίου 2014

Ευχαριστήριο της Ένωσης Μικρασιατών Θήβας και του Θεατρικού Εργαστηρίου για τις παιδικές θεατρικές παραστάσεις.


Με πολύ μεγάλη επιτυχία και με μεγάλη συμμετοχή ολοκληρώθηκαν οι 4 παραστάσεις για παιδιά που πραγματοποίησε το Θεατρικό Εργαστήρι Μικρασιατών Θήβας. «Το Χριστουγεννιάτικο γράμμα που έχασε τον δρόμο του » ένα παραμύθι της Λεμονιάς Κουτσοβασίλη, σε στίχους και μουσική του Σταμάτη Μπρίκα, βρήκε τελικά τον προορισμό του και απέσπασε το χειροκρότημα και τα κολακευτικά σχόλια τόσο από τους μικρούς όσο και από τους μεγαλύτερους φίλους που το παρακολούθησαν στην Θήβα την Αλίαρτο και την Λιβαδειά.    
                                                               Το μεράκι και η αγάπη που δίνουν τα μέλη του θεατρικού εργαστηρίου για το θέατρο στην πόλη μας τους καθιερώνει ως ομάδα αλλά και ως πρεσβευτές της Θήβας μέσα από αυτό το μοναδικό δείγμα πολιτισμού . Ένα παραμύθι για τη δυσκολία της προσπάθειας, για τη δύναμη και το θάρρος, για την αγάπη και την αλληλεγγύη, τον σεβασμό και την διαφορετικότητα. Τα μηνύματα πολλά , για το θάρρος να ξεπεραστούν τα εμπόδια να νικήσουμε τους φόβους μας να στηρίζουμε ο ένας τον άλλο !!

Ευχαριστούμε τους Δήμους Αλιάρτου και Λειβαδιάς για την δωρεάν παραχώρηση του Συνεδριακού Κέντρου , και του θεάτρου Μελίνα Μερκούρη αντίστοιχα , και το Διεπιστημονικό Κέντρο Θεραπειών για το παιδί και την οικογένεια Εξέλιξις για την πρόσκληση, και τη φιλοξενία.      Ευχαριστούμε τον Σύλλογο Φιλοπροόδων Επαμεινώνδας για την δωρεάν παραχώρηση του Σ.Φ.Ε. και τις διευκολύνσεις τόσο στις 2 παραστάσεις όσο και στις πρόβες της παράστασης   .
Ευχαριστούμε τους συντελεστές της παράστασης :
Τη ζωγράφο Λένα Αγαπάκη-Αναδιώτη για την επιμέλεια του σκηνικού, τον Άγγελο Καλύβα για την κάλυψη Φώτα-ήχος, την Όλγα Ξανθάκη για την επεξεργασία-δημιουργικό της αφίσας .
Τα μέλη του θεατρικού μας εργαστηρίου Όλγα Τσιμπίδα , Ελένη Τζούμαρη, Γωγώ Καπάνταη και Ηλία Τσόλη για την πολύτιμη βοήθειά τους.


 Έπαιξαν : Κώστας Βουδούρης, Δήμητρα Κουρή, Λεμονιά Κουτσοβασίλη, Σαπφώ Μακρή, Σταμάτης Μπρίκας, Πέννυ Πελώνη και ….. ο Άγιος Βασίλης!

Ευχόμαστε και το δικό σας γράμμα με την ευχή που επιθυμείτε να πραγματοποιηθεί για σας και την οικογένεια σας να βρει πραγματικά τον δρόμο του .
Καλές γιορτές, με υγεία χαμόγελα και δημιουργικότητα  το νέο Έτος !!!





Ευχαριστούμε πολύ για την επίσκεψη! thiva post

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Ευχαριστούμε πολύ για την επίσκεψη!

Τα μόνα σχόλια που σβήνω είναι οι ύβρεις.

Χειρουργικό Ιατρείο

Χειρουργικό Ιατρείο