Παρασκευή 26 Δεκεμβρίου 2014

ΤΟ ΤΕΛΕΥΤΑΙΟ «ΧΑΡΤΙ» ΠΑΙΖΕΙ ΤΟ ΜΑΞΙΜΟΥ

Ακόμα και τα τελευταία λεπτά ως την τρίτη ψηφοφορία για τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας, την προσεχή Δευτέρα 29 Δεκεμβρίου, «μετράνε» για την κυβέρνηση, που αναζητά ως την έσχατη στιγμή τρόπο να αναστρέψει το σκηνικό, το οποίο δεν φαίνεται να είναι υπέρ της.
Οι πληροφορίες επιμένουν ότι ο πρωθυπουργός θα απευθύνει διάγγελμα εντός του Σαββατοκύριακου και, όπως όλα δείχνουν, στο Μαξίμου εξετάζουν προσεκτικά ακόμα και την κάθε λέξη που θα χρησιμοποιήσει.
Με βάση τις ίδιες πηγές, είτε δήλωση κάνει, είτε διάγγελμα στα πρότυπα του προηγούμενου που είχε κάνει στις 21/12θα απευθύνεται στο θυμικό των Ελλήνων και πιθανά θα παρουσιάζει τις επιπτώσεις που θα έχει, κατά τον πρωθυπουργό, η πρόωρη προσφυγή στις κάλπες.
Έτσι, αναμένεται και πάλι να γίνει επίκληση στην οικονομία και να παρουσιαστούν τα γνωστά σενάρια φόβου.
Μάλιστα, όπως όλα δείχνουν, στο Μαξίμου «ξεσκονίζουν» όλες τις δημοσκοπήσεις των τελευταίων εβδομάδων και αναζητούν το σημείο στο ποίο θα «πατήσει» το διάγγελμα του Α. Σαμαρά.
Όπως φαίνεται επικρατέστερο σενάριο είναι να «καταδειχθεί» ως υπαίτιος πιθανής αστάθειας όποιος βουλευτής πάρει την ευθύνη για να στηθούν κάλπες.
Ταυτόχρονα, αναζητώνται εναγωνίως οι 12 βουλευτές που θα αλλάξουν τα αριθμητικά και πολιτικά δεδομένα, ώστε το διαφαινόμενο – αρνητικό για την κυβέρνηση- αποτέλεσμα της προσεχούς Δευτέρας 29/12, να πάρει άλλη τροπή

newsbomb

Ευχαριστούμε πολύ για την επίσκεψη! thiva post

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Ευχαριστούμε πολύ για την επίσκεψη!

Τα μόνα σχόλια που σβήνω είναι οι ύβρεις.

Χειρουργικό Ιατρείο

Χειρουργικό Ιατρείο