Παρασκευή 26 Δεκεμβρίου 2014

Απάντηση Χρυσοχοιδη σε Μπασιάκο για Σχολική Στέγη Βοιωτίας

Σε απάντηση της παραπάνω σχετικής Ερώτησης, παρακαλούμε να πληροφορήσετε τον κύριο Βουλευτή, σε ό,τι αφορά το Υπουργείο Υποδομών, Μεταφορών και Δικτύων,        σύμφωνα με τα στοιχεία της εταιρείας «Κτιριακές Υποδομές Α.Ε.», τα εξής :
Το έργο της εταιρείας, το οποίο της έχει ανατεθεί στη συγκεκριμένη περιοχή, έχει         ως ακολούθως :






Νηπιαγωγεία Φάρου Δήμου Αυλίδος, Μίστρου Δήμου Δίρφυων και Αγίου Θωμά ευρίσκονται σε φάση κατασκευής και αναμένεται η ολοκλήρωσή τους, σύμφωνα με τη συμβατική ημερομηνία περαίωσης αυτών στις 14.02.2015.
Δημοτικό Σχολείο Δηλεσίου -Σχηματαρίου (10 κύριες & 5 ειδικές αίθουσες),          η μελέτη έχει ολοκληρωθεί από την εταιρεία «ΚΤΙΡΙΑΚΕΣ ΥΠΟΔΟΜΕΣ Α.Ε.»      και έχει διαβιβαστεί αρμοδίως στο Δήμο Τανάγρας για την έκδοση οικοδομικής άδειας.
Το έργο της αναβάθμισης & προσθήκης στο 2ο Δημοτικό Σχολείο Σχηματαρίου, έχει ήδη ολοκληρωθεί και συγκεκριμένα η διοικητική παραλαβή προς χρήση έλαβε χώρα στις 11.09.2009.
Επίσης, η προσθήκη της Αίθουσας Πολλαπλών Χρήσεων στο 2ο Δημοτικό Σχολείο Σχηματαρίου, έχει ήδη ολοκληρωθεί και συγκεκριμένα η διοικητική παραλαβή προς χρήση έλαβε χώρα στις 06.12.2013.


Διευκρινίζεται ότι, σύμφωνα με τις επιταγές του Κώδικα Δήμων και Κοινοτήτων (άρθρο 75  παρ. Ι περ. στ. του  Ν.3463/2006), η συντήρηση και οι επισκευές (ακόμα και μεγάλης κλίμακας στον φέροντα οργανισμό) των Σχολικών Κτιρίων και μάλιστα ανεξάρτητα από την αιτία που προκαλούνται, εμπίπτουν στην αρμοδιότητα των κατά τόπους Δήμων.


                     
Εσωτ. Διανομή                                                                        
Γρ. Κοιν. Ελέγχου

                    Ο  ΥΠΟΥΡΓΟΣ

 ΜΙΧΑΛΗΣ  ΧΡΥΣΟΧΟΪΔΗΣ  
 
                                                                                               



Ευχαριστούμε πολύ για την επίσκεψη! thiva post

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Ευχαριστούμε πολύ για την επίσκεψη!

Τα μόνα σχόλια που σβήνω είναι οι ύβρεις.

Χειρουργικό Ιατρείο

Χειρουργικό Ιατρείο