Κυριακή 21 Δεκεμβρίου 2014

Σπάει όλα τα… κοντέρ η Θήβα. Χατ – τρικ ο Γιώργος Βυλλιώτης


Ούτε ο Παμβαγιακός στάθηκε ικανός να «φρενάρει» έστω και για λίγο την πρωτοπόρο ομάδα της Θήβας που καταρίπτει φέτος όλα τα ρεκόρ. Σε ρυθμό ρελαντί η ομάδα του Τάκη Πλατή κέρδισε 4-0 και πέτυχε την 13η συνεχόμενη νίκη στο πρωτάθλημα.

Το μόνο που από αυτό το παιχνίδι είναι το χατ τρικ που πέτυχε ο Γιώργος Βυλλιώτης φτάνοντας έτσι τα εννέα συνολικά στο πρωτάθλημα.
Από δυο γκολ σε κάθε ημίχρονο ήταν αρκετά για τους γηπεδούχους που σε αρκετά σημεία του αγώνα κατέβαζαν τους αγωνιστικούς ρυθμούς έτσι για την… ξεκούραση.
Η ομάδα των Βαγίων δεν πίστεψε κάτι από την αρχή και «παραδόθηκε» πολύ νωρίς με την διααιολογία βέβαια και των σημαντικών απουσιών.
Μέσα σε δυο λεπτά (22* και 23*) ο Γιώργος Βυλλιώτης (φώτο δεξιά) πέτυχε τα δυο πρώτα γκολ καιΒυλλιώτης«καθάρισε» από νωρίς τον αγώνα. Στο 72* ο Περιάλης ανέβασε το δείκτη του σκορ σε 3-0 και στο 80* ο Βυλλιώτης πέτυχε το τρίτο του προσωπικό γκολ.
Ο Βυλλιώτης ήταν ο κορυφαίος του αγώνα και τον ακολούθησαν οι Περιάλης, Κουτσοδήμος, Γκίτσι χωρίς να υστερήσουν και οι υπόλοιποι. Από τον Παμβαγιακό πάλεψαν οι Τζώνης, Σιαμανδούρας.
Να τονίσουμε οτι στο περιθώριο του αγώνα η Θήβα τίμησε και αυτή με τη σειρά της τον αδικοχαμένο Νίκο Θεοδώρου.
Αρίστη η διαιτησία του Φάνη Φλώτσιου (Φλώτσιος Ι. – Καραγιάνννης)
Θήβα (Πλατής Τάκης): Κωνσταντινόπουλος, Ρουπάκας, Ελέζι, Κατσογιάννης (82* Γιουβανάκης), Γκίτσι, Καραμπετιάν, Βυλλιώτης (86* Νάκος), Γκαράνης, Περιάλης Γ., Ανυφαντής (75* Σκουρτανιώτης), Κουτσοδήμος.
Παμβαγιακός (Αγγέλου Γιώργος): Κουτρούμπας, Ζωγράφος, Αντωνίου (46* Σταμέλος), Τζώνης, Μάγκας, Κοτσίφης, ΤσέλλοςΓ.(81* Γαλάνης), Παναγιώτου, Σιαμανδούρας, Τσοπανέλης, Κυμπεζής (85* Κόλλιας).
stereasports

Ευχαριστούμε πολύ για την επίσκεψη! thiva post

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Ευχαριστούμε πολύ για την επίσκεψη!

Τα μόνα σχόλια που σβήνω είναι οι ύβρεις.

Χειρουργικό Ιατρείο

Χειρουργικό Ιατρείο