Τρίτη 23 Δεκεμβρίου 2014

Η Τοπική οργάνωση μελών του ΣΥΡΙΖΑ Στο δρόμο για τις εκλογές

Συμπτωματικά αλλά με ιδιαίτερη σημειολογική σημασία, έγινε τη βδομάδα αυτή η εκλογή του νέου Συντονιστικού οργάνου της οργάνωσης μελών του ΣΥΡΙΖΑ ΘΗΒΑΣ.
Δημοκρατικά και συντεταγμένα, με τη συμμετοχή της πλειοψηφίας των μελών στη πλούσια συζήτηση, σε δύο συνελεύσεις της οργάνωσης, εξελέγησαν τα εννέα (9) μέλη του Συντονιστικού, το οποίο την Κυριακή 21 Δεκεμβρίου συγκροτήθηκε σε σώμα.
Επανεξελέγει συντονιστής ο Απ. Ντάντος και έγινε καταμερισμός ευθυνών και καθηκόντων.
Ολοι όσοι συμμετείχαν στις διαδικασίες αυτές, μέλη και φίλοι του ΣΥΡΙΖΑ, εκτίμησαν και συμφώνησαν, ότι η συσσωρευμένη κοινωνική ανασφάλεια μετά από έξι χρόνια ύφεση και τέσσερα χρόνια σκληρών μέτρων λιτότητας,  έχει φέρει τους πολίτες σε απόγνωση.

Στη φάση αυτή, μετά την αδυναμία της συγκυβέρνησης Σαμαρά-Βενιζέλου να εκλέξουν πρόεδρο Δημοκρατίας, ανοίγει ο δρόμος προς τη μόνη δημοκρατική, φερέγγυα και λυτρωτική διέξοδο από την κρίση, που είναι οι εκλογές.
Ο ι επικείμενες εκλογές δεν είναι εκλογές εναλλαγής, αλλά σηματοδοτούν την κατάρρευση ενός καθεστώτος. Θα είναι η αφετηρία μιας νέας λαϊκής, δημοκρατικής και ριζοσπαστικής μεταπολίτευσης.
Η ανάδειξη του ΣΥΡΙΖΑ με ισχυρή κοινοβουλευτική πλειοψηφία, ικανή να συσπειρώνει ευρύτερες κοινωνικές και πολιτικές δυνάμεις σε ένα πρόγραμμα κοινωνικής σωτηρίας  και παραγωγικής ανασυγκρότησης της χώρας είναι η απάντηση στις αντιδημοκρατικές μεθοδεύσεις στους εκφοβισμούς και στην οικονομική εξαθλίωση.
Σε αυτή τη νέα προοπτική, τα καθήκοντα και οι υποχρεώσεις των μελών της τοπικής οργάνωσης του ΣΥΡΙΖΑ είναι τεράστιες.
Θα αγωνιστούμε να γίνει ο ΣΥΡΙΖΑ ο κορμός και ο φορέας του συνεχώς αυξανόμενου ρεύματος της λαϊκής ελπίδας.

Θήβα 22 Δεκεμβρίου 2014



Ευχαριστούμε πολύ για την επίσκεψη! thiva post

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Ευχαριστούμε πολύ για την επίσκεψη!

Τα μόνα σχόλια που σβήνω είναι οι ύβρεις.

Χειρουργικό Ιατρείο

Χειρουργικό Ιατρείο